kızlar slm nasılsınızzzzzzzzzzzzz
haticecim cnm sen nasılsınnn
sağol hayatım bende iyiyim..bu ayda tutturamadım..önümüzdeki maçlara bakıcam artık...sen nasılsın canım bebiş nasıl büyüyomu...
canım benimki dört haftalıkken görünmemişti
doktor allttan baktı anca öyle göründüü
kızlar slm nasılsınızzzzzzzzzzzzz
ben senden cok umutluyum bu ay canım. ates ölçme yönteminide dene bu ay. bak ebrulide bu ay denemişti.işallah bebişin yakında gelicek veeeee ilk bana söliceksin unutmayerimseniben
ben senden cok umutluyum bu ay canım. ates ölçme yönteminide dene bu ay. bak ebrulide bu ay denemişti.işallah bebişin yakında gelicek veeeee ilk bana söliceksin unutmayerimseniben
evet kızlar bence kesinlikle denenmesi gereken bi yöntem ateş ölçme ben tavsiye ediyorum hamile kalamasan bile insan vücudunu tanıyo ve gereksiz stres olmuyosun ben yumurtlama günümü ateşime göre öğrendim ve yumurtladıktan sonra 14 gün saydım 14. gün adet olmam gerekiyodu ve olmadım ve ateşim hiç düşmedi ve 16 . test yaptım anında çift çizgi eğer ateş ölçmeseydim daha bir hafta beklerdim test için ve çektiğim streste cabası olurdu şiddetle tavsiye ediyorum
hayatım bende denemek istiyorum ateş ölçme yöntemini..dijital derece var onunla ölçsem olurmu..ve sabahları dil altındanmı ölçüyoruz..
HADİ KIZLARR BENİ BİLGİLENDİRİN...
canım ben adetimin 2. günü başladım ve her sabah 5.15 te namaza kalktığımda yataktan çıkmadan dijital termometreyle dil altından ölçtüm ve hergünü bi kağıda notaldım ve adetimin bittiği günden itibaren yumurtlama zamanıma kadar gün aşırı ilişki oldu ve ayaklarımı ilk defa hep duvara dayadım önceden altına yazstık koyardım sonra yumurtlamana doğru ateşin düşmeye başlıyo o zaman hergün ilişkiye girdik ben 17. gün yumurtladım ve biz 15-16-17. günler ilşkiye girdik yumurtan çatlediği zaman ateşin birden yükseliyo ve anlıyosun işte o tarihten sonra hep yüksek gidiyo 14 gün sayıyosun yükseldikten sonra 14 . adet olmaan gerek adet olucaksan ateşin düşmeye başlıyo zaten yok eğer hamileysen ateşin düşmüyo ve test yapabilirsin illa 2. gün başlamak gerekmiyo 6.-7. günde başlayabilirsin önemli olan yumurtlamayı kaçırmamak ok vereliniortak
kızlar bide bu kenzül arş suresini bol bol okuyun çok hikmetli bi dua ben her akşam yatsı namazından sonra okudum bu ay bide her perşembe akşamı meryem suresini okudum
duayerimsenibenları yazarmısın hayatım..yada netten bakarız..kaç kere okudun onu söyle senn..
selam kızlaaaaar nasılsınız bugünnn. prensesssssss ayyyy nasıl duygulandım anlatamammmm :lepi: çok tebrik ederimmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?