selam kızlar günaydın herkese opuyorumnanaktan
tinkerbell09, yaren0144, kontes26, ELSON, naneseker+ Selam yok mu :sinifsinif: ayran içtik ayrı mı düştük mafoldumben
günaydın yeni anneeeeeeehihoyyyt
günaydın canım :1hug: kusura bakma pc başında değildim yogun bir şekilde çalışıyorum... boshayallersmile
günaydın canım :1hug:
günaydın canım hoşlgeldinnnnn..nasılsın bakalım anne adayı nasıl hissediyosun kendini..opuyorumnanaktan
günaydııııııııııııınnnnnnnnnn sen endişelenmeyue başlamışsın biraz iyi şeyler düşün iyi olsun canım inş.alıcaksın sağ salim ikizlerini kucağına :1hug:
günaydın şekerim bayanssulusmile
Tİnkercİm canım nasılsın. Sen ne zaman hİssetmeye basladın hareketlerİnİ bebİŞİn.
hoşbulduk canım ben iyiyimde biraz endişeliyim yarın akşama ilk defa doktora gidicem bakalım görebilecekmiyiz keseyi biraz korkuyorum şimdilik bi sıkıntım yok ama doktor herşey yolunda diyene kadar içim rahat etmicek hep iyi düşünmeye çalışıyorum
napıyım ya korkuyorum kızlar tek çocukta bile insan ne yapacağını şaşırırken inş rabbim beni iki çocukla sınamazz
sen anlat bakalım kocişine nasıl söyledin hamile olduğunuuu
olsun sen yinede çok dua et inş. kolay bi doğum ve sonrası geçirirsin elbet birileri yardımcı olur sana merak etme büyür giderler
ayy kocişe söylemem çok güzel oldu cumartesi günü hasteneden çıkınca bebek patiği aldım testide içine koyup paekr yaptım akşam aradım gel dışarda yemek yiyelim dedim hemde seninle konuşucaklarım var dedim bu aralar biraz aile sorunları vardı onlarla ilgili sandı geldi yemeğe gittik ama tabi ben duramıyorum yerimde çantamdan çıkardım paketi uzattım sana bi hediye aldım benim çok hoşuma gitti bakalım sen beğenicekmisin dedim açtı önce teste baktı sonra patiklere baktı sonra tekrar teste baktı nasıl yani dedi :1shok:
şaka yapıyosun demi dedi böyle şeyin şakasımı olur dedim gülmeye başladı kalktı sarıldı öpyü ama görmeniz lazım acayip sevindi yani şimdi gerçektenmi dedi bide kan testini gösterdim daha bi sevindi şimdi ben babamı olucam dedi :sm_cool: :sm_cool: evet dedim
sonra hemen annemler gittik herkese söylememiz lazım dedi dur dedim bi doktora gidelim öyle söyleriz ama dinlemedi ve herkese duyurdu hafta sonu inş. bi sorun çıkmaz doktorda işte böyle oldu canım
hayatım umarım herşey yolundadır..iyi düdşün iyi olsun canım..kese görünmessede korkma daha erken olmuş olabilir..bebeğin seninle sen hiç meraklanma..dr,dan sonra bizi bilgilendir canım..
prenses ve aydemet hosgeldınız
ayyy ne güzel olmuş yaa..cok sevindim eşin ve senin adına cok güzel düşünüşsün.kaydirigubbakcemile3.
ah ah bize koçişimize böyle söyleyebilekmiyiz birgün..boshayallersmile
hamişler yaaa keselerinizi ne zaman gördünüz bi anlatırmısınız
olsun sen yinede çok dua et inş. kolay bi doğum ve sonrası geçirirsin elbet birileri yardımcı olur sana merak etme büyür giderler
ayy kocişe söylemem çok güzel oldu cumartesi günü hasteneden çıkınca bebek patiği aldım testide içine koyup paekr yaptım akşam aradım gel dışarda yemek yiyelim dedim hemde seninle konuşucaklarım var dedim bu aralar biraz aile sorunları vardı onlarla ilgili sandı geldi yemeğe gittik ama tabi ben duramıyorum yerimde çantamdan çıkardım paketi uzattım sana bi hediye aldım benim çok hoşuma gitti bakalım sen beğenicekmisin dedim açtı önce teste baktı sonra patiklere baktı sonra tekrar teste baktı nasıl yani dedi :1shok:
şaka yapıyosun demi dedi böyle şeyin şakasımı olur dedim gülmeye başladı kalktı sarıldı öpyü ama görmeniz lazım acayip sevindi yani şimdi gerçektenmi dedi bide kan testini gösterdim daha bi sevindi şimdi ben babamı olucam dedi :sm_cool: :sm_cool: evet dedim
sonra hemen annemler gittik herkese söylememiz lazım dedi dur dedim bi doktora gidelim öyle söyleriz ama dinlemedi ve herkese duyurdu hafta sonu inş. bi sorun çıkmaz doktorda işte böyle oldu canım
6. hafta gorundu benımkı...kucucuktu...
çok güzel bi tepki vermiş canım allah bozmasın mutluluğunuz daim olsun inş...
yaaaa benim daha 5 haftalık gözüküyo bakalım gözükücekmi çok emin değilim ben
amin inş. Allah olmayan herkese nasip etsin inş. :Saruboceq:
hamişler yaaa keselerinizi ne zaman gördünüz bi anlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?