kızlar giremiyorum nete ne zamandır.en kısa zamanda uğrıycam.ptesi doğum yapıcam,hala calısıyorum.herkese muck
meraba arkadaslar ben gecen ay yanı nisanın 4 unde adet olmustum, dün yanı mayıs 4 de sabah 9da bır tırnagımızın butunlugu seklınde peceteye acık renk kan geldı adetım basladı dıye ped koydum ama hıc bısı gelmıo dün sabah 9 dan beri, sıksık wc ye gıdıorum sılıyorum yok bısı acaba ne olabılır bugu n 32.gun dıger nısanda baslayan adetımden bugune yani, benım engec 31.gun olurdu ve bazen 1-2 gun seklınde leke leke gelır sonra tam baslardı ama sımdı tırnak kadar leke geldı dun sabah ve sımıdye kadar bısı yok,ya bıde dünden oncekı 3-4 gun cok hafıf vajına ıcınde kasıntım vardı ama hafıfı hafıf arada oldu ama dünden berı olmuyo ne acaba ümitlenmekte ıstemıyorum hayal kırıklıgına ugrarım dıe bırde korkuyorum baska bı sorunmu varkı dıe ben evlenelı 9 ay oluyo 5 aydır denıyoruz hatta devlete gıttım kan ıdrar testı yaptı alttan ve ustten ultrasonla baktı bısı yok dedı akıntı yanı bıraz ıltıhap var demıstı bıraz fitil kullanmıstım 3 ay once esımdede bı sorun yokmus,ama bu adetımı belıodum cunku adetımın 3.gunu ozele doktora gıtcem hormon testı yapıcakmıs aksi gıbı olmuyo hafta sonuna denk gelırse hormon testımde olamaz artık bırde 20-25gun evel falan saglık ocagına gıtmıstım ebe ıcıme kalın uzun ıcımızde acılan bısıyle baktı bısımı oldukı dıyorum kafam cok karısık
Kepeleklerim günaydın opuyorumnanaktan ben bi kahvaltımı yapıp, ilaçlarımı içip geleyim cokacimcoook
günaydın canlar....
herkese günaydınnnn!!!
günaydın şeker nanem :)
Allah ipekin yardımcısı olsun yaaaa...hala nasıl çalışıyor..aslında hareket iyidir muhakkak ama 1 haftaa sonra doğumm...
Allah ipekin yardımcısı olsun yaaaa...hala nasıl çalışıyor..aslında hareket iyidir muhakkak ama 1 haftaa sonra doğumm...
aminnnn... :Saruboceq:dimi canım ya...bu kadar az kalmışken doğuma çalışması çok zor ya nasıl başediyor Allah yardımcısı olsun...
İnşallah hiç sıkıntı çekmeden doğum yapar :Saruboceq:
canım 38. haftada daha sezeryan olcağı için erken olck doğumu :) tabii ki kolay
değil çalışmak ama göbek büyümeye başladıktan sonra zor oluyo asıl hareket etmek
fln o da o zorlugu 5-6 aydan beri yaşıyodur ki alışmıştır bence
genede başka zorluklarıda var yani bi göbüş değilki her durumda zor yaa
bende son günlerime kadar çalışmak durumunda kalıcam bakalım nası oluyomussss
Allah yardımcımız olsun
sabah sabah klomenle hamile kalanlar topiğine baktımm..genelde ikinci üçüncü ay oluyomuş hamişlik..(olsunda onada razıyım)...klomenle olmazsa iğneye geçiliyormuşş...klomen kistte yapabiliyormuşş...bide genelde ikinci üçüncü aylarda yumurta sayısı artıyormuşş..yani karasunun ikinci ay iki yumurtasının olmasının sebebi buydu bence..hayırlısı yaa..şu tedaviye başlasam bi an önce...çok sabırsızımm... eyvahedigeldismile
dün akşam eşimle konuşurken bbazen hayal ediyorum hatta edemiyorum dedimmm..müthiş bişey olsa gerek ikimizin bebeği falan..sonra tabi hemen açtım muslukları... mafoldumben
ama kocişe çaktırmadımm..üzülmesin diye..
