kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız artık yemez onu beee habire karnımı gösterip al sana hediye diyip duruyorummm zaten oda anneler için aynısını söylüyo veriyon işte onlara hediye diyo kaydirigubbakcemile3
hep kıyafet saat felan alıyordum bende değişik bişe olsun istiyom ama ne yapsamkiii o bana bayamı özeniyo hediye alırkennn
Tatlım mesajını göremeden çıkmışım kusura bakma, ultrasonda temiz çıkmasına sevindim yerimseniben inşallah bu ay daha sıkı yumurta takibiyle yumurtlamanı da kaçırmicaksın, tutacak bu kez olumunekankayizsmile klomeni ben ilk aldığımda erkeklerde de kullanıldığını prospektüsünde okumuştum, hatta düşünmüştüm kocişe de versem mi diye kaydirigubbakcemile3 bak senin doktorun vermiş işte, sperm sayısı ve hareketliliğini arttırıyomuş yerimseniben
Ben inanıyorum olucak sizin bu ay olumunekankayizsmile
bende öyle diyorum eşime..bu sene alalım hediye..seneye torun vermemiz lazım..ikisine birden ekonomik sarsıntı geçiriyorz diyorum..sen ne cadısın diyo... kaydirigubbakcemile3
Merhaba Kızlarrrrrr nasılsınız???? a.s.
günaydın balım...günaydınnn şekerciklerimmmm ben geldim....opuyorumnanaktan
karasucum canım sağol inşallah bu ay olayı bitiririm..evet bende duymuştum arkadaş kocasıyla kendisi kullanmıştı klomeni hani bahsetmiştim ücüz diye onlar...eşimede diyorumki bizimde ücüz olursa ne yaparız..koçişde azını hayra ac diyor..laelaelaelaelae
bu arada karasucum sanada cok gecmişler olsun canım..büyük ihtimalle iğnenin yan etkisidir..eğer kabız sorunu varsa 1 kaşık zeytin yağ iç hemen attırıyo vallahi..
jelide sordum demiştimya kızdı dr,um öyle kanıtlanmış birşey yok her duyduğunuzu yapmayın dedi anlamadım ama neyse:umursamaz:..
elifcim evet bende bu karışımı cok sevmedim...hem bu karışım cok kücük biz bunu 1 haftada bitiririz koçişle..koçişde sevmedi ama ben istiyorum diye zorla içiyo aşkitom...sempatiksalakcinni
haaa birde ben bu ay klomeni günde dört tane içicem sabah 2 akşam 2 bakalım bu şekilde ne olucak..dr,um bu ay kalıcak merak etme sen diyor...boshayallersmile
tinkerbelll senin bebğin gramı nedir şuan biliyomusun
bana doktor 400 gr civarında dedi ikisi için
ben de şimdi netten bakıyorumda tekillerde 140 gr ağırlığında olması lazımmış bu haftalarda annemde bebkler kilo almış sen değil diyoooo
günaydın canım hoşgeldinnnnnopuyorumnanaktan
:roflol::roflol:allah ii etsin emi senii inş ikiz verirsinde kucakalrına hepten sarsılırlarrrdelikafadulden
günaydın balım...
evet karışım çok küçük..eşime ayrı almıştım ben..kendimede dün aldım ama hiiiiiiiiiçç sevmedimm..o arkadaşının sorunu sadece pkomuydu peki canım..başka sorunu varmıydı..kocişinde yada kendisinde???
maşşallahhhBİLMİYOM DEMEDI DR AMA BU SEFER SORCAM BĞENDE MERAK EDIYOM MASALLAH IKIZLEREEEEalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile5
Hoşbuldum canımmm nasılsın?? olumunekankayizsmile
hayatım o arkadaşın bir sorunu yoktu bildiğim kadarıyla..zaten her ay kimyasal gebelik yaşıyomuş kızcağız bilememiş.sonra dr. gidiyor sen zaten her ay hamile kalıyosun ama fark etmeden adetle atıyosun demiş.onun eşinde sorun vardı..sıcak yerde calıştığı için spermler canlı değilmiş yumurta dölleniyomuş ama rahime düşmüyomuş..onun için vermiş dr. klomeni..
umarım canım sende klomeni kullanıca bizlere hayırlı haberler verirsin..zaten şu topicte eskilerden sayılı kişiler kaldı...:sinifsinif:
Ay kızyar ben anneme para yolladım uzakta dıye...ama benımkı mınık ege me elmıs bırsuru sey paralarla ben ona alınca daha mutlu oldum dıyo
sağol hayatım ben iyiyim cok şükür sen nasılsın bakalım..bebiş büyümeye başladımı...zemuszemus
maşşallahhh
bende bilmediğimden bişe sormadım sonra öğrendimki bebkler 5.aydan sonra 250 gr geçermiş benmkiler baya büyümüş doktorda aynı büyüyolar dedi inş 20.haftadan sonrada böyle olur bi atlatsam başka bişede yok gözümm
sende bi sor söylemesi lazımmm
ben iyiyim sağol canım, bebiş büyüyo galiba kaydirigubbakcemile3 farkında değilim yarın doktora gidicem :1rolleyes: inşallah bir sorun yoktur
tinkerbell09, yaren0144, kontes26, ELSON, naneseker+ Selam yok mu :sinifsinif: ayran içtik ayrı mı düştük mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?