mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
günaydınn fıstıklarımmm
bayankarasu,elson,ayşee,mercan,naneşeker,tinkerbell,,günaydın şekerciklerim benimmmm nasılnız bakalım bugün..opuyorumnanaktan
..tüplerine hemen baktırcakmısın pekii hcg sıfırlandıktan sonraa..eğer bi sorun kalmazsa 1 ay dinlenip tekrar başlarsın tedaviyeee...olmazmıı..
buarada eşinin ailesi nasıl bu konuda..sürekli torun torujn diyolarmıı..bu insanı dahada strese sokuyo..benim kayınvalidem kayınpederim istedikçe ben daha bi heyecan yapıyorum meselaaa... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
karasu,elson dün akşam aynı şeyleri yaşamışız..bende koçiş uyuduktan sonra oturdum bir ağla bir ağla:gitme:zaten memlekette komşumuz ölmüş ona üzüldüm birde bebişimiz olsun artık diye ağlıyorum...ama ne yapalım canlar allahın taktiri bu biz ağlasakta birşey değişmeyeceğini biliyoruz..ama ağlamayıncada rahatlayamıyorum..:sinifsinif:
sen çok güzel,çok neşeli,hayat dolu, havalı,akıllı bir bayansın...bu haller sana yakışmıyor cicim....bak ne kadar moral verici şeyler söyledim kendine gelmen lazım....
sadece bazı seyler ust uste geldı ama sen o kadar guclusun kı bunu da asarsın..hadı canlan bıraz ...
Zaten o tüpün durumunu düşündükçe daha kötü oluyorum, doktor da bişey demedi henüz tüplerle ilgili, şu an tek önceliğimiz keseden kurtulmak, sonrası kolay diyo, ama gel de bana sor kafam bin tane soru işaretiyle dolu :sinifsinif:
Kayınvaldem falan bilmiyo zaten istediğimizi, onların hiçbişeyden haberi yok, istemiyoruz diyoruz onlara, ara ara diyolar bırakın artık korunmayı zamanı geldi diye ama öyle çok sık bahsetmiyolar allahtan bilmiyorumkismile
Düşünmemeye çalışıyorum olmuyo, bazen unutuyorum ama hatırlayınca da gözyaşlarımı tutamıyorum, bugünlerde bi garip oldum yaa, bazen aklımda hiçbişey yokken, alakasız biyerde gözlerim doluyo, kendi kendime noldu şimdi diyorum, anlamıyorum bitürlü yaaa bilmiyorumkismile
mafoldumbenmafoldumbenhadi yaaaa.... al bitane daha... :çok üzgünüm:
hoşbuldum canım benim.opuyorumnanaktangünaydın mercancım hoşgeldin... :1hug:
sanada günaydın haticecim hoşgeldin... :1hug:
al bi tane daha :) canlar napiyosunuz yaa....hele hele hatce şekerim senin bebeğin
oluyor.Kaç kere olmuş daha önce....gene olucak inşallah böyle sıkma güzel canını :teselli:
ama ağla tabii rahatlarsın...ben arınmış gibi oluyorum ağlayınca
Ay güçlüyüm dimi boshayallersmile atlatıcam bunu da dimi boshayallersmile ben neleri atlatmadım ki hayatta, bu çerez gelir bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Offfffffffffffffffff kendimi kandırıyorum :sinifsinif:
mafoldumbenmafoldumben
hoşbuldum canım benim.opuyorumnanaktan
canım elimde değil üzülmemek..helede kaybettiğim meleklerime aklıma gelince içim dahada kötü oluyor..mafoldumbenben hep umutluyum elbet birgün olucak ama zamanını bilmemek o kadar kötükü anlatamam..boshayallersmilebugünde ammada bunalım takılıyoruz...lmaz:
hatice_48, mercan.a, paradies__angel, tinkerbell09, ay_she+, naneseker+, aydemet26, kontes26, bayankarasu+ Selamlarrrrrrrrr!!!! nasılsınız kızlar?
mafoldumbenmafoldumben
hoşbuldum canım benim.opuyorumnanaktan
canım elimde değil üzülmemek..helede kaybettiğim meleklerime aklıma gelince içim dahada kötü oluyor..mafoldumbenben hep umutluyum elbet birgün olucak ama zamanını bilmemek o kadar kötükü anlatamam..boshayallersmilebugünde ammada bunalım takılıyoruz...lmaz:
günaydın kuşummm hoşgeldin...bugün pek iyi değiliz galiba bunalım takılıyoruz..:gitme:
hatice_48, mercan.a, paradies__angel, tinkerbell09, ay_she+, naneseker+, aydemet26, kontes26, bayankarasu+ Selamlarrrrrrrrr!!!! nasılsınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?