Ben de yavaş yavaş toparlanişim kızlar, zil çalar çalmaz çıkmam gerek, anca yetişirim boshayallersmile
Hepinizi öpüyorum en kocamanından opuyorumnanaktan bu akşam annemlerdeyiz, yarın sabah güzel haberlerle gelicem inşallah boshayallersmile
canım böyle olması tabi normal birkay aya gecer..ateş ölçme yöntemine bugün başladımbakalım hayırlısı...
hayatımmm sinirlenme lütfennn...ne varda neye sinirleniyosun..aylardır beklediğin mucize gerçekleşmiş..böylemi olman gerekirr...lmaz:
he hamişliğin ib etkisiyse onu hamişler söylesin..bişey diyemiycemm.. boshayallersmile
Tatlım neden yıpratıyosun bu kadar kendini, ne güzel bebişin seninle, tadını çıkar, hiçbişeyi takma kafana boşver, aslında anlıyorum şu an hormonlarındaki farklılık psikolojini de etkiliyo, normalden daha hassas, daha duygusal olman normal ama gerginliğe gerek yok dimi :teselli: bunlar senin en mutlu günlerin olmalı bitanem :teselli:
bize haber ver tamammı canım sonuçları yerimseniben
:gitme:
canım benim kendi kendine stres yapıyosun...bu kadar sinirli ve mutsuz olmakla iyi mi yapıyosun sankii...ve bebeğini düşün davranışlarından çok etkileniyor unutma!!!
tabi biraz gergin olabilirsin ama fazlası zarar...lmaz:
Canım şimdi şöyle, doktorun söylediğine göre kesenin etrafı deforme olmaya, şekli bozulmaya ve duvarlanmaya başlamış, anladığım kadarıyla aynı endometrium gibi o duvar zamanla kanamayla atılacak ve kese tamamen yok olacak, zaten atılmaya da başladı, kanamalarım oluyo hala, doktor bunun iyi bişey olduğunu söyledi yerimseniben
Kese yok olacak ki tüpte daha büyük bi tıkanıklık yapmasın yerimseniben yoksa tüp iptal olur ve o taraftan bidaha asla hamile kalamam :sinifsinif:
hadi bakalım canım hayırlısı olsun senin için belki verirsin bu ay müjdeyi
evet yaa en çokta ona kızıyorum 10 aydır ben bugünü bekliyorum ama nedense çok gerginim yüzüm sanki hep asık yaa galiba bu akşam doktora gidicemya kötü bişey olmasında korkuyorum galiba doktor evet gebelik var diyene kadar inanmıcam
evet canım çok haklısınız aslında bu benim en mutlu günlerim zaten o aklıma gelince yüzümde bi tebessüm oluşuyo ama az önce annemide biraz fırçaladım yazık kadına dün bakalım yarın doktora gidicez varmı yokmu görebilecekmiyiz keseyi falan demişti kadında ne bilsin ne demek istediğimi az önce aramış adetin geldimi diyo ya dedim ne adeti neden gelsinki dün öyle demiştinya diyo belki bişey yoktur diye dedim olurmu kan testinde çıktıya sadece belki keseyi göremeyiz dedim ben sana dedim sonra çok üzüldüm kadın nerden bilsin onların zamanında böylemiydi birazda ona üzüldüm sonra aldım gönlünü öfff biraz rahatlamam lazım acilinden :sinifsinif:
evet bencede sende çok haklısın ama inanın elimde olmadan oluyo ben bu akşam bi doktora gideyim bide keseyi, görürsem düzelicem sanırım
canım benim sen bu akşam doktoruna git inşallah keseyi de görürsünüz ve eminim çok rahatlayacaksın inanıyorum ben... :1hug: anladıgım kadarıyla ultrasonda görmediğin için biraz kafayı takıyosun inş bu akşamki ilk doktor kontrolünde keseyi göremesen bile (inş görürsün) doktorun seni rahatlatacaktır..
kafana takmamaya çalış bitanem... yerimseniben
inş. canım yaaa dış gebelik boş gebelik hepsi korkutuyo beni sanki sevincim kursağımda kalıcak zannediyorum saat 6 ya yaklaştıkça heyecan ve korku sarıyo içimi çok dua ediyorum inş. bi sorun yoktur inş. bebeğim gerçekten benimledir :Saruboceq:
Allahın izniyle hiçbirşey olmaz canım kafanı bu düşüncelerle doldurma canım...güzel şeyler düşün...bak görüceksin boşuna stres yapmışım diyeceksin... :1hug:
inş. canım bunun öyle olmasını çok istiyorum şuan yarın anlatırım size gelişmeleri inş.
inş. canım yaaa dış gebelik boş gebelik hepsi korkutuyo beni sanki sevincim kursağımda kalıcak zannediyorum saat 6 ya yaklaştıkça heyecan ve korku sarıyo içimi çok dua ediyorum inş. bi sorun yoktur inş. bebeğim gerçekten benimledir :Saruboceq:
canım benım kızkardeşimle son adet tarihiniz aynı :) aynı hamilesınız yanı şu an
onla haftasonu konustukta abla kendımı kötü hisseidyorum nedne bılmıyorum diyodu
bende anlattım ona ne kadar beklersen bekle bu sürpriz şeklınde gelişen bi olay ve
sana büyük sorumluluklar yüklüyo onu sevmek istiyosun tanımıyosun korumak
istiyosun nasıl yapıcanı bılmıyosun alışık değilsin alışcaksın ne yapıcana karar veremıyosu
stresın bundan bi süre sonra alışıcaksın ve ona ısınıcaksın çok sevıceksın dedim
dün görüştük gene bugun gercekten cok daha iyi hissediyorum dedi
tabii bu duyguların çoğu hormonal olrk gelışıyo canını sıkma canım o mucizenın içindekı
büyümesini izle hazırlan uzun çok uzun bi yolun 9 ayda ona çok guzelş hazırlanıcaksın
ve onu hergun daha cok özliceksın :) opuyorumnanaktan
ay ne güzel anlattın... :sinifsinif:
canım benım kızkardeşimle son adet tarihiniz aynı :) aynı hamilesınız yanı şu an
onla haftasonu konustukta abla kendımı kötü hisseidyorum nedne bılmıyorum diyodu
bende anlattım ona ne kadar beklersen bekle bu sürpriz şeklınde gelişen bi olay ve
sana büyük sorumluluklar yüklüyo onu sevmek istiyosun tanımıyosun korumak
istiyosun nasıl yapıcanı bılmıyosun alışık değilsin alışcaksın ne yapıcana karar veremıyosu
stresın bundan bi süre sonra alışıcaksın ve ona ısınıcaksın çok sevıceksın dedim
dün görüştük gene bugun gercekten cok daha iyi hissediyorum dedi
tabii bu duyguların çoğu hormonal olrk gelışıyo canını sıkma canım o mucizenın içindekı
büyümesini izle hazırlan uzun çok uzun bi yolun 9 ayda ona çok guzelş hazırlanıcaksın
ve onu hergun daha cok özliceksın :) opuyorumnanaktan
senin ikizlerinede yazıcam şekercim inşallah
sağlıkla hayırlısıyla hamiş olduğun zaman opuyorumnanaktan
Selam Kızlarrrrr Doktordan geliyorumm.......nasılsınız??????
Selam Kızlarrrrr Doktordan geliyorumm.......nasılsınız??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?