Günaydın kızlar
ben hala hastayım ama bugun daha iyiyim dün işe gelemedim yattım hep
pazartesi akşamı iş çıkışı doktoruma gittim hem bebeğimi gördüm hemde hastalıgımı söyledım
hastalık için yapck bişşey yok ağrı kesici alcaksın dinlenceksin ıhlamur iç eğer öksürüğün 1 haftadan
uzun sürerse antibiyotik yazalım dedi....Sonra
bebeğime baktık koccaman olmuş ne hareketler yapıyo içerde şaşar kalırsınız yani :) elleriyle burnunu
ovuşturuyoo yuvarlanıyo göbüşümde tabi ben bu hareketleri hissetmıyorum genelde hızlıca
vurdugu zaman farkedıyorum eşimde gelmişti benimle nası bakıyo ekrana canım benim ya :)
doktor diyo hiç durmuyo ay dur ay kız resmını cekemedım aaa diyo kaydirigubbakcemile3
tam 400 gr ve 25 cm olmuş bebeğimdoktor dedi ki çok sağlıklı muhteşem maşallah herşeyi
olması gereketiği gibi annesi iyi bakmışsın diyo benimde hoşuma gitti tabii eşimde e banada aferin
demekki ben ikisinede iyi bakmışım diyo kaydirigubbakcemile3 öksürğüm olmasa bide hasta olmasam
ne güzel bi akşamdı koskocaman olmuş kızım ya ekrana fln sığmıyo artıkmaşallah sübhanallah
böyle işte kızlar haber vereyim dedim ben bugun daha iyiyim kızçemde iyiymiş zaten oh şükürler olsun :)
tinker ve aysecim ... tetenoz asısı ne zaman yaptırılıyo saglık ocagına...
Günaydın kızlar
pazartesi akşamı iş çıkışı doktoruma gittim hem bebeğimi gördüm hemde hastalıgımı söyledım
hastalık için yapck bişşey yok ağrı kesici alcaksın dinlenceksin ıhlamur iç eğer öksürüğün 1 haftadan
bebeğime baktık koccaman olmuş ne hareketler yapıyo içerde şaşar kalırsınız yani :) elleriyle burnunu
ovuşturuyoo yuvarlanıyo göbüşümde tabi ben bu hareketleri hissetmıyorum genelde hızlıca
vurdugu zaman farkedıyorum eşimde gelmişti benimle nası bakıyo ekrana canım benim ya :)
doktor diyo hiç durmuyo ay dur ay kız resmını cekemedım aaa diyo kaydirigubbakcemile3
tam 400 gr ve 25 cm olmuş bebeğimdoktor dedi ki çok sağlıklı muhteşem maşallah herşeyi
olması gereketiği gibi annesi iyi bakmışsın diyo benimde hoşuma gitti tabii eşimde e banada aferin
demekki ben ikisinede iyi bakmışım diyo kaydirigubbakcemile3 öksürğüm olmasa bide hasta olmasam
ne güzel bi akşamdı koskocaman olmuş kızım ya ekrana fln sığmıyo artıkmaşallah sübhanallah
böyle işte kızlar haber vereyim dedim ben bugun daha iyiyim kızçemde iyiymiş zaten oh şükürler olsun :)
nazar degmesin canım. masallahhhh.
ya ben doğal yolla halletmeye calışcam krem ılac kullanmak ıstemıyom aslında hergun kayısı yerdım bu aralar unuttum kan hapları yapıyo bu kabızlıgı tas gıbı oluyo ınsanın karnı ya...
evet..tabiki dr.lardan daha çok bilen Allah var...ama umudumda yok hyatım..büyümemiş işte yumurtalar...büyümüyor..bildiğim bişey bu..üzülmüyorum..siz dua edin bana nolur önümüzdeki ay için..bunu istiyorum sizden...özellikle hamişlerdennn... karasuya,,bana,,haticeye..gökçeye,suya.. yerimseniben
kayısı yiyom canım işte arkasından bol bol su içiyom. bu cumartesi doktoruma sorucam bakalım.
canım bide tetenoz aşını kacıncı kafta yaptırılıyo saglık ocagına.
oy oy oyy maşallahannesi de iyi bakarmış kızına zemuszemus çok sevindim canım ya iyi moral almuştur sana...inşallah hemencecik geçer öksürüğün antibiyotik almana gerek kalmaz...
tekrar günaydın hayatımmm... a.s.
tekrar günaydın hayatımm...niye öyle olduki..hamilelikte olabilirmiymiş...
