kızlar bugün pek dahil olamadım sohbetinize...kendimi hiç iyi hissetmiyorum yine midem çok bulanıyor iş yerinde çıkarıcam diye çok korkuyorum...sanırım doktora gitmem lazım ne içersem içeyim yada yiyeyim midem kaldırmıyor(
kendinize iyi bakın canlarım yarın görüşürz inş..
hepinizi öpüyorum...
bakalım mayıs ayında ilk sırayı kim çekecekk
iyiyiiiim yaren hiç durmuyorum bu hafta acayip yoğun hayretlerim şaştı bu kadar yoğun olduğunu bilmem 8 yıldır burdayım sinirim bozuldu eyvahedigeldismilegeçmiş olsun nanaeşekr neyin var hayırdır.superis sne nasılsın cnm
ben mayısta tedaviye başlıycamm.25inde.olursa ohooo..teeee haziran sonu temmuz başı vercem size haberiii..anaaa bayada geçmişş... kaydirigubbakcemile3
aman gerçi olduda bende zaman beğenmiyorum..delimi nee... laelaelaelaelae sempatiksalakcinni
hehehehhe olsunda sen o zaman haber verrr ama sen tedaviyede başlıcaksın hamiş kalma ihtimalin baya yükselcek hadi hayırlısı. aslında sadece buna yoğunlaşmamak bile yeterli bence. mesela ben artık çok rahat olduğum için bünyemdede rahim bölgemdede acayip bi rahatlama hissediyorum şuanda çok ilginç belki ama bence çok etkisi var kızlar hepinize söylüyorum. ben vazgeçtiğim günden beri bünyem rahatladı ister istemez bi kasılma oluyo demekki. belkide bu yüzden hamile kalamadım.
suuu beni listeden sil hayatımm...önümüzdeki ay yazarsınn...
niye canım bu ay olma ihtimali yok mu yani bilmiyorumkismile
YOK HAYATIM YOK..YUMURTALARA BAKTIRDIM YA DÜNN...ÖNÜMÜZDEKİ AY KLOMEN BAŞLIYCAK İNŞŞ... boshayallersmile
okudum evet ama bu ay olmayacağını bilmiyordum..hayırlısı olsun canım inşallah tedavinin sonunda ikizlere hamiş kalırsın :) :CüvCüv:
AYYYYYY....SENı KUCAK DOLUSUU ÖPÜYORUMMMMM.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
inş...elifff.benimde haziranda olursa evlilik yıldönümünde veirm belki süprriz habeir
eliffff yumurtana ne olmuş ben bilmiyorum neden bu ayı siliyosun. ben fransız kaldım konuyaaaaaaa mafoldumben
hayatım dün 12.gündü..dr.a gittim.alttan baktı..hiç öyle gelişmeye başlayan güzel bi yumurta yok dedi..küçük küçük hepsi dedi..adetinle birlikte ilaca başlıycaz dedi(Klomen yani)...Allahtan kist falan yok..bunada şükür...
hmmmm anladıııım o yüzden ilaç vercek gelecek ay
ama belli olmazki belki geç büyücek yumurtan sen niye ismini sildircekmişsinki. belki adete yakın yumurtan çatlıycak öyle olan birsürü insan var. allahın işine karışılmaz. sen karışımını ye belkide doğal kürlerle halletçen kendi kendine hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?