Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
al işte bi karasu daha..kendini beğenmişlerrrrr... lülülülülülü

ooof kızlar benim canım sıkılıyo çalışmak istemiyorumm..ne kadar zor ya hamılelıkte ...bedenen zorlugun yanında ruhen cok zor....ooof ...hersey ustume gelıyo hele de cocuklar tahammul edemıyom..süreklı şikayet...küçük yaş grubuyla uğraşmak daha zor vallahi...ayşe sacımı cektı...sılgımı aldı ...cart curt ....kendımı zor tutuyorum bazen....bagırmaktan boğazlarım şişti vallahi..hele de bugün iyi ce azdılar ya....yardım eden yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ayy kıslarr kahvaltıdaydım sohbete katılamadım...
elifcim sizin şu siztem gelirse yani artık gündüzleri görüeşemicekmiyiz...ben zaten evdeyim pc var akşamları ben varım yaniiiikaydirigubbakcemile5

şenaaaaayyy hoşgeldin canımmm..senin cinsiyetler nezaman belli oluyor..nezaman gideceksin kendi dr.unaa...??

günaydın kızlarrr ya ben yoğunum pek giremiyorum kaçırıyom herşeyi biliyom ama napıyımmm

canımcım pazartesi inş.gidecem bakalım o ne diycekkk

al işte bi karasu daha..kendini beğenmişlerrrrr... lülülülülülü

bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

tinker valla ben kimsenın saçını çekmedimmm yalan yani yaptıysa kesinnn
hatce yapmıştır onu kaydirigubbakcemile3

ah canım gercekten zor çalışmak ama napalım hayat mücadelesi işte elbette çocuklarla
daha zordur Allah yardımcısn olsun canım :Saruboceq:

evet evet ben cektimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bayanların sacını calışırken hep cektimdiiii hehehe..hihoyyythihoyyyt

slm herkese..20 lik diç çıkıyo heralde bende kızlar kulağım boğaızm yanağım çok feci ağrıyor.ki hayattaki en büüyk korkumda dişçidir.ne yapacam bilmiyorum.ağzımı yarım açabiliyorum sadece
maşallah ay she kızına hep böyle güzel devam eder inş.

klava: klava::roflol:

evet evet ben cektimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bayanların sacını calışırken hep cektimdiiii hehehe..hihoyyythihoyyyt

hıı seni gidi yaramaz hatcee insna biraz uslu durur seni konuşan listesine yazıyom guclubacismile

20 lik diş daha yenı mı cıkıyo canım zor bişey Allah yardımcın oslun
ama git doktora kız hiçbişi olmuyo acımıyo bişi hissetmıon kıı ben hiç korkmam bak :)

ay evet kızçem çok iyiymiş teezesi :) amin inşallah böyle devam eder :)

birazı çıkmış birazı şiş.ağzımı bile açamıyorum.aslında bebek filan olamdan bi dişçiye gitmme lazımm ya

birazı çıkmış birazı şiş.ağzımı bile açamıyorum.aslında bebek filan olamdan bi dişçiye gitmme lazımm ya

canım cok gecmiş olsun..evet 20lik diş cok acı verir cıkarken..ben hamiş kalmadan hallettim dişerimi...ihmal etme sende baktır..hamileyken diş ağrısını cekmek cok zormuş..

selamlar kızlar cümleten.. nasılsınız..

ben iyiyim şükür dün kontrole gittim.. şükür iyi durumdaymışız
son adet tarihi haftası ile ult. haftası birbirini tutuyo şükür. önemliymiş bu haftada bu durum.
dün eşimin kuzeni doğum yaptı maşallahh topaç gibi bi kızı oldu
allah cümlemize sağlıklı doğumlar nasip etsin..
allah olmayanlarada en kısa zamanda versin meleklerini
amninnnnn

maşallah sübhanallah ablacım ne güzel :)
valal benım bebış 10. haftaya kadar hep 1 hafta geriden geldi sonra kapadı açığı
şimdide yumak gibi maşallah doktor çok beğendi gelişimini :)

yeni bebişte hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
amin amiin inşalah diyorum son duayada :)

hoşgeldin canımm...opuyorumnanaktanteşekkürler ben iyiyim sağol...kaydirigubbakcemile3
seninde iyi olmana sevindim..bebişinde iyiymiş cok şükür..zemuszemus
yeğeninizde hayırlı uğurlu olsun inş..rabbim inşallh sizlerede hayırlısıyla doğurmayı nasip etsinn..bizlerede inşallah en kısa zamanda hamiş kalmayı nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:aminnnnnn

.canım gözun aydın...a.s.

ayy ne güzel ayşe maşallahh.. korkmuşsundur tabi dimi eyvahedigeldismile
aminn canım aminn..

canım benimmm çok saol teşekkürler Şeniz
hep dua ediyorum sizlere arkadaşlarıma ve herkese.. rabbim bekletmesin kimseyi.
:1hug: Şeniz

.canım gözun aydın...a.s.

saol canım olumunekankayizsmile
sen biraz rapor alsana tinkercım 1hafta yeter aslında..
küçük çocuklarla uğraşmak çok zor az çok biliyorum
fizik olarak neysede asıl beynin çok yoruluyor tüm gün gürültü ayyyy kafamçokkarıştı

sedefcim

ne guzel dedın canım ama sene sonu yaklaştı konuları bıtırmek lazım ...gerı kalırlar ona da gonlum elvermez...yaza dınlencem artık bol bol...:Saruboceq:

aaaaa benden başka kimsecikler yokya burdaaaaaa..şaşdım vallahi şimcik...
nekadan terkedilmiş bu topic böyleeeeee:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…