günaydın canım :)
5. Ayın bittiği zaman yaptırılıyo
ben gittim 5 kerede vuruluyomuş ömür boyu koruma altında tutuyomuş ilkini vurundum
kaldı 4 tane :) 1 ay arayla vuruncakmışım :)
canımmm çok güzel bişeyy buuu..çok sevindimm...maşallah kızımıza...Günaydın kızlar
canım günaydın :)
elifcim tabii ki Allah bilir ama sen sabret ve dua et canım bende dua edicem inşallah
hatta söz verdiğim gibi unutmassam inşallahki avcuma yazmayı düşnüüyorum
doğurukende bağırcam elüüüüfff diye inşallah olcak bebısın canım zamanı var :)
hoşçakal bitanemmm..Kepeleklerim ben çıkıyorum, suyumu da aldım yanıma içe içe yürüyerek gidicem ki gidene kadar sıkışayım :kedi: ultrasona girip, kanımı verip gelecem, görüşmek üzere şekerlerim opuyorumnanaktan
Kepeleklerim ben çıkıyorum, suyumu da aldım yanıma içe içe yürüyerek gidicem ki gidene kadar sıkışayım :kedi: ultrasona girip, kanımı verip gelecem, görüşmek üzere şekerlerim opuyorumnanaktan
evet ya nanecim gercekten o kadar iyi geldıkı :) keşke daha önce görmeye gitseymısım
dedim yani eşimde ilk kez gördü böyle hareketli o da show yaptı sankı cadı hiç durmadı
gercektende döktürdü marifetlerini :) daha 20 haftalıkken 296 gr idi 21+2 de sen
nası 400 gr oldun be mübarek dedim bende şaşırdım....
inşallah hatsalıgım da gecmek üzere :)
Ay Rabbim hepinize nasib etsin canım ya hep dua ediyorum o kadar güzel bişey ki
nasib oldugunda doya doya yaşayın bu duyguyu inşallahhh :Saruboceq:
görüşürz canım...güle güle git...güzel haberle gel inş :1hug:
sen bayagı iyi bakmışın o zaman , sıpa büyüyor her geçen gün seni dahada çok şaşırtıyor dimiii... yer teyzesi onuuu opuyorumnanaktan
maşallah diyelimde nazar degmesin
amin canım aminnnnn dualarını hiç eksik etme olurmu bizlere en kısa zamanda bizde bu duyguları yaşayalım inş :Saruboceq:
nşallah canım yaşayacaksınız tabi...ama kızlar çok güüzel de ama çok da zor ya...ben yenı yenı anlıyorum...o vucut noluyo bılıyo musun allahım cok enteresan bır sekılde degısıyo...hıc bır yerını tanıyamıyorsun..ben bolemıydım dıye....zaten guzel olmasının en buyuk sebebı de budur herhalde zorluklarla savastıktan sonra...onu elde etmek...allah o gunlerı yasatsın hepımıze:Saruboceq:
aysecım gozun aydın bebıse sevındım ıcın rahatlamıstır..bende gıtsem de gorsem ..bılsem ıyı oldugunu kabızlık evet mahvedıyo benı de...napalım dun agladım sıkıntımdan catlıcak gıbı karnım var ya...ıyıce gerıldım aynaya bakıyom ...baktıkcada agladım dun herhalde hormonlar arada ruh dengemı bozuyo....en sonunda ustumde ne varsa cıkardım uzun bır tısortle durdum aksam boyu hıc bırsey ıstemıyom ustumde ya...o göbek yetıyo zaten
canımmm çok güzel bişeyy buuu..çok sevindimm...maşallah kızımıza...
hayatım bitanem çok teşekkür ederim ama ozamana kalmasınnn lütfenn.önümüzdeki ay klomenle gelsin bebeğimmm...ben dayanıklı bi insan değilim..Rabbim kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermezmişş.bana daha fazlasını vermesin..taşıyamam çünkü..inş Rabbim izin verir..bizimde bebişlerimiz gelir...(offf alıştım iyice..baksana bebişler diyorum heppp...delümüyüm neee..sempatiksalakcinni)
hoşçakal bitanemmm..
görüşürz canım...güle güle git...güzel haberle gel inş :1hug:
sen bayagı iyi bakmışın o zaman , sıpa büyüyor her geçen gün seni dahada çok şaşırtıyor dimiii... yer teyzesi onuuu opuyorumnanaktan
maşallah diyelimde nazar degmesin
amin canım aminnnnn dualarını hiç eksik etme olurmu bizlere en kısa zamanda bizde bu duyguları yaşayalım inş :Saruboceq:
nşallah canım yaşayacaksınız tabi...ama kızlar çok güüzel de ama çok da zor ya...ben yenı yenı anlıyorum...o vucut noluyo bılıyo musun allahım cok enteresan bır sekılde degısıyo...hıc bır yerını tanıyamıyorsun..ben bolemıydım dıye....zaten guzel olmasının en buyuk sebebı de budur herhalde zorluklarla savastıktan sonra...onu elde etmek...allah o gunlerı yasatsın hepımıze:Saruboceq:
kızlar ben cıkıyorum bugün egitimim var . aksama kadar giremem. aksam okurum artık yazdıklarınızı.
hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakınn...
kızlar ben cıkıyorum bugün egitimim var . aksama kadar giremem. aksam okurum artık yazdıklarınızı.
hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?