Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Saat 9.30'da hastaneye geçip kan vericem, bi de ultrasona giricem, sonra dönücem okula, akşam 4'te de sonuçlarımı gösterip doktorla görüşmek için tekrar gidicem yerimseniben bana şans dileyin kızlar, kesem küçülmüş olsun :Saruboceq:

günaydın canım.işallah küçülmüştür.bende bugün egitimdeyim canım. aksam işallah güzel haberlerini alırım bitanemm:1hug:

Kepeleklerim ben bi kahvaltımı yapıp geleyim cokacimcoook döndüğümde de size veda edip hastaneye geçerim zaten, 9 da çıkmam gerek yerimseniben

günaydın kızlaaarrr.
karasu küçülmüştür kese hayatımm..değerin güzel düştü..
iyi şeyler düşünerek git... yerimseniben

ELSON+, naneseker+, bayankarasu+, aydemet26+

kızlar günaydınlar...
karasucum dualarımız seninle...senin kabızlığın geçti ben de başladı dün delircem...koca göbek iyice büyüdü kabızlıkla çatlıcak gibiyim....

günaydın canlar..!!! nasılsınız?
ben bugün biraz daha iyiyim...
yaren elson superisi ve su'yum çok saolun dün ben çıktıktan sonra yazmışsınız okuyamamıştım yazdıklarınızı...

karasuyum güzel haberlerle gel inşallah...toton içinde çok geçmiş olsun canım... :) iyi yapmıssın aile hekimine gidip yerimseniben

günaydın kızlaaarrr.

günaydın sanada canım...

sanada günaydın canım....geçmiş olsun sendedemi kabızlık oldu...bence sende krem felan kullansan doktoruna danışıp iyi olur canım... :1hug:

günaydın kızlaaarrr.

günaydın elifcimmm. tedavi uygulanacakmıs canım. bence ismini sildirmeseydin belki yumurtan gec olgunlaıyodur. bu doktorlara inanamıyorum.

günaydın sanada canım...

sanada günaydın canım....geçmiş olsun sendedemi kabızlık oldu...bence sende krem felan kullansan doktoruna danışıp iyi olur canım... :1hug:

ya ben doğal yolla halletmeye calışcam krem ılac kullanmak ıstemıyom aslında hergun kayısı yerdım bu aralar unuttum kan hapları yapıyo bu kabızlıgı tas gıbı oluyo ınsanın karnı ya...

günaydın canım.
aynı sorun bendede var hemde bir haftadır. ya doktor vitamin ilacı degiştirdiginden beri kabızlık cekiyom

günaydn nanesekerim. gecmiş olsun nasıl oldu miden.?

tekrar günaydın hayatımmm... a.s.

tekrar günaydın hayatımm...niye öyle olduki..hamilelikte olabilirmiymiş...

günaydın elifcimmm. tedavi uygulanacakmıs canım. bence ismini sildirmeseydin belki yumurtan gec olgunlaıyodur. bu doktorlara inanamıyorum.

evet..tabiki dr.lardan daha çok bilen Allah var...ama umudumda yok hyatım..büyümemiş işte yumurtalar...büyümüyor..bildiğim bişey bu..üzülmüyorum..siz dua edin bana nolur önümüzdeki ay için..bunu istiyorum sizden...özellikle hamişlerdennn... karasuya,,bana,,haticeye..gökçeye,suya.. yerimseniben

canımm... sen yinede bu ay için çalımaları aksatmayın kocisin gelince

ya ben doğal yolla halletmeye calışcam krem ılac kullanmak ıstemıyom aslında hergun kayısı yerdım bu aralar unuttum kan hapları yapıyo bu kabızlıgı tas gıbı oluyo ınsanın karnı ya...

canım kan hapları içtiğin zaman bol bol su tüketmelisin yoksa dediğin gibi bu ilaçlar kabızlık yapıyor...inşallah canım doğal yollarla geçer...kabızlık gerçekten illet bişey...

günaydn nanesekerim. gecmiş olsun nasıl oldu miden.?

günaydın canım...bugün biraz daha iyiyim...sadece açlık var o kadar bir tek kraker yiyebiliyorum bastıyor midemi...diğerlerini direk çıkarıyorum

sanada geçmiş olsun canım sende de kabızlık varmış...dikkat et kendine...kullandıgın yada kabızlıgı geçirmesi için yediğin birşey varmı?

Günaydın kızlar
ben hala hastayım ama bugun daha iyiyim dün işe gelemedim yattım hep
pazartesi akşamı iş çıkışı doktoruma gittim hem bebeğimi gördüm hemde hastalıgımı söyledım
hastalık için yapck bişşey yok ağrı kesici alcaksın dinlenceksin ıhlamur iç eğer öksürüğün 1 haftadan
uzun sürerse antibiyotik yazalım dedi....Sonra
bebeğime baktık koccaman olmuş ne hareketler yapıyo içerde şaşar kalırsınız yani :) elleriyle burnunu
ovuşturuyoo yuvarlanıyo göbüşümde tabi ben bu hareketleri hissetmıyorum genelde hızlıca
vurdugu zaman farkedıyorum eşimde gelmişti benimle nası bakıyo ekrana canım benim ya :)
doktor diyo hiç durmuyo ay dur ay kız resmını cekemedım aaa diyo kaydirigubbakcemile3
tam 400 gr ve 25 cm olmuş bebeğim doktor dedi ki çok sağlıklı muhteşem maşallah herşeyi
olması gereketiği gibi annesi iyi bakmışsın diyo benimde hoşuma gitti tabii eşimde e banada aferin
demekki ben ikisinede iyi bakmışım diyo kaydirigubbakcemile3 öksürğüm olmasa bide hasta olmasam
ne güzel bi akşamdı koskocaman olmuş kızım ya ekrana fln sığmıyo artık maşallah sübhanallah
böyle işte kızlar haber vereyim dedim ben bugun daha iyiyim kızçemde iyiymiş zaten oh şükürler olsun :)

kayısı yiyom canım işte arkasından bol bol su içiyom. bu cumartesi doktoruma sorucam bakalım.
canım bide tetenoz aşını kacıncı kafta yaptırılıyo saglık ocagına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…