Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:) Anlıyorum seni canım
kızkardeşim 4+4 de görmüş keseyi dış gebelık değil geç döllenme değil demiş doktor
birdahakı gelişinde kalp atışlarını görürüz demiş o da benım doktoruma gidiyo :)
yarından sonra randevusu cuma günü :)

inşallah bi sorun yaşamazsın canım içini ferah tut bak ben keseyide geç gördüm bebeğide
kalp atışını da düşünsene millet kalp atışını 6. haftada görüyo ben 8. haftada gördüm
1 hafta daha olmasa alcaklardı bebegımı Rabbim korudu kanamalar yaşadım ağrılar
ama bebesım şu an öyle sağlıklı öyle koccaman ki teyzesi görsen inanamazsın :)
doktorum bile şaşırıyo Allah ım nazarlardan korusun yumuk yumuk bişi böle maşallah sübhanallah

Selam Kızlarrrrr Doktordan geliyorumm....... nasılsınız??????

biz iyiyz de sen naıslsın bebiş nasıll ? :)

ayyy ben bu gibi durumlarda ne diyorummm.. aklinialirimsmile
kocişin öpsünn seniiiiii....en sulusundann... aklinialirimsmile aklinialirimsmile

zevkle aklinialirimsmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

idiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllll.....ce dedin kaçtın..... :dilcikar: :dilcikar:

kızlar bi fikre ihtiyacım var
ben bebk odası yapacam galiba. iki beşik odamda olmaz sanırım sığar ama
ayrı oda yaparsamda ne tarz yatak alayım sizce

sana tavsiyem 1 yaşlarına gelene kadar :) oda yapma yada yap ama odaya bide çekyat
koy çünkü aralarda uyuman gerekcıek :)
şekerim hele de bi tane de değil 2 tane biri uyuycak biri uyancak sen ister istemez
ayakta olmak zorunda kalcaksın çok az uyycksın onun için yatagına yakın olması daha
iyi bence tabii yanında yardımcı biri olcksa bebekler 1 yasıan gelene kadar ayrı oda yap
yabancıyı yatak odana kocan uyurken sokamazsın :) 1 yasına kadar rahat yokmuş valla
bana kuşlar söyledi :) aman anneler söledi işte kaydirigubbakcemile3

Bebiş gayet iyi, en son gördüğümde bir noktaydı, şimdi büyümüş kaydirigubbakcemile3 boyuna veriyo benim bebişim annesi gibi uzun boylu olcak galiba hihihihi şakkıdı

ay ne güzel yaaa
idil aklıma geçen ayki umutsuz hallerin geldi canım ne kadarda karamsardın inş herkes senin gibi gülsün

heh tamam..aynı anda yazmışız... herşey yolnudaymış.iyi... yerimseniben

mercan hoşgeldinnn...

Bebiş gayet iyi, en son gördüğümde bir noktaydı, şimdi büyümüş kaydirigubbakcemile3 boyuna veriyo benim bebişim annesi gibi uzun boylu olcak galiba hihihihi şakkıdı

ay ilahi idil :) bu haftalar genelde uzar zaten :)
tabii uzun olsun gene canımmm :)
kalp atışları var mıydı elma çekirdeğinin ?

hoşgeldın canım :)

ay benim hayalimde kız olsun erkek olsun sırf beyaz bebek yatağı ve gardrop var..hani perdesi oluyo ya dolabın..çok şık duruyo... boshayallersmile
kurban olduğum Allah inşallah bu ay izin verir..gelir bebeğim yada bebeklerimm... aklinialirimsmile

ah ahhh ayşem bende kendi rahatım için böyle düşünüyordum zaten 40 ım çıkana kadar hadi idare ettikde kendi başıma kalınca ayrı odada zor olur diyordum ama iki beşik bi odada zor olcak bide dolap almam gerekiyo benim haliyle kendi dolabım bana yetmiyokii
benimde aklıma ilginç bi fikir geldi görümcem sağolsun iki beşiğide başka odaya koyarsınız diyooo ilk zamanlar zaten yanında olcak birileri dedi sonra baktınız durmadı yumurcuklar tek beşiği çekiverirsiniz odanıza kış bitene kadar beraber yatarlar diyooo eşime bu fikri söyledim öldü gülmektennnbilmiyorumkismile

ay ne güzel yaaa
idil aklıma geçen ayki umutsuz hallerin geldi canım ne kadarda karamsardın inş herkes senin gibi gülsün

heh tama..aynı anda yazmışız... herşey yolnudaymış.iyi... yerimseniben

mercan hoşgeldinnn...

Mercanım Hoşgeldin a.s.

Evet Şenay yaaa öyleydimmm.. Allahıma şükürler olsunnnnn..............artık gülüyorum o kadar mutluyum kiii anlatamam....Eşim de öyle, meyveler sütler çok iyi bakıyo sağolsun kaydirigubbakcemile3
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.....

ay ilahi idil :) bu haftalar genelde uzar zaten :)
tabii uzun olsun gene canımmm :)
kalp atışları var mıydı elma çekirdeğinin ?

hoşgeldın canım :)

ayy hayır doktor kalp atışlarından bahsetmedi, sadece kan testi filan verdi toksoplasmoz, hepatit için, bugün 7 şişe kan verdimm hemşire damar bulamadııı kollarım delik deşik :)))) ama olsunnn bebişim için feda olsun canım

Ben size hep dua ediyorum kızlarr

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim aminnnn inş... mutlu ol tabi yaşadığın anın tadını çıkar en azından bulantın başlayana dekkksempatiksalakcinni

ay ne güzel yaaa belki bende görürüm bu akşam bebişimi inş. görürüm kalp atışları için evet arken ama inş. keseyi görebiliriz sağol canım inan içime su serptin çok rahatlattın beni sağol canım opuyorumnanaktan

oh oh maşşallah

selam canım hoşgeldin

Ayy benım hayalımde öle kız :) özellıklede o bahsettıgın dolap hayalerımı süslüyo kaydirigubbakcemile3
ama biz 1 yasına gelınce yapcaz odasını hemde odasını
yapcamız oda öle güzel bi konumdakı inşallah bebesım doğsun büyüsün yaparız inşallah :)

aa iyi fikir kıızzz :) nolck kardes kardes yatarlar mınnacık olcklr zaten sığarlar
korkma kaydirigubbakcemile3

Anladım canım :) testlerinde güzel çıkar inşallah :)

hiç sıkma canını şekerim :) opuyorumnanaktan
canımı sıksakta yapck bişey yok ne yazıkkı Rabbime emanet hepsi elden en gelir...

Sen ne zaman doktora gidiceksin canım???

:icecream: şimdilik bulantı filan yok umarım böyle devam eder
sen nasılsın canım? ikizlerimiz nasıl??

bende onları keşfetmeye çalışıyorum demin çikolata yedim bakıyom şimdi kıpırdama varmı diyeeekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…