Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar giremiyorum nete ne zamandır.en kısa zamanda uğrıycam.ptesi doğum yapıcam,hala calısıyorum.herkese muck

aaa ipeeekkkccim gelmiş aplacım naptın ayy p.tesi doğummu ay çok heycanlandım
Allah ımm eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

valla ben stres yaptım yaa inşallah sağlıkla biter sezeryan sağlıkla kucaklarsın
kızçeni yaa bizede resımlerını yollarsın inşallah

he birde bak eğer bu mesajı okuyorsan unutma :) ilk zamanlar yaşadıkların doğumda
bebek bakımı hakkında hersey hakkında önemli noktaları unutma bize anlat tecrübe
edinelım aplacım :) bi sürü hamiş var burda :)

o ebenın kullandıgı alet içerde yara var mı diye bakılıyo doktorumda bakıcaktı tee
ben hamıle kalmadan ne kadar zaman once o ne diye sordum bana anlatmıştı
sadece yaran var mı diye bakıcam canım bi acısı olmıycak bi rahatsızlık vermıycek
ama kendını sıkma demıstı o korkulcak bişey değil yani :)

Kepeleklerim günaydın opuyorumnanaktan ben bi kahvaltımı yapıp, ilaçlarımı içip geleyim cokacimcoook

günaydın karasucum hadi ye iç gel ben yaptım kaaaaavaltı :)

günaydın canlar....

günaydın elifciiimm :)

Allah ipekin yardımcısı olsun yaaaa...hala nasıl çalışıyor..aslında hareket iyidir muhakkak ama 1 haftaa sonra doğumm...

Allah ipekin yardımcısı olsun yaaaa...hala nasıl çalışıyor..aslında hareket iyidir muhakkak ama 1 haftaa sonra doğumm...

dimi canım ya...bu kadar az kalmışken doğuma çalışması çok zor ya nasıl başediyor Allah yardımcısı olsun...
İnşallah hiç sıkıntı çekmeden doğum yapar :Saruboceq:

sabah sabah klomenle hamile kalanlar topiğine baktımm..genelde ikinci üçüncü ay oluyomuş hamişlik..(olsunda onada razıyım)...klomenle olmazsa iğneye geçiliyormuşş...klomen kistte yapabiliyormuşş...bide genelde ikinci üçüncü aylarda yumurta sayısı artıyormuşş..yani karasunun ikinci ay iki yumurtasının olmasının sebebi buydu bence..hayırlısı yaa..şu tedaviye başlasam bi an önce...çok sabırsızımm... eyvahedigeldismile
dün akşam eşimle konuşurken bbazen hayal ediyorum hatta edemiyorum dedimmm..müthiş bişey olsa gerek ikimizin bebeği falan..sonra tabi hemen açtım muslukları... mafoldumben
ama kocişe çaktırmadımm..üzülmesin diye..
bu arada arı sütü polen bal karışımından içecektim.elimden kaydı...küttt.... :tomato:
aksilikler bırakmıyor peşimi..siz bana kızıyosunuz... boshayallersmile

canım 38. haftada daha sezeryan olcağı için erken olck doğumu :) tabii ki kolay
değil çalışmak ama göbek büyümeye başladıktan sonra zor oluyo asıl hareket etmek
fln o da o zorlugu 5-6 aydan beri yaşıyodur ki alışmıştır bence
genede başka zorluklarıda var yani bi göbüş değilki her durumda zor yaa
bende son günlerime kadar çalışmak durumunda kalıcam bakalım nası oluyomussss
Allah yardımcımız olsun

dimi canım ya...bu kadar az kalmışken doğuma çalışması çok zor ya nasıl başediyor Allah yardımcısı olsun...
İnşallah hiç sıkıntı çekmeden doğum yapar :Saruboceq:
aminnnn... :Saruboceq:

muhakkak canım...yaşamayan bilemez..can taşıyosun içinde..herzamanki gibi devam edemez heralde insann..Allh hepinizin yardımcısı olsunn..göz açıp kapayıncaya kadar ağrısız sızısız gelsin bebekleriniz... :1hug:

evet canım klomenin kist yaptıgını bende duymustum ama sende de olcak değil ya
olsa bile doktor kontrolundesin kist büyümedne doktor onun bi yolunu bulur..farkedilir
yani bunun için canını sıkma ama bak sana demiştim doktor kontrolunde olmadan klomen
alıp kullanma diye gördün mü alıp klullansan kistin olsa daha mı iyi ?

eh artık bi kavanoz daha alıcaksın canım....besmele çek başla işine şeytan karışmasın :)

canım benim herşeyini oluruna bırakalım, kendimizi strese sokup herşeyi yorumlamaya çalışmayalım...yoksa halimiz fena olur yerimseniben sen kendini doktorunun ellerine bırak onun kontrolünde yumurtalarının takibiyle Allahın izniyle bebişine kavuşacaksın...önce buna inanmalısın...sana çok uzak gelmemeli bebek sahibi olmak lmaz:

