tinkerbell09, yaren0144, kontes26, ELSON, naneseker+ Selam yok mu :sinifsinif: ayran içtik ayrı mı düştük mafoldumben
iyi olmana sevindim canım..inşallah bebişinde iyidir bir sorunda yoktur..sen kalbini ferah tut..benim hemen ilk ayda cıkardı göbüşüm..sanırsam benim iç karnım geniş değil..ve bu gösteriyo ilerleyen aylarda heryerim catlak olucak..catlak içinde şimdiden badem yağına başlaki ilerde göböşün şişdikce catlamasın esnekleşin..
ahh gülüm..inanki görmedimm.afedersinnn.günaydınnnn....:1hug:
gunaydına.s.
tinkerbell09, yaren0144, kontes26, ELSON, naneseker+ Selam yok mu :sinifsinif: ayran içtik ayrı mı düştük mafoldumben
evet ınsallah bebek almıstır..bende kılo alıyorum ama vucutta bır degısıklık yok aynıyım yanı arkadan bakınca bellı olmuyo hamılelık..ama yan durunca bır gobek var kı sorma hele su son hafata epey buyuyo.herhalde bebege yarıyo daha cok..ben ayın 15 ınde gıtcem doktora ayrıntılı ultrason var o zaman ogrenırım herhalde...ya burda ebe arkadasım var yengesı cok sısko...hele hamılelıkte dahada sıstı ama bebek ıkı kılo bıle degılmıs yenı dogurdu...hayret edıyom bole duyunca
merhaba canım bazen görmüyorum kusura bakamyın bana bugün tekim burda hem iş yapıyorum hemde size bakıyorum arada canımmm
canım tabiki inş bebkelr alır kiloları biz napcaz kilo alıpta sanki
ama benim bebekderde anca 20.haftada meydana çıkan bi risk unsuru var kilo alımları ayını gitmezse sorun var demekki dedi doktor oda ultrasona girince belli olcak şimdi tek dileğim bişe çıkmaması onu sıkıntı yapıyorum biraz kendimeee
kolay gelsin canımmmmm...aklinialirimsmile
sağol hayatım bak senide görmemşim hoşgeldin bidenemmmm
canım tabiki inş bebkelr alır kiloları biz napcaz kilo alıpta sanki
ama benim bebekderde anca 20.haftada meydana çıkan bi risk unsuru var kilo alımları ayını gitmezse sorun var demekki dedi doktor oda ultrasona girince belli olcak şimdi tek dileğim bişe çıkmaması onu sıkıntı yapıyorum biraz kendimeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?