ayyy.ben bi kardeşimin okuluna gittiğimde öğretmen olmadığım halde dakikanın içinde kaç tane şikayet aldım..şu bize vuruyo..şu küfür ediyooo... çok zor çççççoookk... kafamçokkarıştıooof kızlar benim canım sıkılıyo çalışmak istemiyorumm..ne kadar zor ya hamılelıkte ...bedenen zorlugun yanında ruhen cok zor....ooof ...hersey ustume gelıyo hele de cocuklar tahammul edemıyom..süreklı şikayet...küçük yaş grubuyla uğraşmak daha zor vallahi...ayşe sacımı cektı...sılgımı aldı ...cart curt ....kendımı zor tutuyorum bazen....bagırmaktan boğazlarım şişti vallahi..hele de bugün iyi ce azdılar ya....yardım eden yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ayy kıslarr kahvaltıdaydım sohbete katılamadım...
elifcim sizin şu siztem gelirse yani artık gündüzleri görüeşemicekmiyiz...ben zaten evdeyim pc var akşamları ben varım yaniiiikaydirigubbakcemile5
inş söylerrr...günaydın kızlarrr ya ben yoğunum pek giremiyorum kaçırıyom herşeyi biliyom ama napıyımmm
canımcım pazartesi inş.gidecem bakalım o ne diycekkk
çok sevindim canım...duanı eksik etme hayatım bizdende... yerimsenibenselamlar kızlar cümleten.. nasılsınız..
ben iyiyim şükür dün kontrole gittim.. şükür iyi durumdaymışız
son adet tarihi haftası ile ult. haftası birbirini tutuyo şükür. önemliymiş bu haftada bu durum.
dün eşimin kuzeni doğum yaptı maşallahh topaç gibi bi kızı oldu
allah cümlemize sağlıklı doğumlar nasip etsin..
allah olmayanlarada en kısa zamanda versin meleklerini
amninnnnn
ayyy.ben bi kardeşimin okuluna gittiğimde öğretmen olmadığım halde dakikanın içinde kaç tane şikayet aldım..şu bize vuruyo..şu küfür ediyooo... çok zor çççççoookk... kafamçokkarıştı
valla benim evde bilgisayarda yok..bi ara niyetlendik..baktık..ama sonra ben vazgeçtim.dedim elimin altında sürekli internet olursa sürekli bişeyleri araştırırım..kafaya takarım..bebek konusuyla alakalıı...vazgeçtim..ama işyerindeki gittikten sonra tekrar düşünücem galiba bu konuyu...
inş söylerrr...
çok sevindim canım...duanı eksik etme hayatım bizdende... yerimseniben
DE Mİ AMA......ZATEN BEYİN BELLİ BİR YILDAN SONRA ANORMALLESIR BENCE...ONLARA BAKTIKÇA ONLARA BENZERIZ BEN DE OĞLUMU SİKAYET EDERMİSİM ANNEME....sempatiksalakcinni
AY YOK YOK ESİMDE SINIFÇI YA BİRBİRIMIZI SIKAYET EDERMİSİZ....:roflol:
sedefcim
ne guzel dedın canım ama sene sonu yaklaştı konuları bıtırmek lazım ...gerı kalırlar ona da gonlum elvermez...yaza dınlencem artık bol bol...:Saruboceq:
aaaaa benden başka kimsecikler yokya burdaaaaaa..şaşdım vallahi şimcik...
nekadan terkedilmiş bu topic böyleeeeee:sinifsinif:
AY YOK YOK ESİMDE SINIFÇI YA BİRBİRIMIZI SIKAYET EDERMİSİZ....:roflol:
herkes nerde yaaaaaa....
oooooooof şu an da ne istedim biliyonuz mu ...mavi tuur....marmaris veya kuşadası....oooh mis gibi deniz havası yanındada bira iyi giderdi ama malesef içemem en iyisi onu hayalimden sileyimboshayallersmile....
lülülülülülü lülülülülülü Şeniz
CANIM SUA EDİYORUM HERKESE ÇÜNKÜ BİLİYORUM NE ZOR OLDUĞUNU:çok üzgünüm:
merhb kızlar benimde bikaç sorum var bilen arkadşlar cevaplarsa çok sevinicem...
1.adetim 1 gün gecikti hamile olma olasılığım varmıdır?
2.eczaneden alınan testler ne kadr zamn sonra sonuç verir?
3.Doktorlar kaç haftalık hamileme olduğumuzu nasıl anlıyolar?
sağol canım..teşekkür ederiz..ben tedaviye başlıycam inşş.biliyonmu seeennn??
klomene.... gelicek Allahın izniyle bebişler...
ben hiç bira içmedim..yani bir yudum tadına bakmıştım çok öncedenn.çok iğrenç tadı var..
Ama tatil kısmına katılıyorum..balayımızın tadı damağımda kaldı..süppperrrdiiii... :lepi:
merhb kızlar benimde bikaç sorum var bilen arkadşlar cevaplarsa çok sevinicem...
1.adetim 1 gün gecikti hamile olma olasılığım varmıdır?
2.eczaneden alınan testler ne kadr zamn sonra sonuç verir?
3.Doktorlar kaç haftalık hamileme olduğumuzu nasıl anlıyolar?
EVET BİLİYORUM GEÇEN GÜN HAYIRLISI OLSUN DEMİŞTİM. GÖRMEDİN OLSUN.
HAYIRLISI GÜLÜM. İNŞ. SAĞLIKLA HAMİLE KALIRSIN İNŞALLAH TEK KEREDE.
UĞRAŞTIRMASIN RABBİM :Saruboceq:
oooooooof şu an da ne istedim biliyonuz mu ...mavi tuur....marmaris veya kuşadası....oooh mis gibi deniz havası yanındada bira iyi giderdi ama malesef içemem en iyisi onu hayalimden sileyimboshayallersmile....
ahh ahh sorma canım yaaa bende cok özledim...canım meleketimde tatilde başka olur zaten..gecesiyle gündüzüyle her zaman güzeldir....bakalımşuanda tatil planları yapıyoruz..haziranda iznimiz var ama bebiş olursa zor bir ihtimal...koçişde diyorki yeterki bebiş olsunda ben tatile gitmesemde olurr.seneye bebişimizle gideriz inşallahhhhhh :Saruboceq:
bira da içerim rakı da içerim..
Içerdim yani :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?