Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy gözlerim dolduuu...karasuu moralini bozma nolurr..bak sözleştik birlikte hamiş kalcaz..şu kesen kaybolsun..yeniden sıfırdan başla tedaviyee..hiç bişey oykmuş gibi...tamammı bitanemmm... olumunekankayizsmile

inşallah canımbenim... :Saruboceq:

ELSON+, ay_she+, naneseker+, bayankarasu+

gunaydın cankuşlar....ipek allah yardımcın olsun canım ayyy.nasıl heycanlandım......
günaydın canım...

hayatım seni çok iyi anlıyorum ama topiğimizin en güçlü anne adayına yakışmayan sözler bunlar...düşüyomuş işte daha ne olsunn..100 olduysa sıfırlanmış kabul ett...tamam...

biraz makyaj topiklerine takıldımda makyaj yarışması var en güzel gelin makyajını yapıp resim ekleyecekler sonrada oylamaya sunacaklar hoşuma gitti güzel makyaj yapanlar var

hatta dün kendimi kaybettim gittim bir parfümeriye 210 tl lik makyaj malzemesi almışım yawff

Bugün bunalım günümdeyim kızlar, beni kendime getirecek bişeyler söyleyin nolur yaaaaaaaa mafoldumben ben bu halime alışık değilim, kendimi tanıyamıyorum mafoldumben

oy kıyamam ben sannaa...bizde alışık değiliz senin bu haline..karasu ben senden güç alıyorum yaaa..yapma böylee..
bebek işini düşünmee tatile odaklan bir süre..olmazmııı...tatilde neler yapıcağınızı nerelere gideceğinizi falan düşünnn.bebek için daha erken de..ve şunu da düşün..siz daha yeni evlisinizz..sanki 10 yıl olduu...:mymeka:
kızdırma beniii...
lülülülülülü

kızlar dr um ilacı bıraktırtmıyor bana birazdaha sabret diyor .Ama pazar günü adetim bitti 3 gündür korunmadan ilişkiye giriyoruz olmaz inşallah

bayankarasu,elson,ayşee,mercan,naneşeker,tinkerbell,,günaydın şekerciklerim benimmmm nasılnız bakalım bugün..opuyorumnanaktan

:teselli: :teselli:

Bilmiyorum yaaaaaaaaa mafoldumben güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum olmuyo :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Günlerdir kan vermekten kollarım mosmor oldu, acıyo dokunamıyorum artık, bi de çok belim ağrıyo, doktor normal dedi, çok rahatsız olursan ağrı kesici içebilirsin dedi ama ilaç içmek de istemiyorum, zaten folik asit biyandan, kan ilacım biyandan, hemoroid ilaçları biyandan içim dışım ilaç oldu, ilaç görmek istemiyorum yaaa :sinifsinif:

karasucum bayadır içindesin bu işin üzüleceğin haber aldın sevınecegın haber aldın
dolayısıyla farkettın evay farketmedın stres yaptın içine attın veya söyledin yada
söylemediğini farketmedin bişeyler birikti içinde ağlayınca geçecekse ağla rahatla bence
tatılıne çık gez dolaş unut bebek olayını yaşadıklarını sonra tam gaz sıfırlanmış arınmış
şekilde gene başla canım :)

evet müthiş bi duygu oldugu kesinde ne sadistçe bi iştir ne fedakarlık ne çekeceğini
bile bile tam kadınlara göre bi iş demi cesurca naifçe şefkatlice ahh ahh :)

Cümlemizden canım tek dileğim sağlıkla hayırlısıyla olsun :)

ELSON+, ay_she+, naneseker+, bayankarasu+

gunaydın cankuşlar....ipek allah yardımcın olsun canım ayyy.nasıl heycanlandım......

günaydın tinkercim evet yaa doğum yapcakmış bende acaip heycan yaptım
bizimde az kaldı hee zaman azalıyo doğum yaklaşıyo dın dın dın dınnnn
bi süre sonra çanlar bizim için çalacak Allah ımmm akannehir

günaydınn fıstıklarımmm

günaydın :)

hatta dün kendimi kaybettim gittim bir parfümeriye 210 tl lik makyaj malzemesi almışım yawff

of maşallah evi mi boyıycan kızz :)

karasu,elson dün akşam aynı şeyleri yaşamışız..bende koçiş uyuduktan sonra oturdum bir ağla bir ağla:gitme:zaten memlekette komşumuz ölmüş ona üzüldüm birde bebişimiz olsun artık diye ağlıyorum...ama ne yapalım canlar allahın taktiri bu biz ağlasakta birşey değişmeyeceğini biliyoruz..ama ağlamayıncada rahatlayamıyorum..:sinifsinif:

Bugün bunalım günümdeyim kızlar, beni kendime getirecek bişeyler söyleyin nolur yaaaaaaaa mafoldumben ben bu halime alışık değilim, kendimi tanıyamıyorum mafoldumben

canım benim nolur yapma böyle...güzel şeyler düşünmeye çalış...hiç senin gibi güçlü birine yakışıyormu lmaz: zaman zaman hepimiz yaşıyoruz böyle bunalımlar ama farkındayızki elimize de hiçbişey geçmiyor dimi tatlım...bak önünde çok güzel bir tatil seni bekliyor...ve seni hiçbirşeye değişmeyen bir kocişin var...en büyük destegin o senin...ne insanlar var öle perişan halde onları gördükçe kendi halimize şükretmeli zorluklar karşımıza çıktıgı zaman senin her zaman yaptıgın gibi güçlü olmalıyız...o kadar şükredecegimiz şey varkii..

..tüplerine hemen baktırcakmısın pekii hcg sıfırlandıktan sonraa..eğer bi sorun kalmazsa 1 ay dinlenip tekrar başlarsın tedaviyeee...olmazmıı..
buarada eşinin ailesi nasıl bu konuda..sürekli torun torujn diyolarmıı..bu insanı dahada strese sokuyo..benim kayınvalidem kayınpederim istedikçe ben daha bi heyecan yapıyorum meselaaa... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Düşünmemeye çalışıyorum olmuyo, bazen unutuyorum ama hatırlayınca da gözyaşlarımı tutamıyorum, bugünlerde bi garip oldum yaa, bazen aklımda hiçbişey yokken, alakasız biyerde gözlerim doluyo, kendi kendime noldu şimdi diyorum, anlamıyorum bitürlü yaaa bilmiyorumkismile

hadi yaaaa.... al bitane daha... :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…