evet o dediğin çok doğru işte insan kaybettıgı bebeğini hiç unutamıyo özlüyo onu
hatta tekrar hamile kalsa bile acaba o olsa nasıl büyümüş olurdu şimdi nasıl ovustururdu
o da burnunu nasıldı yüzü elleri sesi nasıldı diye hiç görmediğini özlemek çok kötü
gercekten...benımde hala aklıma geldıkce tutamıyorum kendımı canım
ama birgün ruhumuzu teslim edip o sonsuz aleme gittiğimizde bebeklerımızi düşünsene
nasıl karşılıycak nasıl sarılcaklar o özlemle cennet bebekleri :gitme: hayır ağlamıyorum
hatice_48, mercan.a, paradies__angel, tinkerbell09, ay_she+, naneseker+, aydemet26, kontes26, bayankarasu+ Selamlarrrrrrrrr!!!! nasılsınız kızlar?
hatice daha önce sorduysam bağışla..sende klomen kullandın dimi..senindemi yumurtaların büyümüyo???
karasu gittnmi kuşummm..:sinifsinif:
selamm kızlar
anladım canımm..önemli değil canım..evet kullanıyorum klomen 3 ayım..canım benim yumurtalarıma daha önce bakılmadı.ben dr. 6 aydır korunmuyoruz dr. bey ne yapıcaz diye sorunca dr,umda klomen başlayalım zaman kaybetmeyelim dedi..ölyle başladım yani canım..yumurtalarda sorun varmı yokmu daha öncesinden bilemiyorum.ama benimde karasu gibi sağ tüpüm tıkalı...boshayallersmile
niyekiii... :gitme:AAAAA GİTMİŞ:sinifsinif: :a015:
hoşbulduk bu sitede yeni sayılırım umarımbende sizin gibi güzel arkadaşlıklar edinirim.
günaydın herkese.geçen size şey deimşitm ya kzılar amcmaın oğlunu karısı ocak ayında evlendi işte bebek istiyolardı.geçen ay doktora gitit az iltihap var demiş fiitl ilça verimş doktor 1-2 aya akdar hamile kalırısn deimşti doktor.akşam armaıştı hamileymişş.
darısı bizlere inş..
inşllah yaren hepimize Allah(c.c) hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.bende çok istiyorum.hala beklemedeyim işte...
psikoljik olarka çok yoruldu bence karası.çünkü bazı zamanalrda moral teselli bile bi işe yaramıyor.toparlanıp gelecektir
kız varya bu yazıyı okuyunca yeniden ağlamaya başladım..mafoldumben..evet cok özlüyorum..helede ruhumuzu teslim ettiğimizde onlarım beni kucaklamasını düşününce..ne kadar güzel yavrularım benim..zemuszemus
hoşbulduk bu sitede yeni sayılırım umarımbende sizin gibi güzel arkadaşlıklar edinirim.
günaydın herkese.geçen size şey deimşitm ya kzılar amcmaın oğlunu karısı ocak ayında evlendi işte bebek istiyolardı.geçen ay doktora gitit az iltihap var demiş fiitl ilça verimş doktor 1-2 aya akdar hamile kalırısn deimşti doktor.akşam armaıştı hamileymişş.
darısı bizlere inş..
iltihap nasıl anlaşılıyor yaaa..benim alttan baktı dr..olsaydı görürmüydü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?