ahh ahh sorma canım yaaa bende cok özledim...canım meleketimde tatilde başka olur zaten..gecesiyle gündüzüyle her zaman güzeldir....bakalımşuanda tatil planları yapıyoruz..haziranda iznimiz var ama bebiş olursa zor bir ihtimal...koçişde diyorki yeterki bebiş olsunda ben tatile gitmesemde olurr.seneye bebişimizle gideriz inşallahhhhhh :Saruboceq:
BENDE İSTİYOMM BENDE BENDE.. :))
BU SENE ANTALYAYA GİDİCEZ İNŞ. BİZ. ÇOK SEVDİK ORAYI 3SENE ÖNCE GİTMİŞTİK. TABİ ŞİMDİ UÇAKLA GİDERİZ NASİPSE DE DENİZE GİREMEM HERHALDE DİMİ YA:1rolleyes:
al işte bi karasu daha..kendini beğenmişlerrrrr... lülülülülülü
inş canımbenim..bencede bebiş olsunda yeterki sonra gidersiniz..
tinker tatil deyince hemen hayal kurdum bende..bebişle babası denizde..ben fotoğraflarını çekiyorumm..Allahım çok güzel bi duygu olsa gerekk..sevdiğimin kollarında yavrumuzu görmekkk... boshayallersmile boshayallersmile
BU SENE ANTALYAYA GİDİCEZ İNŞ. BİZ. ÇOK SEVDİK ORAYI 3SENE ÖNCE GİTMİŞTİK. TABİ ŞİMDİ UÇAKLA GİDERİZ NASİPSE DE DENİZE GİREMEM HERHALDE DİMİ YA:1rolleyes:
Kepeleklerim yine ben geldim opuyorumnanaktan ay bugün de ne çok geldim gittim yaa kaydirigubbakcemile3 toplantımız vardı okulda, anca bitti, şimdi de dersteyim ama topikteyim çaktırmayın aklinialirimsmile
yaz gelince tatil muhabbetlerine başladık...
valla canım sen baya kurtardın sayılır.git bencede..ama ben şimdi hamiş kalırsam ilk 3 ay biryere gitmek istemiyorumya ondan...
denize girersin ya niye giremiceksinki...antalyada tatil için güzel yer..bizde düşünmüştük antalya kemer tatil için ama bebek olur diye vazgectik.. bu arada benimde memleketim fethiye/ölüdeniz gidin görün güzel yerler var..
hoşgeldin gülommmmmmm...aman boşver caktırmadan takılıyon işte.:roflol::roflol:
Oraya da gidecez biz bu yaz zemuszemus antalyadan başlayıp, egeye, ordan marmaraya, karadeniz, gezebileceğimiz nekadar yer varsa gezecez bu yaz, altımızda araba da var, arkadaş da özel şoförlüğümüzü yapacak ooooooohhhhhhhhhhhhh zemuszemus zemuszemus zemuszemus
ohh ohhh ne güzel kızzzzaklinialirimsmile
bizimde haziran sonu izin eğer birşey olmassa gidersek görüşmek tanışmak isterim..ne güzel olur yaaaakaydirigubbakcemile3
ayyyyyy.elsoncum o hayalı ben de hep kuruyorum...ama benım buyuk bır fantezim var..
oğluma mutlaka kırmızı slip mayo giydircem bırde gunes gozlugu...nasıl da sexi olur küçük nuri alço yapcam onu ...babası da ben mayo giydirmem yiğidin malı meydanda olur diyo...ay ben sinir olurum plajda pipili gezen oğlanlara....:roflol:
Süper olur valla olumunekankayizsmile zaten tatile çıkarken topiğe size veda etmek için girdiğimde bikaçınızın telefon numarasını istemeyi düşünüyorum yerimseniben tabi vermek isterseniz yerimseniben en azından topiğe giremediğim zamanlarda sizden mesajla alırım haberleri yerimseniben belli olmaz belki ben de sürpriz haberler veririm oralardan aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
allah seni varya ne hoşsun kız sen....evet evet bende hiç sevmiyorum...:umursamaz:deniz kenerında pipili pipili gezişiyoya cocuklar bir elinde kovası bir elinde küreği tin tin pipi sallanıyo bir taraftann ayyy ne hoşşşşşşş dermişim:roflol::roflol::roflol:
allah seni varya ne hoşsun kız sen....evet evet bende hiç sevmiyorum...:umursamaz:deniz kenerında pipili pipili gezişiyoya cocuklar bir elinde kovası bir elinde küreği tin tin pipi sallanıyo bir taraftann ayyy ne hoşşşşşşş dermişim:roflol::roflol::roflol:
Heeee benim kocişin de öyle hayalleri var, oğlanın donunu aşağı indirtip göster oğlum pipini amcalara diyecekmiş heryerde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Zaten oğlan babasına çekerse o gazla utanma nedir bilmez, çıkarır çıkarır sallar millete :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?