ayy gözlerim dolduuu...karasuu moralini bozma nolurr..bak sözleştik birlikte hamiş kalcaz..şu kesen kaybolsun..yeniden sıfırdan başla tedaviyee..hiç bişey oykmuş gibi...tamammı bitanemmm... olumunekankayizsmileKuşuuuuuuuum dün gece aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse :sinifsinif: ben de gece yattım, kocişe sarıldım ağlamaya başladım durduk yerde mafoldumben çaktırmamaya çalışıyorum ama bi anda geliverdi noldu anlamadım, bi an hiç çocuğum olamicakmış gibi geldi niyeyse, tutamadım kendimi, sonra gözyaşlarım yanağını ıslatmaya başlayınca anladı o da, noldu ağrın mı var dedi, evet karnım çok ağrıyo dedim :sinifsinif: yalan söyledim, o da anladı aslında yalan olduğunu ama üstüme gelmek istemedi, öyle ağladım ağladım, ağlarken uyumuşum :sinifsinif:
Bugünlerde böyle patlamalar yaşıyorum bazen, durduk yerde bi ağlama krizi geliyo bana mafoldumben
inşallah canımbenim... :Saruboceq:inşallah canım...veren Allah'tan hiçbir zaman umudu kesmemek lazım
en kısa zamanda bizler çocuk sahibi oluruz ve o müthiş duyguları yaşarız... :Saruboceq:
o günü o kadar sabırsızlıkla bekliyorumki anlatamam...
günaydın canım...ELSON+, ay_she+, naneseker+, bayankarasu+
gunaydın cankuşlar....ipek allah yardımcın olsun canım ayyy.nasıl heycanlandım......
Bu arada dünkü beta hcg sonucum 54 çıktı :sinifsinif: ama çok hızlı düşüyodu şimdi niye azıcık düşmüş böyle dedim, doktor da 100den sonra yavaşlamaya başlar düşüş dedi, bir haftaya ancak tamamen sıfırlanmış olacak dedi :sinifsinif: bundan sonra gün aşırı yarıya düşerek devam edecekmiş, belki bir haftaya bile sıfırlanmaz :sinifsinif: aslında güzel dedi doktor ama nedense içime sinmeyen bişeyler var hala, kendimi çok kötü hissediyorum dünden beri :sinifsinif: çok yorgun hissediyorum ama beden yorgunluğu değil, galiba psikolojik olarak çok yoruldum :sinifsinif:
Bugün bunalım günümdeyim kızlar, beni kendime getirecek bişeyler söyleyin nolur yaaaaaaaa mafoldumben ben bu halime alışık değilim, kendimi tanıyamıyorum mafoldumben
Kuşuuuuuuuum dün gece aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse :sinifsinif: ben de gece yattım, kocişe sarıldım ağlamaya başladım durduk yerde mafoldumben çaktırmamaya çalışıyorum ama bi anda geliverdi noldu anlamadım, bi an hiç çocuğum olamicakmış gibi geldi niyeyse, tutamadım kendimi, sonra gözyaşlarım yanağını ıslatmaya başlayınca anladı o da, noldu ağrın mı var dedi, evet karnım çok ağrıyo dedim :sinifsinif: yalan söyledim, o da anladı aslında yalan olduğunu ama üstüme gelmek istemedi, öyle ağladım ağladım, ağlarken uyumuşum :sinifsinif:
Bugünlerde böyle patlamalar yaşıyorum bazen, durduk yerde bi ağlama krizi geliyo bana mafoldumben
oy kıyamam ben sannaa...bizde alışık değiliz senin bu haline..karasu ben senden güç alıyorum yaaa..yapma böylee..
bebek işini düşünmee tatile odaklan bir süre..olmazmııı...tatilde neler yapıcağınızı nerelere gideceğinizi falan düşünnn.bebek için daha erken de..ve şunu da düşün..siz daha yeni evlisinizz..sanki 10 yıl olduu...:mymeka:
kızdırma beniii...lülülülülülü
günaydın canımm..bayankarasu,elson,ayşee,mercan,naneşeker,tinkerbell,,günaydın şekerciklerim benimmmm nasılnız bakalım bugün..opuyorumnanaktan
:teselli: :teselli:
Kuşuuuuuuuum dün gece aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse :sinifsinif: ben de gece yattım, kocişe sarıldım ağlamaya başladım durduk yerde mafoldumben çaktırmamaya çalışıyorum ama bi anda geliverdi noldu anlamadım, bi an hiç çocuğum olamicakmış gibi geldi niyeyse, tutamadım kendimi, sonra gözyaşlarım yanağını ıslatmaya başlayınca anladı o da, noldu ağrın mı var dedi, evet karnım çok ağrıyo dedim :sinifsinif: yalan söyledim, o da anladı aslında yalan olduğunu ama üstüme gelmek istemedi, öyle ağladım ağladım, ağlarken uyumuşum :sinifsinif:
evet yaaa..ne müthiş bi duygu olsa gerekkii..o bahsedilen müthiş doğum sancısını çekmeyi göze alıyosunn.. Çok dua ettin bize..Allah razı olsun sendenn.sağol canım..yinede eksik etme dualarını...müminin mümine ettiği dua çok güzelmiş..birbirimize dua edelimm... olumunekankayizsmile
ELSON+, ay_she+, naneseker+, bayankarasu+
gunaydın cankuşlar....ipek allah yardımcın olsun canım ayyy.nasıl heycanlandım......
günaydınn fıstıklarımmm
hatta dün kendimi kaybettim gittim bir parfümeriye 210 tl lik makyaj malzemesi almışım yawff
Bugün bunalım günümdeyim kızlar, beni kendime getirecek bişeyler söyleyin nolur yaaaaaaaa mafoldumben ben bu halime alışık değilim, kendimi tanıyamıyorum mafoldumben
günaydın canımm..
Bilmiyorum yaaaaaaaaa mafoldumben güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum olmuyo :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Günlerdir kan vermekten kollarım mosmor oldu, acıyo dokunamıyorum artık, bi de çok belim ağrıyo, doktor normal dedi, çok rahatsız olursan ağrı kesici içebilirsin dedi ama ilaç içmek de istemiyorum, zaten folik asit biyandan, kan ilacım biyandan, hemoroid ilaçları biyandan içim dışım ilaç oldu, ilaç görmek istemiyorum yaaa :sinifsinif:
karasucum bayadır içindesin bu işin üzüleceğin haber aldın sevınecegın haber aldın
dolayısıyla farkettın evay farketmedın stres yaptın içine attın veya söyledin yada
söylemediğini farketmedin bişeyler birikti içinde ağlayınca geçecekse ağla rahatla bence
tatılıne çık gez dolaş unut bebek olayını yaşadıklarını sonra tam gaz sıfırlanmış arınmış
şekilde gene başla canım :)
karasu,elson dün akşam aynı şeyleri yaşamışız..bende koçiş uyuduktan sonra oturdum bir ağla bir ağla:gitme:zaten memlekette komşumuz ölmüş ona üzüldüm birde bebişimiz olsun artık diye ağlıyorum...ama ne yapalım canlar allahın taktiri bu biz ağlasakta birşey değişmeyeceğini biliyoruz..ama ağlamayıncada rahatlayamıyorum..:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?