canlarım mesayi bitti...mutlak huzura erdim nihayet..eve gıdeyım de rahatlayım azcık..sizleri çok öpüyorum..candan muhabbetınız ıcın de tesekkur edıyorum...
Benim de 15:40'ta dersim bitiyo, 16.00'da hastanede olmam lazım, ders biter bitmez çıkacam kızlar boshayallersmile
haklısın vallahı bende kızıyom olelerıne..ama ben koyde gorev yapıyorum ya cocukların arastırcak ortamları yok zaten ..ellerındekı malzemelerle yapabıleceklerı odevler verırırm..ama benım 5 ten sonra tasımalı gıdenler hep bana gelıyo oğretmenım nasıl yapcaz dıye...delı gıbı malzemeleı ..ınternet arastırmaları maketler...çocukların ınternetı bırak karton alcakları yer yok velıler zaten ılgısız...bazıları dusuncesız bu konuda...
Tatlım bi bilgisayar öğretmeni olarak söylüyorum, benim orta 1 deki öğrencilerim power pointi yalayıp yuttular, taaa 4ten beri anlatıyorum ben bu konuyu onlara, ve bütün ödevlerini de o programda hazırlıyolar. Bana kalırsa o okulun bilgisayar öğretmeninde sorun var, sanırım biçoğunun yaptığı gibi dersleri oyun oynatarak geçiriyo, malesef var bizim branşta böyle hanzolar
Benim de 15:40'ta dersim bitiyo, 16.00'da hastanede olmam lazım, ders biter bitmez çıkacam kızlar boshayallersmile
kızlar ben geldim yaaa ooooooooooofffff ben bugünlerde çok sinirli oldum yaa herşeye kızıyorum sinirleniyorum hemen sinirlenincede hemen ağlayasım geliyo hele kocişin bütün hareketlerine takar oldum iş yerindekilerle sürekli kavga halindeyim yaaa çok kızıyorum bu duruma salak gibi kendi kendimi strese sokuyorum nolcak benim bu halim sizde böylemiydiniz ilk zamanlar ben hiç böyle biri değildim yaaa mafoldumben
kızlar ben geldim yaaa ooooooooooofffff ben bugünlerde çok sinirli oldum yaa herşeye kızıyorum sinirleniyorum hemen sinirlenincede hemen ağlayasım geliyo hele kocişin bütün hareketlerine takar oldum iş yerindekilerle sürekli kavga halindeyim yaaa çok kızıyorum bu duruma salak gibi kendi kendimi strese sokuyorum nolcak benim bu halim sizde böylemiydiniz ilk zamanlar ben hiç böyle biri değildim yaaa mafoldumben
karasucum ben ilk kez lisede pc dersi gördüm ve hiç bişşey göstermediler hep kendim
kurcalaya kurcalaya öğrendim tabii babam pc aldıktan sonra çünkü yoktu evimizde
excel namına tek kelime ders görmeden giriyoduk ders aynen şöyle gecıyo
tıkla bişey yaz enter a bas tamam yukardakı diskete tıkla ders bitti siz takılın çocuklr
niye entere a basıyoruz niye o diskete tıklıyoruz bu ne bu program ne işe yarar
bi anlat dimi asla asla yan gel yat bunu çok güzel yapıyo bazı öğretmenler
bide o ödevlşer veriliyo ama bi sor bakalım o çocugun evınde o bilgisayar var mı
o ödevi veriyosan ödev yapmak için pc odasını kullanmasına izinde vericeksin karasucum
haksız mıyım ?
neyse kızlarrr ben cıkıyorum..koçişim kalktı pazara cıkıcaz...sizleri cok cok öpüyorum..sohbet için teşekkürler....hadi başşş başşşşşşş
neyse kızlarrr ben cıkıyorum..koçişim kalktı pazara cıkıcaz...sizleri cok cok öpüyorum..sohbet için teşekkürler....hadi başşş başşşşşşş
sağol hayatım..kaydirigubbakcemile3güle güleee....
başşş başşşşşopuyorumnanaktanBaş baaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan
Ben de yavaş yavaş toparlanişim kızlar, zil çalar çalmaz çıkmam gerek, anca yetişirim boshayallersmile
Hepinizi öpüyorum en kocamanından opuyorumnanaktan bu akşam annemlerdeyiz, yarın sabah güzel haberlerle gelicem inşallah boshayallersmile
güle güle canım hoşçakal... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?