Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

nazar degmesin canım. masallahhhh.

tinker ve aysecim ... tetenoz asısı ne zaman yaptırılıyo saglık ocagına...

he bu arada daha önce buraya yazdıgım ıslaklık oluyo çok fazla bi de içerden bi baskı hissediyorum
bebek çıkckmış gibi şikayetlerimi doktora söyledim o akıntı için normal bi sorun yok dedi
içerden bi baskı hisseidyorum bebek çıkckmış gibi dedim güldü şimdi çok hareketli ayaklarını
rahım çıkışına vurunca böyle hissedersin dedi hadi yauu dedim bende kaydirigubbakcemile3
bilginiz olsn kızlar :)

tinker ve aysecim ... tetenoz asısı ne zaman yaptırılıyo saglık ocagına...

günaydın canım :)

5. ayın bittiği zaman yaptırılıyo
ben gittim 5 kerede vuruluyomuş ömür boyu koruma altında tutuyomuş ilkini vurundum
kaldı 4 tane :) 1 ay arayla vuruncakmışım :)

oy oy oyy maşallah annesi de iyi bakarmış kızına zemuszemus çok sevindim canım ya iyi moral almuştur sana...inşallah hemencecik geçer öksürüğün antibiyotik almana gerek kalmaz...

nazar degmesin canım. masallahhhh.

amiin inşallah canım opuyorumnanaktan

ya ben doğal yolla halletmeye calışcam krem ılac kullanmak ıstemıyom aslında hergun kayısı yerdım bu aralar unuttum kan hapları yapıyo bu kabızlıgı tas gıbı oluyo ınsanın karnı ya...

günaydın tinkercimm :)

ah canım sorma bende kabızım yaaa :sinifsinif: hep o kan ilaçları yapıyo evet o ilaçlar
yapmasa bile artık bebekımız buyudugu için rahim makata baskı yaptıgından
kabız oluyoruz valla ne acılar cekıom wc de bi Allah biliyo bi ben :sinifsinif:

canım günaydın :)

elifcim tabii ki Allah bilir ama sen sabret ve dua et canım bende dua edicem inşallah
hatta söz verdiğim gibi unutmassam inşallah ki avcuma yazmayı düşnüüyorum
doğurukende bağırcam elüüüüfff diye inşallah olcak bebısın canım zamanı var :)

kayısı yiyom canım işte arkasından bol bol su içiyom. bu cumartesi doktoruma sorucam bakalım.
canım bide tetenoz aşını kacıncı kafta yaptırılıyo saglık ocagına.

iyi bakalım canım inşallah işe yarar...doktorunada sormak iyi olur...
canım bilemiyorum ama ayşemle tinkerim bilirler istersen bide onlara sor canım... yerimseniben

Kepeleklerim ben çıkıyorum, suyumu da aldım yanıma içe içe yürüyerek gidicem ki gidene kadar sıkışayım :kedi: ultrasona girip, kanımı verip gelecem, görüşmek üzere şekerlerim opuyorumnanaktan

oy oy oyy maşallah annesi de iyi bakarmış kızına zemuszemus çok sevindim canım ya iyi moral almuştur sana...inşallah hemencecik geçer öksürüğün antibiyotik almana gerek kalmaz...

evet ya nanecim gercekten o kadar iyi geldıkı :) keşke daha önce görmeye gitseymısım
dedim yani eşimde ilk kez gördü böyle hareketli o da show yaptı sankı cadı hiç durmadı
gercektende döktürdü marifetlerini :) daha 20 haftalıkken 296 gr idi 21+2 de sen
nası 400 gr oldun be mübarek dedim bende şaşırdım....
inşallah hatsalıgım da gecmek üzere :)

Ay Rabbim hepinize nasib etsin canım ya hep dua ediyorum o kadar güzel bişey ki
nasib oldugunda doya doya yaşayın bu duyguyu inşallahhh :Saruboceq:

günaydın canım :)

5. Ayın bittiği zaman yaptırılıyo
ben gittim 5 kerede vuruluyomuş ömür boyu koruma altında tutuyomuş ilkini vurundum
kaldı 4 tane :) 1 ay arayla vuruncakmışım :)

tamam canım tesekkürler.

