Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
allah ödeme kolaylığı nasip etsin canım..bizim ayda ödeyebileceğimiz maksimum 900 falan olabilir..neyse ev işi ciddiye binsin ben ikna etmeye çalışırım kocişi..

aslında bizde ayda 1000 tl çekçektik son dakikada kadın onaya gönderirken şeytan dürttü hadi dedik 7 yıl olsun hemencecik bitsin 1500 yapalım ööle bi çılgınlık yaptık. ama diken üstündeyiz tabii

inş çabucak biter canım benim...bende öyle istiyorum..hem çabuk bitçek hem ucuz olcakk.üç kuruşa beş köfteeee... kaydirigubbakcemile3

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

-----------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

selamlar arkadaşlar,
dilemmacım nasılsın, ikizlerin nasıl bitanem iyisiniz di mi?

bende normal olmayan birşeyler var gibi geliyor ama bilemiyorum, heyecanım dorukta...
diyeceksiniz gibi daha önce de böyle olmuştu ama sonuç....
biliyorum haklısınız ama bu sefer gerçekten acayip kızlar,
hani ben şubatta erken menopoz için ilaca başlamıştım ya, adet düzeni için.
bu ilaçları kullandığımdan beri adetim hep 28. gün geldi hiç şaşmadı hatta saati bile hep öğleden önce geldi.
ama bu ay 28. günüm dündü yani 4 mayıs ama regl olmadım, ayrıca bu ilaca devam ettiğimden bu yana her ay 24-25. günlerde kahve lekelerim başlardı öncü olarak
ama bu ay bu da yok
test te yaptım ama o da yok....
ayrıca bu ilaç zaten adeti 28 günde getirmek için hani yumurta çatlamazsa kiste dönmesini engelleyip adetle atabilmek içinmiş yani...
offffffff, çok karışığım ben kızlar,
çoktan beri bırakmıştım artık yorulmuştum en azından 6 ay bu ilacı kullanmam gerektiği için boşvermiştim ben de...
Ama bu ne şimdi böyle???????
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Canım pek anlamıyorum ama adet olmazsan doktora gidersin.Ya d ainşallah bebeğin sürpriz yapar

meraba arkadaslar ben gecen ay yanı nisanın 4 unde adet olmustum, dün yanı mayıs 4 de sabah 9da bır tırnagımızın butunlugu seklınde peceteye acık renk kan geldı adetım basladı dıye ped koydum ama hıc bısı gelmıo dün sabah 9 dan beri, sıksık wc ye gıdıorum sılıyorum yok bısı acaba ne olabılır bugu n 32.gun dıger nısanda baslayan adetımden bugune yani, benım engec 31.gun olurdu ve bazen 1-2 gun seklınde leke leke gelır sonra tam baslardı ama sımdı tırnak kadar leke geldı dun sabah ve sımıdye kadar bısı yok,ya bıde dünden oncekı 3-4 gun cok hafıf vajına ıcınde kasıntım vardı ama hafıfı hafıf arada oldu ama dünden berı olmuyo ne acaba ümitlenmekte ıstemıyorum hayal kırıklıgına ugrarım dıe bırde korkuyorum baska bı sorunmu varkı dıe ben evlenelı 9 ay oluyo 5 aydır denıyoruz hatta devlete gıttım kan ıdrar testı yaptı alttan ve ustten ultrasonla baktı bısı yok dedı akıntı yanı bıraz ıltıhap var demıstı bıraz fitil kullanmıstım 3 ay once esımdede bı sorun yokmus,ama bu adetımı belıodum cunku adetımın 3.gunu ozele doktora gıtcem hormon testı yapıcakmıs aksi gıbı olmuyo hafta sonuna denk gelırse hormon testımde olamaz artık bırde 20-25gun evel falan saglık ocagına gıtmıstım ebe ıcıme kalın uzun ıcımızde acılan bısıyle baktı bısımı oldukı dıyorum kafam cok karısık

Canım pek anlamıyorum ama adet olmazsan doktora gidersin.Ya d ainşallah bebeğin sürpriz yapar

gerçekten bilmiyorum ama bir yanım da kıpır kıpır, 9 aydır uğraşıyorum ilk ay kalsaydım bu ay doğurmuş olacaktım şimdiye.
artık umudumu da kesmiştim zaten, yine dün bütün gün bekledim, aslında öğleden önce olması lazımdı olmadı, akşam oldu yok bu sabah olur dedim yok, bu gece oldu hala yok işte kahve lekelerim de başlamadı bu ay.

kızlar giremiyorum nete ne zamandır.en kısa zamanda uğrıycam.ptesi doğum yapıcam,hala calısıyorum.herkese muck

kızlar giremiyorum nete ne zamandır.en kısa zamanda uğrıycam.ptesi doğum yapıcam,hala calısıyorum.herkese muck

ahh canım benim kıyamam...hem pazartesi doğum var ve sen hala çalışıyosun iş yerinde doğurucaksın vallahi...allahım bir solukta kurtulmayı nasip etsin canım ağrısız sızısız....bende öpüyorum canım seniiiopuyorumnanaktan

Merhaba!Gayet açıklayıcı şekliyle yazmışsın sıkıntını.Umarım sonuç istediğin gibi olur.Yerinde olsam beklenen regl günümde artık geçmiş olduğu için hemen bir idrar testi yaptırır kafamdaki soru işaretlerini giderirdim;ama tabi belki içinde bulunduğun koşullar bunun için uygun değil.Bilemiyorum tabi...

Zaman zaman kafaya çok taktığımızda(farkında bile olmadan) regl düzenimizde farklılıklar olabiliyor .Buna lekelenme şeklinden tut ; saat gibi işleyen siklusun da dahil.Belki yaşadığın öyle bişeydir.Ebeye gelince;yaptığı işi bilerek uzmanca yaptığını düşünmek istiyorum;ki öyledir.Aksi bişey olsa sancın olurdu,o olurdu bu olurdu farkı fark ederdin.

Allah gönlüne göre versin;inşallah hamilesindir;ama değilsen bile üzülme 5 ay kısa bir süre.Mutlaka gelir bebeğin bir gün.

Vaaaayyyy!Güüzel haberler mi vereceksin bize bu ay yoksa delikafadulden
hadi hayırlısı canımcım :lepi:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatunsultan........4 MAYIS (Güzel haberlerini bekiyoruz :)

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZıRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Kepeleklerim günaydın opuyorumnanaktan ben bi kahvaltımı yapıp, ilaçlarımı içip geleyim cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…