sağol canım sende görürüsünde bebekını rahatlarsın inşallah :) inanır mısın evdeyken bende
aynı deidğin gibi uzun bişey dizlerime kadar başka bişey giymiyorum o göbüşü taşımak
dahi zor gercektende dahada büyüyücek ama...göbüş şimdi orta boyda ilerde napcaz acaba eyvahedigeldismile
inşallah çok beklemezsin canım bnim ama zamanında ve sağlıkla gelsin inşallah
bebeısten önce sana ihtiyacımız var kocişinin sana ihtiyacı var annenın babanın
senın sağlığın yerınd eolsun bebegın de sağlıkla gelir inşallah sonrada güzelce büyütürsün
yavrularını :)
inşalllah canım ya inşallah :)
evet aynen öyle bi sabah kalkıyorum yüzümde lekeler bi sabha kalkıyorum bacagıma
kramp girmiş hop yere düşüyorum saatlerce wc deyım kabızlık baş belası...sonra
bi kalkıyosun başın dönüyo gecmıyo hep bi kaygı bakabılıyomuyum büyyomu
napıyo acaba fln gercekten zorluklar silsilesi daha da neler yaşıycaz kimbilir
zaten vücut değişikliği başlı başına bi olay o göbeğin büyüdüğüne seviniyosun ama
vücut öyel bi hal alıyoki nayııırr bu ben değilim diyesın geliyo
ama zor olan hersey gibi güzel rabbim kolaylıgını da verir inşallah herkese nasib olur inşallah :)
doğru söylüyosun ayşecim..sağol..eşimde aynı şeyi söyler hepp..önce senin sağlığın..sana bişey olacaksa bebek olmasın demişti bikere...(inşallah banada bişey olmaz bebişte olur...) :Saruboceq:
canım o lekeler gunes etkısıyle oluyomus..ben sebametın yuz icin kuçuk tupte gunes korumalı kremını alcam ablam tavsıye ettı...simdiden kullan yoksa yazın yuzun kotu olur dedi..sen de al canım...30 mu neymis,,ama uzunca kullunırsın dedı...
aysecım senın 6. resme bırsey kalmamıs 22+1 de gecıyo herhalde...aaaaa sen haftaya gecersın o resme...ayrıntılıya gırmısmıydın...ben gırecem ama benım ayrıntılı 4 boyutlu degıl...normal ayrıntılı ultrason yanı....ay ondan cok korkuyom ben ya....2 lı 3 lu bu kadar korkmamıstım....eyvahedigeldismile
inşallah sağlıkla olur bebısnız canım herseyın hayırlsıı :)
tinkercim doktora sordum lekelerimi günestende olur ama sneınkı günesten değil
istifra ettıgın zaman yada istifra etmesende sadece öğürdüğün zaman zorladıgın için
cildin geriliyo cilt altı kanamsı denen bişey engelleyemezsin kalıcı da dğeil
dedi sağlık ocagındkaı doktor yannıs bilgilendırmıs benı sanırımklava:
ama olursa öyle bişey alırım kremi canım sğaol bilgilendirdiğin için :)
evet tinekrcim 22+2 de gecıyo ben 21+3 üm bugun :) çok az kaldı :)
ayrıntılıya girmedım 23-24 haftalarda gircm inşallah doktorum böyle önerdi
bende korkuyodum ama gecen akşam çok rahatladı içim daha rahatım gibi şimdi :)
inşallah bi sorun çıkmaz genede :Saruboceq:
KEPELEKLERİM BEN GELDİİİİİİİİİİM opuyorumnanaktan
ultrasonda kesem hala görünüyodu ama çevresi deforme olmuş, şekli bozulmuş falan, doktor bu iyi bişey, yavaş yavaş bozulmaya başlamış dedi, böyle böyle yok olucak sonunda dedi, zaten laboratuar sonuçların da bunu destekliyo, belki de beta hcg sıfırlanmıştır bile dedi, sonucumu 4'te gittiğimde öğrenicem artık boshayallersmile kendi doktorumla da ozaman görüşücem yerimseniben
Yani ultrasonu çeken doktorun söyledikleri umut verici ama ben yine de kendi doktorumdan da aynı rahatlatıcı sözleri duymadan rahat edemicem galiba bilmiyorumkismile akşamı iple çekiyorum yaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
tinkerbell,elson,bayankarasu,naneşekr,
günaydın hepinize şekerciklerimmmmmm
tinkerbell,elson,bayankarasu,naneşekr,
günaydın hepinize şekerciklerimmmmmm
Günaydın balımmmm opuyorumnanaktan biz iyiyiz, senden nabellll olumunekankayizsmile
KEPELEKLERİM BEN GELDİİİİİİİİİİM opuyorumnanaktan
ultrasonda kesem hala görünüyodu ama çevresi deforme olmuş, şekli bozulmuş falan, doktor bu iyi bişey, yavaş yavaş bozulmaya başlamış dedi, böyle böyle yok olucak sonunda dedi, zaten laboratuar sonuçların da bunu destekliyo, belki de beta hcg sıfırlanmıştır bile dedi, sonucumu 4'te gittiğimde öğrenicem artık boshayallersmile kendi doktorumla da ozaman görüşücem yerimseniben
Yani ultrasonu çeken doktorun söyledikleri umut verici ama ben yine de kendi doktorumdan da aynı rahatlatıcı sözleri duymadan rahat edemicem galiba bilmiyorumkismile akşamı iple çekiyorum yaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
gunaydın cicim
karasucum bu cok güzel haber.opuyorumnanaktan..hadi hayırlısıyla bozulan kesede atarda kendini yeniden çalışmalara başlarsın canım..:Saruboceq:
gözün aydın canım...:lepi:
günaydınn günaydınnn canım sağolllll..
canım gecmiş olsun bugün sıra sende galiba kabızlık sırası...aman dikkat et kendine canım..zemuszemus
ben ara ara oluyom canım ya...zaten bunyem musayıt gebelık oncesı de olurdum hep..gebelıkle arttı...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?