öyle elifcim....sıkıntılar ağrılar sızılar başlayınca insanın aklına ara ara geliyo
ya bunları bilsemde gene hamile kalmak ister mıydım diye soruyosun kendıne ama evet
diyo içinden bi ses hep bambaşka bi duygu oldugu kesin ama sıkıntısı öyle çok ki
öyle zor kazanılıyo ki o melek bide canından can olunca en kıymetlin oluyo otomatık olrk
özgür rahat yaşamaya alışmışsın genç düşünüyosun hissediyosun kendine anne demek
ürkütücü bile geliyo bazen yani ben böyle hissediyordum ama bebek büyüdükçe
alışıyosun anne olmayı kabullenıyosun diyim...korkmuyosun psikolojik olarak ne kadar
hazır olursan ol yaa böyle işte niye yazdımki bunlarıı bilmiyorum boshayallersmile

hepimiz sağlıkla doğururuz inşallah....sizde sağlıkla hayırlısıyla göbüşünüze misafir
edip orda büyütmeye başlarsınız inşallah bebeklerinizi :)

alırım canım ama tadı iğreeeennççç.... :umursamaz:
ya aslında içimden geçen klomen tedavisinin işe yarayacağı..ama tabi belli de olmaz..Rabbim bilirr...dua etmem lazım bol bol...

yok..Allah biliyo içimde bi rahatlıkta var..bizim çocuğumuz olacak inşş..Allhtan ümidini kesmemek gerekirmiş..ben kesmedimm...inş nefsime uyupta kesmemde...

Kuşuuuuuuuum dün gece aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse :sinifsinif: ben de gece yattım, kocişe sarıldım ağlamaya başladım durduk yerde mafoldumben çaktırmamaya çalışıyorum ama bi anda geliverdi noldu anlamadım, bi an hiç çocuğum olamicakmış gibi geldi niyeyse, tutamadım kendimi, sonra gözyaşlarım yanağını ıslatmaya başlayınca anladı o da, noldu ağrın mı var dedi, evet karnım çok ağrıyo dedim :sinifsinif: yalan söyledim, o da anladı aslında yalan olduğunu ama üstüme gelmek istemedi, öyle ağladım ağladım, ağlarken uyumuşum :sinifsinif:
Bugünlerde böyle patlamalar yaşıyorum bazen, durduk yerde bi ağlama krizi geliyo bana mafoldumben

evet yaaa..ne müthiş bi duygu olsa gerekkii..o bahsedilen müthiş doğum sancısını çekmeyi göze alıyosunn.. Çok dua ettin bize..Allah razı olsun sendenn.sağol canım..yinede eksik etme dualarını...müminin mümine ettiği dua çok güzelmiş..birbirimize dua edelimm... olumunekankayizsmile

ELSON+, ay_she+, naneseker+, bayankarasu+

gunaydın cankuşlar....ipek allah yardımcın olsun canım ayyy.nasıl heycanlandım......

inşallah canım...veren Allah'tan hiçbir zaman umudu kesmemek lazım
en kısa zamanda bizler çocuk sahibi oluruz ve o müthiş duyguları yaşarız... :Saruboceq:
o günü o kadar sabırsızlıkla bekliyorumki anlatamam...

Bu arada dünkü beta hcg sonucum 54 çıktı :sinifsinif: ama çok hızlı düşüyodu şimdi niye azıcık düşmüş böyle dedim, doktor da 100den sonra yavaşlamaya başlar düşüş dedi, bir haftaya ancak tamamen sıfırlanmış olacak dedi :sinifsinif: bundan sonra gün aşırı yarıya düşerek devam edecekmiş, belki bir haftaya bile sıfırlanmaz :sinifsinif: aslında güzel dedi doktor ama nedense içime sinmeyen bişeyler var hala, kendimi çok kötü hissediyorum dünden beri :sinifsinif: çok yorgun hissediyorum ama beden yorgunluğu değil, galiba psikolojik olarak çok yoruldum :sinifsinif:

Bugün bunalım günümdeyim kızlar, beni kendime getirecek bişeyler söyleyin nolur yaaaaaaaa mafoldumben ben bu halime alışık değilim, kendimi tanıyamıyorum mafoldumben

oy canım benim kıyamam sana ben balım benimmm :1hug: geçicek bunlar Allahın izniyle görüceksin...bazen insan gerçekten ağlamaya ihtiyaç duyuyor ne bileyim ben ağladıgım zaman o bunalım hali benden biraz olsun gidiyor...
ama önemli olan kendini çok yıpratmamak...o kadar sabırlı ve güçlüsünki eminim bu günleri çarçabuk atlatıcaksın sen yerimseniben

ELSON+, ay_she+, naneseker+, bayankarasu+

gunaydın cankuşlar....ipek allah yardımcın olsun canım ayyy.nasıl heycanlandım......

günaydın sanada tatlımmm hoşgeldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…