olsun sen yinede çok dua et inş. kolay bi doğum ve sonrası geçirirsin elbet birileri yardımcı olur sana merak etme büyür giderler
ayy kocişe söylemem çok güzel oldu cumartesi günü hasteneden çıkınca bebek patiği aldım testide içine koyup paekr yaptım akşam aradım gel dışarda yemek yiyelim dedim hemde seninle konuşucaklarım var dedim bu aralar biraz aile sorunları vardı onlarla ilgili sandı geldi yemeğe gittik ama tabi ben duramıyorum yerimde çantamdan çıkardım paketi uzattım sana bi hediye aldım benim çok hoşuma gitti bakalım sen beğenicekmisin dedim açtı önce teste baktı sonra patiklere baktı sonra tekrar teste baktı nasıl yani dedi :1shok:
şaka yapıyosun demi dedi böyle şeyin şakasımı olur dedim gülmeye başladı kalktı sarıldı öpyü ama görmeniz lazım acayip sevindi yani şimdi gerçektenmi dedi bide kan testini gösterdim daha bi sevindi şimdi ben babamı olucam dedi :sm_cool: :sm_cool: evet dedim
sonra hemen annemler gittik herkese söylememiz lazım dedi dur dedim bi doktora gidelim öyle söyleriz ama dinlemedi ve herkese duyurdu hafta sonu inş. bi sorun çıkmaz doktorda işte böyle oldu canım
iyiyim elifimmmm seni sormalı sen nasılsın. başlamışsın karışıma evet tadı çok bayıyosuperisi hoşgeldin canımmmm..nabber???
ay bu net deli edecek beni..en iyisi çıkayımm gelirim yine...
ay çok duygulandım yaaa mafoldumben inşallah bigün benim kocişim de yaşayacak bu duyguyu mafoldumben kendim için değil, sırf onun için istiyorum artık :sinifsinif:
inşallah canım ya bende umutlanmak istiyorum artık...
evet dün düşünmüştüm bu yöntemi denemeyi..ama nasıl başlıcam ne zaman ölcücemi bilmiyorum..canım inşallah olursa evet sana haber vericem önce sen hiç meraklanma yeterki hamiş kalıyim..:Saruboceq:
Canımcım!Tahlillerinin güzel çıkmasına sevindim.Bildiğim kadarıyla Karasuda yaktırmıştı ve o kadar çok bir acıdan bahsetmedi diye hatırlıyourm;Sen de gönlünü ferah tut.
Allah hayırlısını versin.buyrunnnnnnnnn
suuuuu sonuçların iyi çıkmış çok sevindim canım benim :1hug: yaranın yakılmasınıda kafana çok takıp strese sokma kendini tamam canım... yerimseniben
vay beee liste ne kadar azaldı böyle inanamıyorum zemuszemus nisan anneleride az deil artık en az nisanda ama 1 tanecik vardı son anda çoğalmışşş çok süper yaaa. inşallah kalanlarda mayısta hamiş kalıııırrrrr :Saruboceq:
vay beee liste ne kadar azaldı böyle inanamıyorum zemuszemus nisan anneleride az deil artık en az nisanda ama 1 tanecik vardı son anda çoğalmışşş çok süper yaaa. inşallah kalanlarda mayısta hamiş kalıııırrrrr :Saruboceq:
MERHABALARRR
nasılsınızz?
listenin başını çekiyorumve benim ağrılar başladı şimdiden
mayıstada birşey olmayacak bende poffffffffffff
merhaba canım iyidir sen nasılsın?
dur bakalım daha bir kaç gün var şimdiden böyle ümitsiz olma canım belli olmaz a.s
ay çok duygulandım yaaa mafoldumben inşallah bigün benim kocişim de yaşayacak bu duyguyu mafoldumben kendim için değil, sırf onun için istiyorum artık :sinifsinif:
amin canım :Saruboceq: evet karasu da anlattı acımadığını söyledi biraz rahatladım ama yine de stres oluyorum :) ama napalım mecbur yakılacak çünkü başka türlü geçmiyor..
çok sağol canımcımmmolumunekankayizsmile
AY YOPUNDUM BUGÜN anca gelebildim...bugünde bitti.
kızlar adetin 10.günündne itibran 1 gün arayla çalışmalara devam ediyoruz biz.16.günü işte bugün.prenses hergün demiş yumurtlama gününde öyle mi daha iyi acaba
sağol canım bende iyiyim
umutsuzum çünkü ağrılar başladı gün sekmiyor maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?