Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ee 1 yaşına kadar sizin odadamı duracakk..ay ben bekleyemem heralde..büyük konuşmıyımda..heveslenir insan... :CüvCüv:

İnşallah gülümmm ben hep dua ediyorum size

bende onları keşfetmeye çalışıyorum demin çikolata yedim bakıyom şimdi kıpırdama varmı diyeeekafamçokkarıştı

:icecream: :icecream:

ayşe siz evi yeni aldınız dimi..eğer sakıncası yoksa nasıl ve nekadara aldığınızı sorabilirmiyim..yani banka kredileri çok faiz alıyo..birikmişiniz varmıydı..ev nekadardı.sakıncası yoksa canımm....

Son düzenleme:
ee 1 yaşına kadar sizin odadamı duracakk..ay ben bekleyemem heralde..büyük konuşmıyımda..heveslenir insan... :CüvCüv:

hey gidi şekercım hadi kırkı cıksın diceksın sonra süt emmesiş gerekcek 2 saat arayla
ilk 6 ay en az hadi 6 ay bitsin diceksın diş çıkarck ateşi çıkck kemık gelışcek
atesı cıkck grip olck hats aolck durmıycak ve 1 yasına gelmıs olcak :)
ve daha neler neleerr :)
en uygun yaş 1 yaş çok kişiden soruşturdum deneyımlı annelerden hiç aksini duymadım :)

EVET ocak ayında aldık canım evımız guzel dublex 130 metrekare 3+1 önu açık
yanında kocaman parkı var merkezde 105 milyara aldık 2008 de yapılmış bina
yeni bina yani 100 milyar kredi çektik birikmişimiz yoktu finansbanktan aldık krediyi
eşim memur oldugu için işlemler 15 günde halloldu tüm işlemler ayda 1,500 tl ödüyoruz
9 yılda ödiycez böyle işte :) babam inşaat ustası züpper bi ustadır yani nam yapmıştır
buralarda babam bayıdlı eve çok güzel yapılmış sağlam dedi oda bi müteahhit
arkadasına gösterdi o da begendi e bizde zaten begenmıstık aldık :) sizede nasib olur inşallah canım :)

evi aldıgımız ay hamile oldugumu öğrendim acaip strese girdim nasıl çalışcm hamılleık
naısl gecıcek borcu nasıl ödiycez diye ama beren apla beni rahatlattı bizde iş için
kredi çekmıştık ev almıştık ama ödenıyo dedi ne bılıym rahatlattı beni
sonra daha iyi oldum annemlerde ev sahıbı olalım diye çok heveslenıyolardı
çok yardımcı oldular sağolsunlar eşyalarım yenıydi zaten bişey almadım :)

doğrudur tabi..bişey diyemiycemm...

hesapladım 162 olarak ödeyeceksiniz..ne gıcık şu bankalar yaaa...bukadar faiz olurmuuu... :umursamaz: 9 yılda 60 milyar faiz...
bende istiyorum ev almak..daha önce bahsetmişimdir..bizim ev var ama bina çok eski..evin içinide yaptırmaya kalksan her bi tarafını yaptırman lazım..çok masraf..hadi yaptırdın..ilerde yandaki bahçeyle birlikte mütahite vermeleri ihtimali var eşimin tarafının...
yazık olacak o masraflara..kiracı var bizim evde şimdi..ama ucuza veriyoruz tabi..ben tayin aldırıncada kiraya çıkıcaz..bende ev alalım diyorum..eşim istemiyo..borca girmek...
faizler çok diyo..bide onların orda evler acayip pahalı..güzel yeni evler 100den başlıyo..hem deniz manzaralı hemde üniversiteye yakın olduğu için...buyüzden pahalı..e insan bu yüzden düşünüyo tabi...boshayallersmile

Nice senelere feneeeerrrrr nicee senelereeeeee

sen yenilmek için vaaarsssınnnnn bilicayada ohhh canıma değsinn

inşallah şampiyonda olamazlar bursa alır kupayıı inşaaalllah Allahhımmm

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

HELAL OLSUN LAZ UŞAKLARUUNAAA sositososito sositososito sositososito

AYY ÇOK MUTLUYUM YAAAA alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evet yaaa..benimde eşyalarım yeni haliyle..şuan oturduğum evde kira olduğu için bi şöyle hevesle dayayıp döşeyemedimm..kendi evinin olması başkaa.. boshayallersmile

anlatmıstın canım hatırlıyorum :) büyük borca giriyosun tabii insan ister istemez düşünüyo
hayırlısı olsun inşallah alırısnız sizde :)

hafdi ben kaçıom çok geeç kaldım :)

aynen katılıyorum şekerimmmm... :teytey: :teytey:

elif bizde yeni ev aldık 80 kredi çektik 120 ödüyoruz. kiii bizim banka müdürü tanıdıktı faiz oranını düşürdü sözde ama yinede tabiki alıyolar baya. en düşük olduğu zaman çekmemize rağmen.. bizde 1500 ödüyoruz ayda. ben 100e ev bulsaydım uça uça alırdım benim apartman dairesi üstelik son kat üstelik 1991 yılında yapılmış ve 125e geldi tadilatıyla birlikte...

NEKADAR SÜREDE ÖDEYECEKSİNİZ...EŞİMİNDE VAR TANIDIKLARI BANKA MÜDÜRÜ..BELKİM BİZEDE YAPAR Bİ GÜZELLİK... bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…