aysecım gozun aydın bebıse sevındım ıcın rahatlamıstır..bende gıtsem de gorsem ..bılsem ıyı oldugunu kabızlık evet mahvedıyo benı de...napalım dun agladım sıkıntımdan catlıcak gıbı karnım var ya...ıyıce gerıldım aynaya bakıyom ...baktıkcada agladım dun herhalde hormonlar arada ruh dengemı bozuyo....en sonunda ustumde ne varsa cıkardım uzun bır tısortle durdum aksam boyu hıc bırsey ıstemıyom ustumde ya...o göbek yetıyo zaten

canımmm çok güzel bişeyy buuu..çok sevindimm...maşallah kızımıza...

hayatım bitanem çok teşekkür ederim ama ozamana kalmasınnn lütfenn.önümüzdeki ay klomenle gelsin bebeğimmm...ben dayanıklı bi insan değilim..Rabbim kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermezmişş.bana daha fazlasını vermesin..taşıyamam çünkü..inş Rabbim izin verir..bizimde bebişlerimiz gelir...(offf alıştım iyice..baksana bebişler diyorum heppp...delümüyüm neee..sempatiksalakcinni)

hoşçakal bitanemmm..

görüşürz canım...güle güle git...güzel haberle gel inş :1hug:

sen bayagı iyi bakmışın o zaman , sıpa büyüyor her geçen gün seni dahada çok şaşırtıyor dimiii... yer teyzesi onuuu opuyorumnanaktan
maşallah diyelimde nazar degmesin
amin canım aminnnnn dualarını hiç eksik etme olurmu bizlere en kısa zamanda bizde bu duyguları yaşayalım inş :Saruboceq:

nşallah canım yaşayacaksınız tabi...ama kızlar çok güüzel de ama çok da zor ya...ben yenı yenı anlıyorum...o vucut noluyo bılıyo musun allahım cok enteresan bır sekılde degısıyo...hıc bır yerını tanıyamıyorsun..ben bolemıydım dıye....zaten guzel olmasının en buyuk sebebı de budur herhalde zorluklarla savastıktan sonra...onu elde etmek...allah o gunlerı yasatsın hepımıze:Saruboceq:

dimi canım geçen bir yerde yazı okudum...çok hoşuma gitmişti senin bu yazdıklarına benzer...kadınların en nefret ettikleri bölge göbek kısmı ama hamile olunca göbeğim ne zaman büyücek diye bekliyor büyüdüğü zamanda seviniyor bu haline diye buna benzer yazılardı...
amin canım hepimize isteyen herkese yaşatsın... :Saruboceq:

kızlar ben cıkıyorum bugün egitimim var . aksama kadar giremem. aksam okurum artık yazdıklarınızı.
hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakınn...

Sağol canım sende görürüsünde bebekını rahatlarsın inşallah :) inanır mısın evdeyken bende
aynı deidğin gibi uzun bişey dizlerime kadar başka bişey giymiyorum o göbüşü taşımak
dahi zor gercektende dahada büyüyücek ama...göbüş şimdi orta boyda ilerde napcaz acaba eyvahedigeldismile

inşallah çok beklemezsin canım bnim ama zamanında ve sağlıkla gelsin inşallah
bebeısten önce sana ihtiyacımız var kocişinin sana ihtiyacı var annenın babanın
senın sağlığın yerınd eolsun bebegın de sağlıkla gelir inşallah sonrada güzelce büyütürsün
yavrularını :)

inşalllah canım ya inşallah :)

evet aynen öyle bi sabah kalkıyorum yüzümde lekeler bi sabha kalkıyorum bacagıma
kramp girmiş hop yere düşüyorum saatlerce wc deyım kabızlık baş belası...sonra
bi kalkıyosun başın dönüyo gecmıyo hep bi kaygı bakabılıyomuyum büyyomu
napıyo acaba fln gercekten zorluklar silsilesi daha da neler yaşıycaz kimbilir
zaten vücut değişikliği başlı başına bi olay o göbeğin büyüdüğüne seviniyosun ama
vücut öyel bi hal alıyoki nayııırr bu ben değilim diyesın geliyo
ama zor olan hersey gibi güzel Rabbim kolaylıgını da verir inşallah herkese nasib olur inşallah :)

kızlar ben cıkıyorum bugün egitimim var . aksama kadar giremem. aksam okurum artık yazdıklarınızı.
hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakınn...

görüşürz canım sende kendine iyi bak...iyi eğitimler sana... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…