canım şunu söyleyim sana bu kadar umutsuz olma bende hep merak ederdim acaba hamile kalsam belirtilerim nasıl değişik olucakmı diye ama inan adet belirtileriyle aynı benim hala adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo düşün mide bulantım yok başım dönmüyo sadece göğüslerim biraz erken acımaya başladı ve akıntım sarı oldu o kadar başka hiç bir fark yok hala adet olcak gibiyim
sağol canım bende iyiyim
umutsuzum çünkü ağrılar başladı gün sekmiyor maşallah :)
canım çok teşekkür ederim....
bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin...
inşallah dediğiniz gibi olur.......opuyorumnanaktan
canım ben kaçırdım herhalde tahlillerin iyi çıkmış sanırım ve anladığım kadarıyla yaran yakılıcakmış hayırlısı olsun bitanem sıkma canını iyileşte sende gel arkamızdan çok bekletme bizi olumunekankayizsmile
çok sağol canım inş. sizlerdende güzel haberler alıcaz ben inanıyorum ve çok dua ediyorum düşün benim adete 2-3 gün kala başladı ağrılarım tamam adet geliyo dedim meğerse hamileymişim yani aslında pek takılmamak lazımmış belirtilere ama yaşamadan öğrenemiyoruz tabi
canım işallah zaten yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim :)) herşey temiz çıktı tedavimi de oldum ve artık son olarak yara yakılacak ve ondan sonra başka birşey çıkmazsa işallah hamile kalacağıma inanıyorum Allah'ın izniyle :)
sağol canım benimmmmopuyorumnanaktan
canım ya eşine ne güzel söylemişsin :) inşallah bize de nasip olur o anı düşünemiyorum bile nasıl bi sevinç yaşarız ahhhh Allah'ım hepimize nasip etsin inşallah:Saruboceq:
sana da sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlımmmopuyorumnanaktan
ay hadi inşallahhh çift yumurta ikizlerini bekloooruuzzzzbende mayısta kalcam Allahın izniyleee...hemde ikidene birdennn... lülülülülülü lülülülülülü
inşallahhhh ben zaten gelecek ay yazdırmıycam inşallah bu ay olurda kocişime kapak olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3evet canım amin işallah her ay mutlaka hamişlerimiz oluyor maşallahhhh
superisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yinemi gitttttttiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn.kaydirigubbakcemile
tşkler prenses.nasıl kzılar indiridnizmi dediğim programı.onu inceliyorum bend eşu anda.
kızlar 10 ocak 9 şubat 13 mart 19 nisan kaç gün sürmüş oluyo benim adet
kızlar bugün pek dahil olamadım sohbetinize...kendimi hiç iyi hissetmiyorum yine midem çok bulanıyor iş yerinde çıkarıcam diye çok korkuyorum...sanırım doktora gitmem lazım ne içersem içeyim yada yiyeyim midem kaldırmıyor(
kendinize iyi bakın canlarım yarın görüşürz inş..
hepinizi öpüyorum...
oh be seni böyle azimle ve mutlu görmek çok güzel inş. bunun arkası bebekle sonlanıcak inş. başaka aksiliklerde çıkmıcak inanıyorum :1hug:
hep böyle söylemeyi hayal ediyodum zaten tam istediğim gibi oldu Rabbim sizlerede yaşatsın en tez zamanda sizde gelin paylaşın bizimle kaydirigubbakcemile5
inşallahhhh ben zaten gelecek ay yazdırmıycam inşallah bu ay olurda kocişime kapak olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün pek dahil olamadım sohbetinize...kendimi hiç iyi hissetmiyorum yine midem çok bulanıyor iş yerinde çıkarıcam diye çok korkuyorum...sanırım doktora gitmem lazım ne içersem içeyim yada yiyeyim midem kaldırmıyor(
kendinize iyi bakın canlarım yarın görüşürz inş..
hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?