Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin canımmm... :1hug: en kısa zamanda bozulan keseden de kurtulursun da rahatlarsın inş canım... bizde seninle beraber akşamı iple çekiyoruz balımmm opuyorumnanaktan

tinkerbell,elson,bayankarasu,naneşekr,
günaydın hepinize şekerciklerimmmmmm

günaydın haticecim hoşgeldinn :1hug:

:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:

yok benımkıler kucuk kucuk değil böle pul pul yusyuvarlak bi burnumun altında cıkıyo
bide sol yanakımda bi kaç tane ama çok çirkin oluyolar öööö simsiyahh :sinifsinif:

gunaydın bayanlar nasılsınız ne zamandr görusemıyoruz

hoşgeldin canım ne güzel inşallah doktorunda güzel şeyler söyler rahatlarsın canım ya
,Allah ım yardımcın oslun :)

Bol bol zeytinyağlı ye hayatım, doktor bana öyle dedi yerimseniben dün akşam zeytinyağlı taze fasulye yedim, hem de yağlarına ekmek bana bana cokacimcoook

aaa kız dün akşam bende zeytınyaglı fasulye yemıstım gece baya baya çözüldü kabızım
ondanmı acaba anamm şok oldum bileydım yerdım kaç gundur :1shok: :1shok: :1shok:

canımbenim çok sevindimmm... :teytey: :teytey:

günaydın canım..ancak yazabildim..yoğundumm... a.s.

hoşbuldum canımm sağol..opuyorumnanaktan
kuşum ben seni aşağıda adını okumayınca adını yazmadımdı günaydın canım güzel annecik..opuyorumnanaktan..bu arada yazını okudum kızının maşallahı varmış...allahım inşallah hep böyle büyürde kucağına kocaman alırsın..maşallah maşallah nazar değmesin inşallah..
canımbenim çok sevindimmm... :teytey: :teytey:

günaydın canım..ancak yazabildim..yoğundumm... a.s.

günaydın hayatım önemli değil...opuyorumnanaktan

kızlar o dediğim program gelmek üzere..dün altyapı için tesisat yapıldı..ana makine falan geldii..bundan sonra belkim akşamları görüşebilicezzz... :gitme:

selam kızlar herkese günaydın
karasucum çok sevindim senin adına bir an önce iyileşte hemen dön sahalara yeniden
ayşecim senin bebeğinde maşşallah iyiymiş gözün aydın rahatlamışsındır inş. bizde görürüz o günleri hayırlısıyla

Hepinize teker teker teşekkür ederim kepeleklerim güzel dilekleriniz için opuyorumnanaktan canlarım benim, iyiki varsınız olumunekankayizsmile
Okulda işler çok yoğun bugün, fırsat buldukça girip okuyorum, inşallah öğleden sonra biraz daha rahatlarım da bol bol sohbet ederiz kaydirigubbakcemile5

aaa kız dün akşam bende zeytınyaglı fasulye yemıstım gece baya baya çözüldü kabızım
ondanmı acaba anamm şok oldum bileydım yerdım kaç gundur :1shok: :1shok: :1shok:

Odandır muhakkak canımcım, eğer kabızlık problemin varsa zeytinyağı birebir dedi doktorum, içebiliyosan iç, içemezsen de bol bol zeytinyağlı yemek ye dedi, ben de dün akşam yedim, sabah çok rahatladım valla yerimseniben

ay kızlar siz böyle anlatınca bi anım geldi aklıma kocişimleee..anlatıyımda gülün...
öğrenciyken eşimde başka bi ilde çalışıyodu ozaman...ilk defa yaprak sarma yapıcam.ve tabi kocişe götürücemm...yaptım..bi güzel sardım falan..tam pişmeden tüp bitti... kafamçokkarıştı ama pişmiş sayılırdı çoğunlukla...
neyse götürdüm kocişe..sonra ertesi gün konuşuyoruz..bana teşekkür edecek...sağol aşkım..(BURAYA DİKKAT) bikaç gündür tuvalete çıkamıyodum..çok iyi geldiii...
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ay hayatımda ilk defa yapmışım..uğraşmışım..nerden nereye getirmişim..yoruma bak yaaaaaaaa.....:umursamaz: :mymeka: :mymeka:

Adamın canı totosuna inmiş kaç gündür ne bekliyodun ki kıs :roflol: :roflol: :roflol:

sağol canım Allah razı olsun ööle alındım birden ne biliim yani :)
sabah beri burdayım neyse önemli dğeil...mucukk opuyorumnanaktan

kızlar o dediğim program gelmek üzere..dün altyapı için tesisat yapıldı..ana makine falan geldii..bundan sonra belkim akşamları görüşebilicezzz... :gitme:

canım o sistem eşimin iş yerındede var ve o da giremıyo her türlü kırmaya calıştı
engeli aşmaya calıştı ama aşamadı yaa off akşamalrıda ben olmuyom napcazzz :gitme:

canım o sistem eşimin iş yerındede var ve o da giremıyo her türlü kırmaya calıştı
engeli aşmaya calıştı ama aşamadı yaa off akşamalrıda ben olmuyom napcazzz :gitme:

eskisi gibi görüşemiycez artıkınnn... senağlama senağlama
ozaman herkes evine pc alacak mecburrrr...bananeee... :dilcikar: :dilcikar:

şenaaaaayyy hoşgeldin canımmm..senin cinsiyetler nezaman belli oluyor..nezaman gideceksin kendi dr.unaa...??

sağol canım evet ya çok güzeldi çok rahatladım :) O günleri görmek sizede nasib olur inşallah canım sağlıkla ve hayırlısıyla
kıızm çok güzel teeezesi
hoş herkes benım bebekım oldugu için öle düşündüğümü söyluyo bende çirkin bi kız
doğcak kırkındna sonra güzelleşcek biliyorum ama ultrasonda bakarken resmen
güzel bi kız görğyom...annelık insnaı zamanla şizofren yapıyomuş demekkı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy valla iyi oldu öğrendıgım ben cok sık kabız olurum hee nası sevındım zil takıp oynayasım geldı kızzz kaydirigubbakcemile3

eskisi gibi görüşemiycez artıkınnn... senağlama senağlama
ozaman herkes evine pc alacak mecburrrr...bananeee... :dilcikar: :dilcikar:

kız bızım evde internette var pc de ama akşam girmeye vakıt bulamıyomkııı
yatıp uyyom direkk inşallah senı görmek için gelirim bundan sonra şekeriimm :)

sağol duaların için canım benim eeeeeeeeeeeeee anne güzelki kızıda annesine benziyo bayanssulusmile

sağol duaların için canım benim eeeeeeeeeeeeee anne güzelki kızıda annesine benziyo bayanssulusmile

anasına benzerse çirkin olabilri ama sempatik ve zeki olacağı kesin bu cümleden sonra
ukala ve kendini beğenmiş olacağıda tabiii :roflol: :roflol: :roflol:
ayy şaka yapıyom hee ciddiye almayın sakın :roflol: :roflol: :roflol:

Rabbim nası uygun görürse :) eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı olsun yeter ki
Allah ı seven olsun Allah ın sevdiği olsun kızım :)

benim için gireceksin artıkın ozaman.... :mymeka: :mymeka:

ferman sultanmındır buyrunnnnnnnnn :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…