ya gercekten bu konuda erkekler ıgrenc bu sabah benım kocam ne dedı dersınız..dogdugunda benım oğlanın ...taaaş.....k...larrrını yalıcam opcem dıyo...psikopatlaştı iyice..ne garıp bu turk erkeklerı ya....:roflol:
Heeee benim kocişin de öyle hayalleri var, oğlanın donunu aşağı indirtip göster oğlum pipini amcalara diyecekmiş heryerde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Zaten oğlan babasına çekerse o gazla utanma nedir bilmez, çıkarır çıkarır sallar millete :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay evet aklımdakı resım tam da oydu...sallanan bır durum ....ay ben erkekte slip mayolara da gıcık olurum ...böle yaşlı kıllı amcalar giyer..uzanırlar ama maşallah hersey meydanda kusasım gelır...ama oglan cocuklarında sevıyom slıp mayoyu...ohaoldumsmile
ya gercekten bu konuda erkekler ıgrenc bu sabah benım kocam ne dedı dersınız..dogdugunda benım oğlanın ...taaaş.....k...larrrını yalıcam opcem dıyo...psikopatlaştı iyice..ne garıp bu turk erkeklerı ya....:roflol:
ooof kızlar vallahi çok yaşayın..hiç gülcemi zannetmezdim bugün sayenızde baya eglendım...
sizinde koçişler nekadanda hevesliymiş cocukların pipilerini göstermeye:sm_cool:ee tabi erkekse kücükken pipi illa acılır gösterilir...neyse bunlar tabi güzel şeyler hem onların ufacık pipisinden ne olucakmışkii..yerimseniben
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülüKıskanma şekerim kıskanma bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
ahh kuşum benim.zemuszemusbizimde koçişle hayallerimiz bunlar....koçiş şu kangurumu ne diyolarya önüne oturtturuyosun bebişi ona cok hevesi varrr.boshayallersmileinşallah canım bu sabırlarımızın sonu cok güzel olucak sen hiç merak etme...:teselli:.
kız deliii..evet nuri alçonun küçüğü çok seksüüüü olur..hattta tam yemelik olur...ayyy hadi inşş..sen yap hayallerini..bizde yaparız inşş...ayyyyyy.elsoncum o hayalı ben de hep kuruyorum...ama benım buyuk bır fantezim var..
oğluma mutlaka kırmızı slip mayo giydircem bırde gunes gozlugu...nasıl da sexi olur küçük nuri alço yapcam onu ...babası da ben mayo giydirmem yiğidin malı meydanda olur diyo...ay ben sinir olurum plajda pipili gezen oğlanlara....:roflol:
antalyaaaaaa.... :lepi: biliyomusunz ben antalyada büyüdüm..sonra memleketimizi geri taşındıkk..hiç sevmem memleketimizi... :umursamaz:Bereeeeeeeeeeeen biz de bu yaz antalyadayız, hatta uçak biletlerimizi bilem aldık 26 Hazirana yerimseniben
Oraya da gidecez biz bu yaz zemuszemus antalyadan başlayıp, egeye, ordan marmaraya, karadeniz, gezebileceğimiz nekadar yer varsa gezecez bu yaz, altımızda araba da var, arkadaş da özel şoförlüğümüzü yapacak ooooooohhhhhhhhhhhhh zemuszemus zemuszemus zemuszemus
evet..bukadar özelimizi paylaştık..kardeş gibi olduk..arkadaşlığımızı sürdürelim yanii..Süper olur valla olumunekankayizsmile zaten tatile çıkarken topiğe size veda etmek için girdiğimde bikaçınızın telefon numarasını istemeyi düşünüyorum yerimseniben tabi vermek isterseniz yerimseniben en azından topiğe giremediğim zamanlarda sizden mesajla alırım haberleri yerimseniben belli olmaz belki ben de sürpriz haberler veririm oralardan aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
:roflol: :roflol:Heeee benim kocişin de öyle hayalleri var, oğlanın donunu aşağı indirtip göster oğlum pipini amcalara diyecekmiş heryerde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Zaten oğlan babasına çekerse o gazla utanma nedir bilmez, çıkarır çıkarır sallar millete :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay evet aklımdakı resım tam da oydu...sallanan bır durum ....ay ben erkekte slip mayolara da gıcık olurum ...böle yaşlı kıllı amcalar giyer..uzanırlar ama maşallah hersey meydanda kusasım gelır...ama oglan cocuklarında sevıyom slıp mayoyu...ohaoldumsmile
:roflol: :roflol: inanmıyorum yaaa.... :roflol:
ay işte tabi canım kücücük bamye gibi pipinin zararı olmaz da çocuklar böel alışmaması lazım..ta benım kocam degılde babam felaket bu konuda ben en cok ondan korkuyorum adamın ıkı kızı var...erkek torunda kendını sasacak..kuzenlerıme yaptıklarını bılıyom da kendı torununa neler yapar acaba...akannehir
ay kızlar net ortamına guven olmaz derdım de gercekten bu topıktekıler farklı ınanın herkese bende rahatlıkla guvenırım burda....
ınan canım bu turk erkeklerının gercek yuzu..benım kocam ben cınsıyet eyırt etmem dıyordu ama....kı hala ole dıyo...ama sankı gızlıden yatan bır erkek sevdası varmıs...Şeniz
ne yapıyokiii...
karasucum ama senın oğlun olcak yaz bir kenara ...kocan erecek muradına kız sana sankı erkek analıgı yakısır beee...ne bıleyım en basından berı hep ıcımden o gectı....
erkeklerin yüzde doksanının içinde var bence bu erkek sevdasııı... zemuszemus
klasık pıpı acmaları ....ve benzeri çocukları dellendiren şakalar.....hep ağlatır çocukları şaka yapcam derken en sonunda analarından zılgıtı yer susar...bazen de küser....:roflol:
Kız Şu son yazdıkalrınızı bİ okuyam dedİm kaŞla gÖz arasında bu ne muhabbetttt kız var burda heralde benİm kızlara kÖtÜ Örnek oluyonuz beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?