Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy.ben bi kardeşimin okuluna gittiğimde öğretmen olmadığım halde dakikanın içinde kaç tane şikayet aldım..şu bize vuruyo..şu küfür ediyooo... çok zor çççççoookk... kafamçokkarıştı
ayy kıslarr kahvaltıdaydım sohbete katılamadım...
elifcim sizin şu siztem gelirse yani artık gündüzleri görüeşemicekmiyiz...ben zaten evdeyim pc var akşamları ben varım yaniiiikaydirigubbakcemile5

valla benim evde bilgisayarda yok..bi ara niyetlendik..baktık..ama sonra ben vazgeçtim.dedim elimin altında sürekli internet olursa sürekli bişeyleri araştırırım..kafaya takarım..bebek konusuyla alakalıı...vazgeçtim..ama işyerindeki gittikten sonra tekrar düşünücem galiba bu konuyu...
günaydın kızlarrr ya ben yoğunum pek giremiyorum kaçırıyom herşeyi biliyom ama napıyımmm
canımcım pazartesi inş.gidecem bakalım o ne diycekkk
inş söylerrr...

çok sevindim canım...duanı eksik etme hayatım bizdende... yerimseniben

DE Mİ AMA......ZATEN BEYİN BELLİ BİR YILDAN SONRA ANORMALLESIR BENCE...ONLARA BAKTIKÇA ONLARA BENZERIZ BEN DE OĞLUMU SİKAYET EDERMİSİM ANNEME....sempatiksalakcinni

oooooooof şu an da ne istedim biliyonuz mu ...mavi tuur....marmaris veya kuşadası....oooh mis gibi deniz havası yanındada bira iyi giderdi ama malesef içemem en iyisi onu hayalimden sileyimboshayallersmile....

sedefcim

ne guzel dedın canım ama sene sonu yaklaştı konuları bıtırmek lazım ...gerı kalırlar ona da gonlum elvermez...yaza dınlencem artık bol bol...:Saruboceq:

O DA DOĞRU YA AZ KALDI GÜLÜM SON 1,5AY

aaaaa benden başka kimsecikler yokya burdaaaaaa..şaşdım vallahi şimcik...
nekadan terkedilmiş bu topic böyleeeeee:sinifsinif:

ABİYE KUZUUUU HAHAHAHHAA ÇOK KOMİK YA
KİTAP EN İYİ TOSTTUR HAHAHAHAHAHAHAHA

AY YOK YOK ESİMDE SINIFÇI YA BİRBİRIMIZI SIKAYET EDERMİSİZ....:roflol:

:roflol::roflol:

merhb kızlar benimde bikaç sorum var bilen arkadşlar cevaplarsa çok sevinicem...

1.adetim 1 gün gecikti hamile olma olasılığım varmıdır?
2.eczaneden alınan testler ne kadr zamn sonra sonuç verir?
3.Doktorlar kaç haftalık hamileme olduğumuzu nasıl anlıyolar?

oooooooof şu an da ne istedim biliyonuz mu ...mavi tuur....marmaris veya kuşadası....oooh mis gibi deniz havası yanındada bira iyi giderdi ama malesef içemem en iyisi onu hayalimden sileyimboshayallersmile....

ben hiç bira içmedim..yani bir yudum tadına bakmıştım çok öncedenn.çok iğrenç tadı var..
ama tatil kısmına katılıyorum..balayımızın tadı damağımda kaldı..süppperrrdiiii... :lepi:

lülülülülülü lülülülülülü Şeniz
CANIM SUA EDİYORUM HERKESE ÇÜNKÜ BİLİYORUM NE ZOR OLDUĞUNU:çok üzgünüm:

sağol canım..teşekkür ederiz..ben tedaviye başlıycam inşş.biliyonmu seeennn??
klomene.... gelicek Allahın izniyle bebişler...

CEVAP VERİYORUM :)))
1- ADETİNİZ HER ZAMAN GECİKİRMİYDİ AMA BENCE 1GÜN ÇOK ERKEN
EN AZ 4-5 GÜN GECİKİRSE HAMİLELİK İHTİMALİ YÜKSEK DİYEBİLİRZ..
2- ECZANEDEKİ TESTLER HER ZAMAN GÜVENİLİR DEİLDİR. EN GARANTİSİ KAN TESTİDİR. 4-5 GÜN SONRA İDRARDA YAPIN NEGATİFSE KANDA BAKTIRIN
3- SON ADET TARİHİNİZİN ÜSTÜNE 7ŞER GÜN SAYIP KAÇ HAFTALIK OLDUĞUMUZU HESAPLIYOR DR.LAR... SİZDE HESAPLAYABİLİRSİNİZ ÇOK KOLAY:1hug:

sağol canım..teşekkür ederiz..ben tedaviye başlıycam inşş.biliyonmu seeennn??
klomene.... gelicek Allahın izniyle bebişler...

EVET BİLİYORUM GEÇEN GÜN HAYIRLISI OLSUN DEMİŞTİM. GÖRMEDİN OLSUN.
HAYIRLISI GÜLÜM. İNŞ. SAĞLIKLA HAMİLE KALIRSIN İNŞALLAH TEK KEREDE.
UĞRAŞTIRMASIN RABBİM :Saruboceq:

bira da içerim rakı da içerim..
Içerdim yani :)))))

merhaba canım hoşgeldin...
adetin 1 gün gecikmiş eğer hamileysen belli olur..kanda baktırırsan hemen cıkar.
eczaneden alınan testtede cıkar ama gec döllenme olmuşsa cıkmayabilir.ama bazı arkadaşların cıkıyo dene istersen..
dr. kac haftalık olduğunu bebeğin kesesini ölcerek biliyor..son adet tarihin ve bebeğin ölçümü aynıysa sorun yok demek oluyor..hihoyyyt

EVET BİLİYORUM GEÇEN GÜN HAYIRLISI OLSUN DEMİŞTİM. GÖRMEDİN OLSUN.
HAYIRLISI GÜLÜM. İNŞ. SAĞLIKLA HAMİLE KALIRSIN İNŞALLAH TEK KEREDE.
UĞRAŞTIRMASIN RABBİM :Saruboceq:

sağol bitanemmmmmmm....aminnnnn innnşşşş...
:Saruboceq: :Saruboceq:

ahh ahh sorma canım yaaa bende cok özledim...canım meleketimde tatilde başka olur zaten..gecesiyle gündüzüyle her zaman güzeldir....bakalımşuanda tatil planları yapıyoruz..haziranda iznimiz var ama bebiş olursa zor bir ihtimal...koçişde diyorki yeterki bebiş olsunda ben tatile gitmesemde olurr.seneye bebişimizle gideriz inşallahhhhhh :Saruboceq:

inş canımbenim..bencede bebiş olsunda yeterki sonra gidersiniz..
tinker tatil deyince hemen hayal kurdum bende..bebişle babası denizde..ben fotoğraflarını çekiyorumm..Allahım çok güzel bi duygu olsa gerekk..sevdiğimin kollarında yavrumuzu görmekkk...
boshayallersmile boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…