Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

sen çok güzel,çok neşeli,hayat dolu, havalı,akıllı bir bayansın...bu haller sana yakışmıyor cicim....bak ne kadar moral verici şeyler söyledim kendine gelmen lazım....

sadece bazı seyler ust uste geldı ama sen o kadar guclusun kı bunu da asarsın..hadı canlan bıraz ...

Zaten o tüpün durumunu düşündükçe daha kötü oluyorum, doktor da bişey demedi henüz tüplerle ilgili, şu an tek önceliğimiz keseden kurtulmak, sonrası kolay diyo, ama gel de bana sor kafam bin tane soru işaretiyle dolu :sinifsinif:
Kayınvaldem falan bilmiyo zaten istediğimizi, onların hiçbişeyden haberi yok, istemiyoruz diyoruz onlara, ara ara diyolar bırakın artık korunmayı zamanı geldi diye ama öyle çok sık bahsetmiyolar allahtan bilmiyorumkismile

al bi tane daha :) canlar napiyosunuz yaa....hele hele hatce şekerim senin bebeğin
oluyor.Kaç kere olmuş daha önce....gene olucak inşallah böyle sıkma güzel canını :teselli:
ama ağla tabii rahatlarsın...ben arınmış gibi oluyorum ağlayınca

Ay güçlüyüm dimi boshayallersmile atlatıcam bunu da dimi boshayallersmile ben neleri atlatmadım ki hayatta, bu çerez gelir bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Offfffffffffffffffff kendimi kandırıyorum :sinifsinif:

valla bende kayınvalideme ilk korunuyoruz dediğimde dünyası yıkılmış gibi oldu... kaydirigubbakcemile3
sonra dedim istiyoruz artıkk..oğlunu ikna ettimm... bilmiyorumkismile
dilimi eşşek arıları soksaydıı..niye söylediysemm..ama sebebi vardı öyle dememin..uzun hikayee..
benim kayınvalidem falcılara çok inanır(Allah korusun,şaşırtmasın)
bitanesi şey demiş ya ikiz olacak ya peşpeşe..bitanesi yakında geliyo kocaman bi erkek bebekkk...oda kaptırdı,,heran haber bekliyo... kaydirigubbakcemile3
inşallah yakında alahın izniyle veririm müjdeyi... :Saruboceq:

canım birikmiş işte içinde stres stres stres sende insansın robot değilsin
hele hele bebek makınası hiç değilsin öyle bi gayende yok...mutlu olmak için
istediğimiz bişeyi mutsuzluk objesine çevirmeyelim canım...rahat sakin olunca gelen
bişey bu bebiş...Sende tatılını yap dinlen hersey çok güzel olucak inşallah
ağla ağlamamak için tutma kendini rahatla sakinleş.....

hadi yaaaa.... al bitane daha... :çok üzgünüm:
mafoldumbenmafoldumben
günaydın mercancım hoşgeldin... :1hug:

sanada günaydın haticecim hoşgeldin... :1hug:
hoşbuldum canım benim.opuyorumnanaktan

canım elimde değil üzülmemek..helede kaybettiğim meleklerime aklıma gelince içim dahada kötü oluyor..mafoldumbenben hep umutluyum elbet birgün olucak ama zamanını bilmemek o kadar kötükü anlatamam..boshayallersmilebugünde ammada bunalım takılıyoruz...lmaz:

karasuuu o tüpün iptal olsa bile sol tüpünle hamiş kalırsınnn..dr.un iiyi bi dr. anladığım kadarıylaa..senin yeterki hormonlar vs düzenli olsun..yumurtan gelişsinn..soldan yumurtaldığın ay tedavi uygular ve gelir bebişinnn...bu çok zor bişey değilki.bence dr.un için çıtır çerez bu...bak hem senin şükretmen için çok sebep var..bi kere adet oluyosunn..yumurtaların kloemen cevap veriyo..üstelik daha ikinci ayda iki yumurtaa...bu süper bişey..bunları sana moral olsun diye söylemedim..gerçekten düşüncelerimi söyledimm..gerçekten...

evet canım tabikide sen hapimizden güclüsün.guclubacismilebiz üzüldüğümüz zaman morel veren karasuyu unuttunmu yoksa.lmaz:
kendini kandırmıyosun güçlüsün ve güçlü kalıcaksın..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama ağlaki için rahatlasın...
bazen cok ağlayınca diyorumki kendime üzüntüden kanserde olucan(töbe töbeeeee manyakmıyım ne)ohaoldumsmileohaoldumsmile

YAAAAAAAA SEN DE Mİ BÜRÜTÜSSSSSSklava:

hatice_48, mercan.a, paradies__angel, tinkerbell09, ay_she+, naneseker+, aydemet26, kontes26, bayankarasu+ Selamlarrrrrrrrr!!!! nasılsınız kızlar?

evet o dediğin çok doğru işte insan kaybettıgı bebeğini hiç unutamıyo özlüyo onu
hatta tekrar hamile kalsa bile acaba o olsa nasıl büyümüş olurdu şimdi nasıl ovustururdu
o da burnunu nasıldı yüzü elleri sesi nasıldı diye hiç görmediğini özlemek çok kötü
gercekten...benımde hala aklıma geldıkce tutamıyorum kendımı canım
ama birgün ruhumuzu teslim edip o sonsuz aleme gittiğimizde bebeklerımızi düşünsene
nasıl karşılıycak nasıl sarılcaklar o özlemle cennet bebekleri :gitme: hayır ağlamıyorum

Kızlar yapmayın bÖlee...ÖlÜ topraĞı serpılmıs gıbısınız,,,hayatta nelerı var doĞustan rahmı yumurtalıkları olmayanlar var...allahım herkesı baska turlu sınıyo ıste...sız gÜÇlÜ olunkı mÜcadele edebılın....ben sızlere ınanıyorum...olcak bu ıs .....kımısı kolay eldee edıyo ama allahta onları farklı sınıyodur...sadece bıraz sabır....moral bozulursa olmaz....bence bu sıkıntılardan sonra guzel mukafatlandırılacaksınız....bebıŞlerınızı kollarınıza alınca....

arkdaşlar szin topikte prenses06 vardı hamile kalmıştı bu ay dün doktora gidecekti bir haber var mı ondan merak ettim bende girmemiş bugün

hatice_48, mercan.a, paradies__angel, tinkerbell09, ay_she+, naneseker+, aydemet26, kontes26, bayankarasu+ Selamlarrrrrrrrr!!!! nasılsınız kızlar?

günaydın idilcim bebişi büyütmüşsün yaa 6+4 olmuş 7. haftasıda biticek yakında maşallah sübhanallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…