günaydın kuşummm hoşgeldin...bugün pek iyi değiliz galiba bunalım takılıyoruz..:gitme:
günaydın idilcimm..
günaydın idilcim bebişi büyütmüşsün yaa 6+4 olmuş 7. haftasıda biticek yakında maşallah sübhanallah :)
a.s. a.s. a.s.
günaydın dilim hoşgeldin...:1hug:
selamm kızlar
kasım ayından beri korunmuyoruz geçen ay baya bi ümitlenmiştim adetim 3 gün gecikti ve 4.gün sabahına tam test yapacaktım kırmızılar geldi vardır bi hayır dedim ama üzüldüm(
kızlar biizm bu ay 3.denememiz bebek için.2,5 aslındada:)
benim adetin bugğn 18.günü bu ay çalışmaları yaptık tabi.
kararsızım sizce bu ay doktoramı gitsemi yoksa bu ayda bekleyip sonraki ay mı gitisem
bi proble varsa erkendne bakılsın istoyurm çünkü
günaydın ben geldimmmmopuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz topiğimizeeeeeeee
onada alttan baktı elif.işte deimş yumrutlara filan gayet güzel biraz iltihap görünoye.artık alttan bakı ultrosına aldı heralde.fiitl vermişti işte öyle.2 aya kadar olur demişti doktor
Bence biraz daha bekle
Hoşgeldin şenayyyy sefalar getirdin
Kızlar yapmayınnnnn, üzülmeyin lütfenn...Herşeyin zamanı var....:teselli: lütfen üzülmeyinnnnn beni de ağlatacaksınızzzz
Nasılsın Elifim??
Evet yaaa büyüyo kerata kaydirigubbakcemile3.....ay kızlar bugün çok güzel bir rüya gördümm, oğlum oluyordu ama ne kadar güzel bir bebektii var ya anlatamam...tombul tombul yanaklarıı...öpüyordum kokluyordummm boshayallersmile
olumunekankayizsmile
Hoşbulduk gülüm nasılsın?
Selammm Hoşgeldin! vereliniortak
ilk gördüğün rüya çıkarmış diyolar ama bilmiyorum bende ilk böyle kırmızı elbiseli
sapsarı bukle bukle saçları olan yumak yumak bi kız bebeiş görmüştüm rüyamda
nasıl kucaklayıp sevıyroduk...sonrakı zamanlar hep oğlum oldugunu gördüm ama
ilk rüyam çıktı kız :)
günaydın kontescim :)
günaydın canım hoşgeldin...opuyorumnanaktan
Geldim kızlar boshayallersmile lab.ı kitledim, ağladım ağladım rahatladım boshayallersmile sonra da bigüzel yüzümü yıkayıp makyajımı tazeledim bayanssulusmile okuldaki en yakın arkadaşımın 11 aylık oğlu var, dün gece ilk defa yürümüş, pasta yapıp getirmiş o da onun şerefine, onun pastasından da yedim boshayallersmile ooooooooooohhhhhhhhhhhhhh rahatladım beeee guclubacismile
İnşallah akşam evde yine dün akşamki gibi olmam bilmiyorumkismile hiç sevmiyorum bu hallerimi, güçsüz karasudan nefret ediyorum
Geldim kızlar boshayallersmile lab.ı kitledim, ağladım ağladım rahatladım boshayallersmile sonra da bigüzel yüzümü yıkayıp makyajımı tazeledim bayanssulusmile okuldaki en yakın arkadaşımın 11 aylık oğlu var, dün gece ilk defa yürümüş, pasta yapıp getirmiş o da onun şerefine, onun pastasından da yedim boshayallersmile ooooooooooohhhhhhhhhhhhhh rahatladım beeee guclubacismile
İnşallah akşam evde yine dün akşamki gibi olmam bilmiyorumkismile hiç sevmiyorum bu hallerimi, güçsüz karasudan nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?