Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:CüvCüv: benim göbüşüm yok ama herkes farkediyo hamile olduğumu nerden anlıyorlar ki? :roflol:

ahh gülüm..inanki görmedimm.afedersinnn.günaydınnnn....:1hug:

senağlama senağlama

http://www.gebenet.com/anne-karninda-bebek-hareketleri-videolari/

kızlar bakın ne garıp bır sey ..ya ben sımdıden huylanıyom oynadıkca bu kadar buyuyunce naparım...gecende bı gıdık aldım kı o oynadıkca....bu sabahta 5 ten bu yana tekmeledı durdu ben actım tabı doyur karnımı dıyo kerata...actım yatakta gobegımı ızledım bır tarafı sıstı ..orda tabı bebek ama bır ınıyo bır kalkıyo ..ne garıp ıste allahın ısı...

günaydın idilcan bi girip çıkıyorum ya tam takip edemiyorum
bende arı sütü polan bal karışımı hiç sevemdim.1 kere yiybildim sadece kociş yiyo ama pek düzenli dğeil.bakalım olamzsa sonraki ay tam düzenli yeriz artık

canım tabiki inş bebkelr alır kiloları biz napcaz kilo alıpta sanki
ama benim bebekderde anca 20.haftada meydana çıkan bi risk unsuru var kilo alımları ayını gitmezse sorun var demekki dedi doktor oda ultrasona girince belli olcak şimdi tek dileğim bişe çıkmaması onu sıkıntı yapıyorum biraz kendimeee

kotu dusunme allah korusun ya...

cnmm işallah. Kötü düsünme canım sakın. Sen stres yapmaki bebişlerin etkilenmesinn..

Tınkercım canım nasılsın. Sen ne zaman hıssetmeye basladın hareketlerını bebıŞın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…