bu arada arı sütü polen bal karışımından içecektim.elimden kaydı...küttt.... :tomato:
aksilikler bırakmıyor peşimi..siz bana kızıyosunuz... boshayallersmile
sabah sabah klomenle hamile kalanlar topiğine baktımm..genelde ikinci üçüncü ay oluyomuş hamişlik..(olsunda onada razıyım)...klomenle olmazsa iğneye geçiliyormuşş...klomen kistte yapabiliyormuşş...bide genelde ikinci üçüncü aylarda yumurta sayısı artıyormuşş..yani karasunun ikinci ay iki yumurtasının olmasının sebebi buydu bence..hayırlısı yaa..şu tedaviye başlasam bi an önce...çok sabırsızımm... eyvahedigeldismile
dün akşam eşimle konuşurken bbazen hayal ediyorum hatta edemiyorum dedimmm..müthiş bişey olsa gerek ikimizin bebeği falan..sonra tabi hemen açtım muslukları... mafoldumben
bu arada arı sütü polen bal karışımından içecektim.elimden kaydı...küttt.... :tomato:
aminnnn... :Saruboceq:
muhakkak canım...yaşamayan bilemez..can taşıyosun içinde..herzamanki gibi devam edemez heralde insann..Allh hepinizin yardımcısı olsunn..göz açıp kapayıncaya kadar ağrısız sızısız gelsin bebekleriniz... :1hug:
alırım canım ama tadı iğreeeennççç.... :umursamaz:evet canım klomenin kist yaptıgını bende duymustum ama sende de olcak değil ya
olsa bile doktor kontrolundesin kist büyümedne doktor onun bi yolunu bulur..farkedilir
yani bunun için canını sıkma ama bak sana demiştim doktor kontrolunde olmadan klomen
alıp kullanma diye gördün mü alıp klullansan kistin olsa daha mı iyi ?
eh artık bi kavanoz daha alıcaksın canım....besmele çek başla işine şeytan karışmasın :)
canım benim herşeyini oluruna bırakalım, kendimizi strese sokup herşeyi yorumlamaya çalışmayalım...yoksa halimiz fena olur yerimseniben sen kendini doktorunun ellerine bırak onun kontrolünde yumurtalarının takibiyle Allahın izniyle bebişine kavuşacaksın...önce buna inanmalısın...sana çok uzak gelmemeli bebek sahibi olmaklmaz:
öyle elifcim....sıkıntılar ağrılar sızılar başlayınca insanın aklına ara ara geliyo
ya bunları bilsemde gene hamile kalmak ister mıydım diye soruyosun kendıne ama evet
diyo içinden bi ses hep bambaşka bi duygu oldugu kesin ama sıkıntısı öyle çok ki
öyle zor kazanılıyo ki o melek bide canından can olunca en kıymetlin oluyo otomatık olrk
özgür rahat yaşamaya alışmışsın genç düşünüyosun hissediyosun kendine anne demek
ürkütücü bile geliyo bazen yani ben böyle hissediyordum ama bebek büyüdükçe
alışıyosun anne olmayı kabullenıyosun diyim...korkmuyosun psikolojik olarak ne kadar
hazır olursan ol yaa böyle işte niye yazdımki bunlarıı bilmiyorum boshayallersmile
hepimiz sağlıkla doğururuz inşallah....sizde sağlıkla hayırlısıyla göbüşünüze misafir
edip orda büyütmeye başlarsınız inşallah bebeklerinizi :)
alırım canım ama tadı iğreeeennççç.... :umursamaz:
ya aslında içimden geçen klomen tedavisinin işe yarayacağı..ama tabi belli de olmaz..Rabbim bilirr...dua etmem lazım bol bol...
yok..Allah biliyo içimde bi rahatlıkta var..bizim çocuğumuz olacak inşş..Allhtan ümidini kesmemek gerekirmiş..ben kesmedimm...inş nefsime uyupta kesmemde...
Kuşuuuuuuuum dün gece aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse :sinifsinif: ben de gece yattım, kocişe sarıldım ağlamaya başladım durduk yerde mafoldumben çaktırmamaya çalışıyorum ama bi anda geliverdi noldu anlamadım, bi an hiç çocuğum olamicakmış gibi geldi niyeyse, tutamadım kendimi, sonra gözyaşlarım yanağını ıslatmaya başlayınca anladı o da, noldu ağrın mı var dedi, evet karnım çok ağrıyo dedim :sinifsinif: yalan söyledim, o da anladı aslında yalan olduğunu ama üstüme gelmek istemedi, öyle ağladım ağladım, ağlarken uyumuşum :sinifsinif:
Bugünlerde böyle patlamalar yaşıyorum bazen, durduk yerde bi ağlama krizi geliyo bana mafoldumben
ELSON+, ay_she+, naneseker+, bayankarasu+
gunaydın cankuşlar....ipek allah yardımcın olsun canım ayyy.nasıl heycanlandım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?