Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kız Şu son yazdıkalrınızı bİ okuyam dedİm kaŞla gÖz arasında bu ne muhabbetttt kız var burda heralde benİm kızlara kÖtÜ Örnek oluyonuz beee

evet canı m ne muhabbet sorma pipiden girdik kocalardan cıktık...senin kızlarada şu küçücük pikiniler varya onlardan alcan giydircen takım takım ne güzel olurrr tin tinnn onlarda koçtircekler deniz kenarında.sengözlerimebaksanab.ay gözümde canlandırınca ne güzellllldelikafadulden

ay evet ben de kız larda boncuklu bikini hastasıyım...amanın ne kadarda tatllı olurlar bırı pembe dıgerı mor....pek te uyumlu olurlar....

merak etme hayatım seninkiler daha duymuyo....:kedi:22.haftaya kadar rahatız.....zemuszemus

:roflol::roflol::roflol:

ay valla sorma öldüm gülmektennkaydirigubbakcemile3
ay evet ne güzel olur ya bide suyu içinde kolluklarkla yüzüyolar ya bayılıyorumm

karasucum ama senın oğlun olcak yaz bir kenara ...kocan erecek muradına kız sana sankı erkek analıgı yakısır beee...ne bıleyım en basından berı hep ıcımden o gectı....

Gerçekten mi yaaaa :sinifsinif: ama ben benim gibi dünyalar güzeli bi kızışım olsun istiyoruuuuuuuuuuum bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Ayy kızlar çok sinirim bozuldu yaa saçmalığa bakın
bizim işçilerden birinin orta 1 e giden oğluna
din kültür öğretmeni ödev veriyo bilmem ne konusunu
power pointte slayt yapıp getirin diye....çocuk power point ne bılmıyo slayt ne bılmıyo
babasına soruyo babasıda geldi adamcaz bana sordu bi yanlışlık olmasın böyle ödev
olmaz hadi bilgisayar öğretmenı verse neysede bilgisayar öğretmenı vermemıs
neye dayanarak bu ödevi veriyo neye dayanarak not vericek saçmalık dedim
bilmiyorum istediler napalım bılmıyoruz dedi adam bende yaptım vercem şimdi ama
çok canım sıkıldı yaa saçma sapan ödevler veriyolar kardeşiem felanda valal gidip
kavga etcem bigün burdada öğretmenler var sizde mi öle yapıyonuz kız yolarım valla hee
yazık günah yaa anne babalar da şaşırıyo napıcanı yazık...klava:

ayy ne güzel ayşe maşallahh.. korkmuşsundur tabi dimi eyvahedigeldismile
aminn canım aminn..

evet aplacım baya korkmuştum bide zaten bılıyosun benım kesemde bebeıs 7. hafta
başlarında ancak oluştu kalp atışını 8. haftada fln gördük kanamalar vs neler cektım yaa
doktorumda ondan zaten şaşırıyo çok :) çok sağlıklı maşallah maşallah diyo :)
nelerden korkuyodun bak ne güzel büyümüş diyo :) gercektende topaç gibi bebişim
ultrason ekranına fln sığmıyo :) yumak yumak böle
maşallah sübhanallah :)

canlarım mesayi bitti...mutlak huzura erdim nihayet..eve gıdeyım de rahatlayım azcık..sizleri çok öpüyorum..candan muhabbetınız ıcın de tesekkur edıyorum...

Kız Şu son yazdıkalrınızı bİ okuyam dedİm kaŞla gÖz arasında bu ne muhabbetttt kız var burda heralde benİm kızlara kÖtÜ Örnek oluyonuz beee

Bizim oğlanlar senin kızları tenhada yakalamasın valla, karışmam :roflol: :roflol: :roflol:

Gerçekten mi yaaaa :sinifsinif: ama ben benim gibi dünyalar güzeli bi kızışım olsun istiyoruuuuuuuuuuum bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

ayyyy....nekadan kendini beğenmiş bi arkadaşımız var burda.... kaydirigubbakcemile3
bak dünür olcaz karışmam.. lmaz:

Tatlım bi bilgisayar öğretmeni olarak söylüyorum, benim orta 1 deki öğrencilerim power pointi yalayıp yuttular, taaa 4ten beri anlatıyorum ben bu konuyu onlara, ve bütün ödevlerini de o programda hazırlıyolar. Bana kalırsa o okulun bilgisayar öğretmeninde sorun var, sanırım biçoğunun yaptığı gibi dersleri oyun oynatarak geçiriyo, malesef var bizim branşta böyle hanzolar

canım şimdi bakındım yazdıklarınada sevindim bi tanemmm inş tamamen düşerde değer seninde kafandan bi sıkıntı kalkar
yalnız bu kese küçülünce ne oluyo anlamadım

haklısın vallahı bende kızıyom olelerıne..ama ben koyde gorev yapıyorum ya cocukların arastırcak ortamları yok zaten ..ellerındekı malzemelerle yapabıleceklerı odevler verırırm..ama benım 5 ten sonra tasımalı gıdenler hep bana gelıyo oğretmenım nasıl yapcaz dıye...delı gıbı malzemeleı ..ınternet arastırmaları maketler...çocukların ınternetı bırak karton alcakları yer yok velıler zaten ılgısız...bazıları dusuncesız bu konuda...

kız bhayatım senın guzellıgını alsın dıyorsan oğlun olsun oğlan anaya kız babaya...

Ay valla benim güzelliğimi alsın da ne olursa olsun yaaanniiiiiii bayanssulusmile gerçi babasının da hakkını yememek lazım, kocişim de yakışıklı boylu poslu maşallah boshayallersmile

hele de benımkı kucuk nuri alço ona göre bak....ay ilahi karasu çok güldüm...:roflol:

:roflol: :roflol: e doğruya doğru :roflol: :roflol:

canım şimdi bakındım yazdıklarınada sevindim bi tanemmm inş tamamen düşerde değer seninde kafandan bi sıkıntı kalkar
yalnız bu kese küçülünce ne oluyo anlamadım

Canım şimdi şöyle, doktorun söylediğine göre kesenin etrafı deforme olmaya, şekli bozulmaya ve duvarlanmaya başlamış, anladığım kadarıyla aynı endometrium gibi o duvar zamanla kanamayla atılacak ve kese tamamen yok olacak, zaten atılmaya da başladı, kanamalarım oluyo hala, doktor bunun iyi bişey olduğunu söyledi yerimseniben
Kese yok olacak ki tüpte daha büyük bi tıkanıklık yapmasın yerimseniben yoksa tüp iptal olur ve o taraftan bidaha asla hamile kalamam :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…