Saat 9.30'da hastaneye geçip kan vericem, bi de ultrasona giricem, sonra dönücem okula, akşam 4'te de sonuçlarımı gösterip doktorla görüşmek için tekrar gidicem yerimseniben bana şans dileyin kızlar, kesem küçülmüş olsun :Saruboceq:
günaydın canım.işallah küçülmüştür.bende bugün egitimdeyim canım. aksam işallah güzel haberlerini alırım bitanemm:1hug:
günaydın kızlaaarrr.
karasu küçülmüştür kese hayatımm..değerin güzel düştü..
iyi şeyler düşünerek git... yerimseniben
ELSON+, naneseker+, bayankarasu+, aydemet26+
kızlar günaydınlar...
karasucum dualarımız seninle...senin kabızlığın geçti ben de başladı dün delircem...koca göbek iyice büyüdü kabızlıkla çatlıcak gibiyim....
günaydın kızlaaarrr.
karasu küçülmüştür kese hayatımm..değerin güzel düştü..
iyi şeyler düşünerek git... yerimseniben
günaydın sanada canım...
sanada günaydın canım....geçmiş olsun sendedemi kabızlık oldu...bence sende krem felan kullansan doktoruna danışıp iyi olur canım... :1hug:
kızlar günaydınlar...
karasucum dualarımız seninle...senin kabızlığın geçti ben de başladı dün delircem...koca göbek iyice büyüdü kabızlıkla çatlıcak gibiyim....
günaydın canlar..!!! nasılsınız?
ben bugün biraz daha iyiyim...
yaren elson superisi ve su'yum çok saolun dün ben çıktıktan sonra yazmışsınız okuyamamıştım yazdıklarınızı...
karasuyum güzel haberlerle gel inşallah...toton içinde çok geçmiş olsun canım... :) iyi yapmıssın aile hekimine gidip yerimseniben
günaydın canlar..!!! nasılsınız?
ben bugün biraz daha iyiyim...
yaren elson superisi ve su'yum çok saolun dün ben çıktıktan sonra yazmışsınız okuyamamıştım yazdıklarınızı...
karasuyum güzel haberlerle gel inşallah...toton içinde çok geçmiş olsun canım... :) iyi yapmıssın aile hekimine gidip yerimseniben
kızlar günaydınlar...
günaydın elifcimmm. tedavi uygulanacakmıs canım. bence ismini sildirmeseydin belki yumurtan gec olgunlaıyodur. bu doktorlara inanamıyorum.
evet..tabiki dr.lardan daha çok bilen Allah var...ama umudumda yok hyatım..büyümemiş işte yumurtalar...büyümüyor..bildiğim bişey bu..üzülmüyorum..siz dua edin bana nolur önümüzdeki ay için..bunu istiyorum sizden...özellikle hamişlerdennn... karasuya,,bana,,haticeye..gökçeye,suya.. yerimseniben
ya ben doğal yolla halletmeye calışcam krem ılac kullanmak ıstemıyom aslında hergun kayısı yerdım bu aralar unuttum kan hapları yapıyo bu kabızlıgı tas gıbı oluyo ınsanın karnı ya...
günaydn nanesekerim. gecmiş olsun nasıl oldu miden.?
canım kan hapları içtiğin zaman bol bol su tüketmelisin yoksa dediğin gibi bu ilaçlar kabızlık yapıyor...inşallah canım doğal yollarla geçer...kabızlık gerçekten illet bişey...
günaydın canım...bugün biraz daha iyiyim...sadece açlık var o kadar bir tek kraker yiyebiliyorum bastıyor midemi...diğerlerini direk çıkarıyorum
sanada geçmiş olsun canım sende de kabızlık varmış...dikkat et kendine...kullandıgın yada kabızlıgı geçirmesi için yediğin birşey varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?