Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sağol hayatım bende iyiyim..bu ayda tutturamadım..önümüzdeki maçlara bakıcam artık...sen nasılsın canım bebiş nasıl büyüyomu...

ben senden cok umutluyum bu ay canım. ates ölçme yönteminide dene bu ay. bak ebrulide bu ay denemişti.işallah bebişin yakında gelicek veeeee ilk bana söliceksin unutmayerimseniben

ben senden cok umutluyum bu ay canım. ates ölçme yönteminide dene bu ay. bak ebrulide bu ay denemişti.işallah bebişin yakında gelicek veeeee ilk bana söliceksin unutmayerimseniben

evet bende denedıgım ay hamıle kaldım hem de arısutunude kullanmıstım:1rolleyes:

evet kızlar bence kesinlikle denenmesi gereken bi yöntem ateş ölçme ben tavsiye ediyorum hamile kalamasan bile insan vücudunu tanıyo ve gereksiz stres olmuyosun ben yumurtlama günümü ateşime göre öğrendim ve yumurtladıktan sonra 14 gün saydım 14. gün adet olmam gerekiyodu ve olmadım ve ateşim hiç düşmedi ve 16 . test yaptım anında çift çizgi eğer ateş ölçmeseydim daha bir hafta beklerdim test için ve çektiğim streste cabası olurdu şiddetle tavsiye ediyorum

bende bu ay ilk defa arısütü+pal +polen arı sütünü denedim ve sonuç güzel oldu ama tabi en önemlisi bu zamana kısmetmiş

inşallah canım ya bende umutlanmak istiyorum artık...
evet dün düşünmüştüm bu yöntemi denemeyi..ama nasıl başlıcam ne zaman ölcücemi bilmiyorum..canım inşallah olursa evet sana haber vericem önce sen hiç meraklanma yeterki hamiş kalıyim..:Saruboceq:

hayatım bende denemek istiyorum ateş ölçme yöntemini..dijital derece var onunla ölçsem olurmu..ve sabahları dil altındanmı ölçüyoruz..
HADİ KIZLARR BENİ BİLGİLENDİRİN...

hayatım bende denemek istiyorum ateş ölçme yöntemini..dijital derece var onunla ölçsem olurmu..ve sabahları dil altındanmı ölçüyoruz..
HADİ KIZLARR BENİ BİLGİLENDİRİN...

canım ben adetimin 2. günü başladım ve her sabah 5.15 te namaza kalktığımda yataktan çıkmadan dijital termometreyle dil altından ölçtüm ve hergünü bi kağıda notaldım ve adetimin bittiği günden itibaren yumurtlama zamanıma kadar gün aşırı ilişki oldu ve ayaklarımı ilk defa hep duvara dayadım önceden altına yazstık koyardım sonra yumurtlamana doğru ateşin düşmeye başlıyo o zaman hergün ilişkiye girdik ben 17. gün yumurtladım ve biz 15-16-17. günler ilşkiye girdik yumurtan çatlediği zaman ateşin birden yükseliyo ve anlıyosun işte o tarihten sonra hep yüksek gidiyo 14 gün sayıyosun yükseldikten sonra 14 . adet olmaan gerek adet olucaksan ateşin düşmeye başlıyo zaten yok eğer hamileysen ateşin düşmüyo ve test yapabilirsin illa 2. gün başlamak gerekmiyo 6.-7. günde başlayabilirsin önemli olan yumurtlamayı kaçırmamak ok vereliniortak

tamam canım cok sağol...bugün başlıcaktım ama sonradan vazgectim..ama yarın sabah yapıcama emin ol..birde bunu deneyelim bakalım nasıl olucak..arısütü bal polende kullanıyorum..bu ay bomba gibiyim vallahi.guclubacismile.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım bide her sabah yataktan kalkmadan ve hergün aynı saatte ölçülmesi gerekiyo unutma canım

kızlar bide bu kenzül arş suresini bol bol okuyun çok hikmetli bi dua ben her akşam yatsı namazından sonra okudum bu ay bide her perşembe akşamı meryem suresini okudum

kızlar ben geldimmmm...ayyy faturam gelmişş cep...eyvahedigeldismile
tam tamına 92 gaymeee... :gitme:

kızlar bide bu kenzül arş suresini bol bol okuyun çok hikmetli bi dua ben her akşam yatsı namazından sonra okudum bu ay bide her perşembe akşamı meryem suresini okudum

duayerimsenibenları yazarmısın hayatım..yada netten bakarız..kaç kere okudun onu söyle senn..

selam kızlaaaaar nasılsınız bugünnn. prensesssssss ayyyy nasıl duygulandım anlatamammmm :lepi: çok tebrik ederimmmmm...

duayerimsenibenları yazarmısın hayatım..yada netten bakarız..kaç kere okudun onu söyle senn..

canım ben her gün yatsı namazımı kıldıktan sonra kenzül arş suresini okudum bir defa zaten bi sayfa ve ben türkçe anlamını okudum çok anlamlı bi dua okuyunca farkediceksiniz birde her perşembe gecesi yasin suresinden sonra yine meryem suresinin türkçe anlamını okudum oda çok anlamlı bu kenzül arş suresini bi dileğin varsa hergün okucakmışsın Allah dileğini kabul ediyomuş ben bu ay ilk defa okudum ve çok şükür kabul oldu darısı sizlerin başına herşey boş bol bol dua edin derim

selam kızlaaaaar nasılsınız bugünnn. prensesssssss ayyyy nasıl duygulandım anlatamammmm :lepi: çok tebrik ederimmmmm...

sağol canım darısı sizlerin başına olsun inş. ayağımı bol bol sürüdüm ben bakalım kimler patlatıcak mayıs ayını :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…