Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşçakal hayatım...hadi inşş..öpüyorum senii..

canım böyle olması tabi normal birkay aya gecer..ateş ölçme yöntemine bugün başladımbakalım hayırlısı...

hadi bakalım canım hayırlısı olsun senin için belki verirsin bu ay müjdeyi

evet yaa en çokta ona kızıyorum 10 aydır ben bugünü bekliyorum ama nedense çok gerginim yüzüm sanki hep asık yaa galiba bu akşam doktora gidicemya kötü bişey olmasında korkuyorum galiba doktor evet gebelik var diyene kadar inanmıcam

evet canım çok haklısınız aslında bu benim en mutlu günlerim zaten o aklıma gelince yüzümde bi tebessüm oluşuyo ama az önce annemide biraz fırçaladım yazık kadına dün bakalım yarın doktora gidicez varmı yokmu görebilecekmiyiz keseyi falan demişti kadında ne bilsin ne demek istediğimi az önce aramış adetin geldimi diyo ya dedim ne adeti neden gelsinki dün öyle demiştinya diyo belki bişey yoktur diye dedim olurmu kan testinde çıktıya sadece belki keseyi göremeyiz dedim ben sana dedim sonra çok üzüldüm kadın nerden bilsin onların zamanında böylemiydi birazda ona üzüldüm sonra aldım gönlünü öfff biraz rahatlamam lazım acilinden :sinifsinif:

evet bencede sende çok haklısın ama inanın elimde olmadan oluyo ben bu akşam bi doktora gideyim bide keseyi, görürsem düzelicem sanırım

anladım canım bende kese nasıl kaybolacak diye merak etmiştim şimdi anlaadım
çok geçmiş olsun canımm

bu arada karasu sağlık ocaklarında progesterona bakılıyomuu???
bilenler cevap verinn...

Son düzenleme:

canım benim sen bu akşam doktoruna git inşallah keseyi de görürsünüz ve eminim çok rahatlayacaksın inanıyorum ben... :1hug: anladıgım kadarıyla ultrasonda görmediğin için biraz kafayı takıyosun inş bu akşamki ilk doktor kontrolünde keseyi göremesen bile (inş görürsün) doktorun seni rahatlatacaktır..
kafana takmamaya çalış bitanem... yerimseniben

inş. canım yaaa dış gebelik boş gebelik hepsi korkutuyo beni sanki sevincim kursağımda kalıcak zannediyorum saat 6 ya yaklaştıkça heyecan ve korku sarıyo içimi çok dua ediyorum inş. bi sorun yoktur inş. bebeğim gerçekten benimledir :Saruboceq:

Allahın izniyle hiçbirşey olmaz canım kafanı bu düşüncelerle doldurma canım...güzel şeyler düşün...bak görüceksin boşuna stres yapmışım diyeceksin... :1hug:

Allahın izniyle hiçbirşey olmaz canım kafanı bu düşüncelerle doldurma canım...güzel şeyler düşün...bak görüceksin boşuna stres yapmışım diyeceksin... :1hug:

inş. canım bunun öyle olmasını çok istiyorum şuan yarın anlatırım size gelişmeleri inş.

canlarım bende çıkıyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere...hoşçakalın... opuyorumnanaktan

canım benım kızkardeşimle son adet tarihiniz aynı :) aynı hamilesınız yanı şu an
onla haftasonu konustukta abla kendımı kötü hisseidyorum nedne bılmıyorum diyodu
bende anlattım ona ne kadar beklersen bekle bu sürpriz şeklınde gelişen bi olay ve
sana büyük sorumluluklar yüklüyo onu sevmek istiyosun tanımıyosun korumak
istiyosun nasıl yapıcanı bılmıyosun alışık değilsin alışcaksın ne yapıcana karar veremıyosu
stresın bundan bi süre sonra alışıcaksın ve ona ısınıcaksın çok sevıceksın dedim
dün görüştük gene bugun gercekten cok daha iyi hissediyorum dedi

tabii bu duyguların çoğu hormonal olrk gelışıyo canını sıkma canım o mucizenın içindekı
büyümesini izle hazırlan uzun çok uzun bi yolun 9 ayda ona çok guzelş hazırlanıcaksın
ve onu hergun daha cok özliceksın :) opuyorumnanaktan

ay ne güzel anlattın... :sinifsinif:

evet canım yaa ne güzel anlatmışsın ama aynen dediklerini yaşıyorum tamam şuan hamile olduğumu biliyorum ama bi sorun varmı ya bebek yoksa sadece kese varsa ya dış gebelikse diye tam sevinemiyorum şuan sevincim kursağımda peki bişey sorucam kardeşin doktora gittimi keseyi görmüşlermi ?

senin ikizlerinede yazıcam şekercim inşallah
sağlıkla hayırlısıyla hamiş olduğun zaman opuyorumnanaktan

ayyy ben bu gibi durumlarda ne diyorummm.. aklinialirimsmile
kocişin öpsünn seniiiiii....en sulusundann... aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kızlar bi fikre ihtiyacım var
ben bebk odası yapacam galiba. iki beşik odamda olmaz sanırım sığar ama
ayrı oda yaparsamda ne tarz yatak alayım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…