Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kuşummm hoşgeldin...bugün pek iyi değiliz galiba bunalım takılıyoruz..:gitme:

Kızlar yapmayınnnnn, üzülmeyin lütfenn...Herşeyin zamanı var....:teselli: lütfen üzülmeyinnnnn beni de ağlatacaksınızzzz

günaydın idilcimm..

Nasılsın Elifim??

günaydın idilcim bebişi büyütmüşsün yaa 6+4 olmuş 7. haftasıda biticek yakında maşallah sübhanallah :)

Evet yaaa büyüyo kerata kaydirigubbakcemile3.....ay kızlar bugün çok güzel bir rüya gördümm, oğlum oluyordu ama ne kadar güzel bir bebektii var ya anlatamam...tombul tombul yanaklarıı...öpüyordum kokluyordummm boshayallersmile

olumunekankayizsmile

günaydın dilim hoşgeldin...:1hug:

Hoşbulduk gülüm nasılsın?

Selammm Hoşgeldin! vereliniortak

kasım ayından beri korunmuyoruz geçen ay baya bi ümitlenmiştim adetim 3 gün gecikti ve 4.gün sabahına tam test yapacaktım kırmızılar geldi vardır bi hayır dedim ama üzüldüm(

tatlım hoşgeldinn topiğimizeee..bizim daim olanlara gönlümüz açık..inşallah sende daim olursunn.. a.s.
gelelim bebişine..dr.a gittnmi hiç..bi sorunun varmı..adet düzensizliğin falan varsa bekleme git..vakit kaybetmee..

teşekkürler canım inşallah hep gelirim.ya dr daha gitmedim 1-2 ay daha bekleyeyim dedim normalde adetim düzenliydi bi işte geçen ay gecikti

kızlar biizm bu ay 3.denememiz bebek için.2,5 aslındada:)
benim adetin bugğn 18.günü bu ay çalışmaları yaptık tabi.
kararsızım sizce bu ay doktoramı gitsemi yoksa bu ayda bekleyip sonraki ay mı gitisem
bi proble varsa erkendne bakılsın istoyurm çünkü

Bence biraz daha bekle

günaydın ben geldimmmmopuyorumnanaktan

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz topiğimizeeeeeeee

Hoşgeldin şenayyyy sefalar getirdin

bide birşey sorucam ben 29 günde bir oluyodum geçen ayki gecikmemle 30 güne çıktı şimdi ben geçen ay 11.nde oldum bu ay da mı acaba 11 olur 30 gün olarak düşünürsek yani ben ayın 11 ni mi beklicem

ilk gördüğün rüya çıkarmış diyolar ama bilmiyorum bende ilk böyle kırmızı elbiseli
sapsarı bukle bukle saçları olan yumak yumak bi kız bebeiş görmüştüm rüyamda
nasıl kucaklayıp sevıyroduk...sonrakı zamanlar hep oğlum oldugunu gördüm ama
ilk rüyam çıktı kız :)

günaydın ben geldimmmmopuyorumnanaktan

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz topiğimizeeeeeeee

günaydın kontescim :)

günaydın canımmm
rüyaların tersi çıkar derler erkek görmüşün kızın oluyo canım sen doğuruyormuydun yoksa seviyomuydun rüyanda ben kızı doğurmuşum ama gördüm diğer bebkleri seviyordum sadecee

Geldim kızlar boshayallersmile lab.ı kitledim, ağladım ağladım rahatladım boshayallersmile sonra da bigüzel yüzümü yıkayıp makyajımı tazeledim bayanssulusmile okuldaki en yakın arkadaşımın 11 aylık oğlu var, dün gece ilk defa yürümüş, pasta yapıp getirmiş o da onun şerefine, onun pastasından da yedim boshayallersmile ooooooooooohhhhhhhhhhhhhh rahatladım beeee guclubacismile
ınşallah akşam evde yine dün akşamki gibi olmam bilmiyorumkismile hiç sevmiyorum bu hallerimi, güçsüz karasudan nefret ediyorum

idilcim okuduğun gibiyiz işteee..biraz bunalım..biraz geyikkk...öölee..boshayallersmile

Bi sınıfa kadar gidip bi iş halletmem lazım kızlar, dönerim birazdan opuyorumnanaktan

ağla bitanem ağllaaaa..rahatlarsınnn...ama üzdün beni... :çok üzgünüm:

canım benım hoşgeldin agla kı rahatla sonra tekrar eskı halıne don ama olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…