Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ay çok duygulandım yaaa mafoldumben inşallah bigün benim kocişim de yaşayacak bu duyguyu mafoldumben kendim için değil, sırf onun için istiyorum artık :sinifsinif:

superisi hoşgeldin canımmmm..nabber???
iyiyim elifimmmm seni sormalı sen nasılsın. başlamışsın karışıma evet tadı çok bayıyo ben bıraktım
ay bu net deli edecek beni..en iyisi çıkayımm gelirim yine...

ben sana bi türlü yetişemiyorum yaa deli olcam iki kelam edemiyorum sürekli iş çıkıyo.kötükedihüso kötükedihüso

ay çok duygulandım yaaa mafoldumben inşallah bigün benim kocişim de yaşayacak bu duyguyu mafoldumben kendim için değil, sırf onun için istiyorum artık :sinifsinif:

elbetteki yaşatıcaksınn ama dedim ya işte birtek doğumla ölümün vadesini bilemeyiz bu bizim günlük programımız değilki allah ne zaman yazdıysa o zaman yaşıycaz bu duyguyu biz istesekte istemesekte. inşallahhh en kısa zamanda allah sana sağlıklı ve hayırlı bebeğini kucağına almayı nasip eder. isteyen herkese nasip eder inşallahhh :Saruboceq:

arkadaşlar bişe sorcam ya ben 2 yıllık evliyim çocuğum olmuyo doktor clomen ve progestan verdi bu haplar işe yarıyomu hamile kalmak için kullananız varmı

o zaman telimi atıyom özelden

amin canım :Saruboceq: evet karasu da anlattı acımadığını söyledi biraz rahatladım ama yine de stres oluyorum :) ama napalım mecbur yakılacak çünkü başka türlü geçmiyor..
çok sağol canımcımmmolumunekankayizsmile

suuuuu sonuçların iyi çıkmış çok sevindim canım benim :1hug: yaranın yakılmasınıda kafana çok takıp strese sokma kendini tamam canım... yerimseniben

canımm çok teşekkür ederim işallah hayırlısıyla bunu da atlatırım :Saruboceq:
sana da çok geçmiş olsun üşütmüşsün aman kendine dikkat et :teselli: a.s.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

-----------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

vay beee liste ne kadar azaldı böyle inanamıyorum zemuszemus nisan anneleride az deil artık en az nisanda ama 1 tanecik vardı son anda çoğalmışşş çok süper yaaa. inşallah kalanlarda mayısta hamiş kalıııırrrrr :Saruboceq:

bende mayısta kalcam Allahın izniyleee...hemde ikidene birdennn... lülülülülülü lülülülülülü

evet canım amin işallah her ay mutlaka hamişlerimiz oluyor maşallahhhh

MERHABALARRR
nasılsınızz?
listenin başını çekiyorum ve benim ağrılar başladı şimdiden
mayıstada birşey olmayacak bende poffffffffffff

superisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yinemi gitttttttiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn.kaydirigubbakcemile

MERHABALARRR
nasılsınızz?
listenin başını çekiyorum ve benim ağrılar başladı şimdiden
mayıstada birşey olmayacak bende poffffffffffff

merhaba canım iyidir sen nasılsın?
dur bakalım daha bir kaç gün var şimdiden böyle ümitsiz olma canım belli olmaz a.s

AY YOPUNDUM BUGÜN anca gelebildim...bugünde bitti.
kızlar adetin 10.günündne itibran 1 gün arayla çalışmalara devam ediyoruz biz.16.günü işte bugün.prenses hergün demiş yumurtlama gününde öyle mi daha iyi acaba

merhaba canım iyidir sen nasılsın?
dur bakalım daha bir kaç gün var şimdiden böyle ümitsiz olma canım belli olmaz a.s

sağol canım bende iyiyim
umutsuzum çünkü ağrılar başladı gün sekmiyor maşallah :)

tabiki yaşıcaksınınz hayatım üzülme sen ben inanıyorum yakında tek tek mutlu haberlerinizi alıcaz baksanıza başladığımızdan beri ne kadar çok hamiş verdik yani hepimiz buraya geldiğimizde hamile değildik ve yavaş yavaş azalıyoruz ve sonunda biticez merak etme sen :1hug:

canım ben kaçırdım herhalde tahlillerin iyi çıkmış sanırım ve anladığım kadarıyla yaran yakılıcakmış hayırlısı olsun bitanem sıkma canını iyileşte sende gel arkamızdan çok bekletme bizi olumunekankayizsmile

canım biz işi şansa bırakmak istemedik biraz biz hep gün aşırı yapıyoduk ama bu sefer ilk defa yumurtlama zamanımda 3 gün üst üste çalıştık ama olucağı varmış bi kerede yapsan Allah ol dedikten sonra olur merak etme sen a.s

sağol canım bende iyiyim
umutsuzum çünkü ağrılar başladı gün sekmiyor maşallah :)

canım şunu söyleyim sana bu kadar umutsuz olma bende hep merak ederdim acaba hamile kalsam belirtilerim nasıl değişik olucakmı diye ama inan adet belirtileriyle aynı benim hala adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo düşün mide bulantım yok başım dönmüyo sadece göğüslerim biraz erken acımaya başladı ve akıntım sarı oldu o kadar başka hiç bir fark yok hala adet olcak gibiyim

kızlar bişey duyudm bakın siiznde işinze yarra belki
Ce: Yumurtlama (Ovülasyon) Ne Zaman Oluyor? Gebelik için en uygun zaman
Melekler internette ne yazık ki tamamına yakını yabancı dillerde olmak üzere bir çok ovülasyon takvimi buldum, bir tanesi hoşuma gitti. Free-trial olarak 45 günlük bedava kullanım süresi veren bir site buldum ve indirdim.

Bu ***** olarak indiriliyor, sonra bilgisayarınıza kuruyorsunuz. Kurduğunuz andan itibaren 45 günlük deneme süresi başlıyor. Aslında full sürümü 34 $.

Bu takvimle, fertilitenizi yani doğurganlığınızı görebiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey menstrüel periyod sürenizi yani siklus uzunluğunuzu ve SAT'ı (son regl gününüzü) tarih olarak programa girmek.

Sizin için bir sürü bilgi çıkıyor ekrana.

Denemesi bedava...

(Resmin yanındaki "download now" diyen turuncu ikona tıklayınız)
Buradan indirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…