Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Erkek milleti işte hiç utanmaları yok kaydirigubbakcemile3 oğlanları da utanmaz yetiştirecekler ayollll :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sizinde koçişler nekadanda hevesliymiş cocukların pipilerini göstermeye:sm_cool:ee tabi erkekse kücükken pipi illa acılır gösterilir...neyse bunlar tabi güzel şeyler hem onların ufacık pipisinden ne olucakmışkii..yerimseniben

ooof kızlar vallahi çok yaşayın..hiç gülcemi zannetmezdim bugün sayenızde baya eglendım...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay işte tabi canım kücücük bamye gibi pipinin zararı olmaz da çocuklar böel alışmaması lazım..ta benım kocam degılde babam felaket bu konuda ben en cok ondan korkuyorum adamın ıkı kızı var...erkek torunda kendını sasacak..kuzenlerıme yaptıklarını bılıyom da kendı torununa neler yapar acaba...akannehir

Kıskanma şekerim kıskanma bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

amin bitanemm...aminnnn...

kız deliii..evet nuri alçonun küçüğü çok seksüüüü olur..hattta tam yemelik olur...ayyy hadi inşş..sen yap hayallerini..bizde yaparız inşş...

Bereeeeeeeeeeeen biz de bu yaz antalyadayız, hatta uçak biletlerimizi bilem aldık 26 Hazirana yerimseniben
antalyaaaaaa.... :lepi: biliyomusunz ben antalyada büyüdüm..sonra memleketimizi geri taşındıkk..hiç sevmem memleketimizi... :umursamaz:
balayınıda antalya-kaş-kalkanda yaptık..gitmenizi şiddetle tavsiye ederimmm..patara plajınada yakın hem...süper bi yer..ah kocişin izni olsa bu yaz yine kaçıcaktıkk.. boshayallersmile

en iyisini yaparsınız canım..deli gibi gezin..her anın tadını çıkarın..bol bolda foto çek..gönderirsin bizde..ay valla kıskandımm..para demekki herzaman çare olmuyomuşş..benim kocişin izni yok... senağlama
evet..bukadar özelimizi paylaştık..kardeş gibi olduk..arkadaşlığımızı sürdürelim yanii..

:roflol: :roflol:

ayyyy...evet..nefret ederimm..insanda bi utanma olur..ne öle yiğidin malı meydanda diye...hele o yaşlılarrr...ıyyyyyy...:umursamaz:

Son düzenleme:
karasucum ama senın oğlun olcak yaz bir kenara ...kocan erecek muradına kız sana sankı erkek analıgı yakısır beee...ne bıleyım en basından berı hep ıcımden o gectı....

:roflol: :roflol: inanmıyorum yaaa.... :roflol:

ay kızlar net ortamına guven olmaz derdım de gercekten bu topıktekıler farklı ınanın herkese bende rahatlıkla guvenırım burda....

:roflol: :roflol: inanmıyorum yaaa.... :roflol:

ınan canım bu turk erkeklerının gercek yuzu..benım kocam ben cınsıyet eyırt etmem dıyordu ama....kı hala ole dıyo...ama sankı gızlıden yatan bır erkek sevdası varmıs...Şeniz

ne yapıyokiii...

ınan canım bu turk erkeklerının gercek yuzu..benım kocam ben cınsıyet eyırt etmem dıyordu ama....kı hala ole dıyo...ama sankı gızlıden yatan bır erkek sevdası varmıs...Şeniz

erkeklerin yüzde doksanının içinde var bence bu erkek sevdasııı...
zemuszemus

Kız Şu son yazdıkalrınızı bı okuyam dedım kaŞla gÖz arasında bu ne muhabbetttt kız var burda heralde benım kızlara kÖtÜ Örnek oluyonuz beee

erkeklerin yüzde doksanının içinde var bence bu erkek sevdasııı...
zemuszemus

evet canım geneli öyle ama benim koçiş ilk evlendiğimizden bu yana kız istiyo tabi sağlıklı olsunda gerisi önemli değil...bir kızım olsa şöyle yaparım gibi şeyler...

klasık pıpı acmaları ....ve benzeri çocukları dellendiren şakalar.....hep ağlatır çocukları şaka yapcam derken en sonunda analarından zılgıtı yer susar...bazen de küser....:roflol:

eyvah eyvah desene..tam çocuk gibi..senin oğluşa acıdım vallaa... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…