Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canlarım mesayi bitti...mutlak huzura erdim nihayet..eve gıdeyım de rahatlayım azcık..sizleri çok öpüyorum..candan muhabbetınız ıcın de tesekkur edıyorum...

güle güle hayatım..kendine ve bebişe iyi bak öpüyorumm seni...bizde teşekkür ederizzkaydirigubbakcemile3

Benim de 15:40'ta dersim bitiyo, 16.00'da hastanede olmam lazım, ders biter bitmez çıkacam kızlar boshayallersmile

kızlar ben geldim yaaa ooooooooooofffff ben bugünlerde çok sinirli oldum yaa herşeye kızıyorum sinirleniyorum hemen sinirlenincede hemen ağlayasım geliyo hele kocişin bütün hareketlerine takar oldum iş yerindekilerle sürekli kavga halindeyim yaaa çok kızıyorum bu duruma salak gibi kendi kendimi strese sokuyorum nolcak benim bu halim sizde böylemiydiniz ilk zamanlar ben hiç böyle biri değildim yaaa mafoldumben

ya tinkercim çok saçma ödevler veriyolar ya çok saçma hele ilkokul öğrencilerine
anneleri babaları özenıyo diye ne masraflar yaptırıyolar yok yere o çocuklar okula boş yere
ne kitaplar taşıyo halbuki köylerimizde uzakta insnalar kitap bulamıyolar
o kadar para harcanacağına veya yayınevlerine yaranmaya calışacagına birazcık
başka şeyleride düşünseler duyarlı çok öğretmenlerımız var güzel bişey ama
o kadar çok kalas ve cadoloz var ki onlara öğretmen bile demek istemıyorum
öğretmen olmak için üni bitirmek kpss kaznamak yetmıyo bence yürekten öğretme isteği
duyman lazım ama milletin derdi o değil ayağımı devlete atayım da yan gelip yataım o
başka bişey yok ! off çok üzüldüm adamı öle bana soru sorarken yaa adam bilse
kendi yapar yazık rica minnet teşekkrü ede ede bi kalmak zorunda dğeil ama baba
işte çocugu için yapıyo

karasucum ben ilk kez lisede pc dersi gördüm ve hiç bişşey göstermediler hep kendim
kurcalaya kurcalaya öğrendim tabii babam pc aldıktan sonra çünkü yoktu evimizde
excel namına tek kelime ders görmeden giriyoduk ders aynen şöyle gecıyo
tıkla bişey yaz enter a bas tamam yukardakı diskete tıkla ders bitti siz takılın çocuklr
niye entere a basıyoruz niye o diskete tıklıyoruz bu ne bu program ne işe yarar
bi anlat dimi asla asla yan gel yat bunu çok güzel yapıyo bazı öğretmenler

bide o ödevlşer veriliyo ama bi sor bakalım o çocugun evınde o bilgisayar var mı
o ödevi veriyosan ödev yapmak için pc odasını kullanmasına izinde vericeksin karasucum
haksız mıyım ?

canım böyle olması tabi normal birkay aya gecer..ateş ölçme yöntemine bugün başladımbakalım hayırlısı...

hayatımmm sinirlenme lütfennn...ne varda neye sinirleniyosun..aylardır beklediğin mucize gerçekleşmiş..böylemi olman gerekirr... lmaz:
he hamişliğin ib etkisiyse onu hamişler söylesin..bişey diyemiycemm.. boshayallersmile

ben geldimmm guclubacismile ne kaynatıyorsunuz öle pipi mipi felan kaydirigubbakcemile3
muhabbete de katılamıyorum öle yogunluktan ama yazdıklarınızı okuyorum ve bir gün kendimi tutamıcam kahkahalara bogulacam millet de delirdi zannedecek beni:))

O konuda çok haklısın tabi hayatım, ordaki sistem nedir bilmiyorum ama ben her akşam saat 5 e kadar lab.ı öğenciler gelip ödev yapmak için lab.dan yararlansın diye açık tutuyorum, dersim olmasa da ben hep burdayım o konularda yardımcı olmak için, yani bizim görevimiz bu, demek ki ordakiler biraz işin kolayına kaçıyolar. bütün sorumluluğu öğrenciye yüklüyolar şartlarına bakmadan lmaz: tabi ki çok yanlış lmaz:

neyse kızlarrr ben cıkıyorum..koçişim kalktı pazara cıkıcaz...sizleri cok cok öpüyorum..sohbet için teşekkürler....hadi başşş başşşşşşş

Tatlım neden yıpratıyosun bu kadar kendini, ne güzel bebişin seninle, tadını çıkar, hiçbişeyi takma kafana boşver, aslında anlıyorum şu an hormonlarındaki farklılık psikolojini de etkiliyo, normalden daha hassas, daha duygusal olman normal ama gerginliğe gerek yok dimi :teselli: bunlar senin en mutlu günlerin olmalı bitanem :teselli:

Benim de 15:40'ta dersim bitiyo, 16.00'da hastanede olmam lazım, ders biter bitmez çıkacam kızlar boshayallersmile

bize haber ver tamammı canım sonuçları yerimseniben
:gitme:

canım benim kendi kendine stres yapıyosun...bu kadar sinirli ve mutsuz olmakla iyi mi yapıyosun sankii...ve bebeğini düşün davranışlarından çok etkileniyor unutma!!!
tabi biraz gergin olabilirsin ama fazlası zarar... lmaz:

Ben de yavaş yavaş toparlanişim kızlar, zil çalar çalmaz çıkmam gerek, anca yetişirim boshayallersmile
Hepinizi öpüyorum en kocamanından opuyorumnanaktan bu akşam annemlerdeyiz, yarın sabah güzel haberlerle gelicem inşallah boshayallersmile

güle güle canım...opuyorumnanaktan yarın haberlerini bekliyoruz yerimseniben kendine dikkat et öptüm aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…