Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ohhhhh rahatladıysan ne güzel canım...ağlaki için acılsın rahatla..evet şimdi dopiklenmiş karasu karşımızda olucak..alkisalkisalkis

canım günaydınnnn
bendende fırça yemeden atlatacağını sanma sakın
tüm yazdıkalrını okudum
ilk başta beta hcg düşecektir üzülme artık bitecek sende yeni yoluna devam edeceksin inş...hayatımm
şimdi fırçaya geçelimmmklava:sen ne kadar üzüyorsun kendini yaaa ben sana okdar diyorum herşeyin bi zamanı var o zaman gelemden olmuyo hiç bişe
ben ilk evlendiğimde hemen istemedim çocuk iki yıl geçti tam çocuk yapacakken ev aldık yine olmadı bi ara bunalıma girdim keşke ev almasaydık diyee dört sene geçti karasu ve anca sıra geldi demekki rabbim şimdi nasip etti bana ama ben bu zamana kadar hayatı kendime zehir etmedim çünkü anları bidaha yaşıyamıycam gezdim tozdum kocişimle günümü gün attim ama okdar işe yaradıki hala ilk günki gibiyiz şimdi ikimizde bebkler olunca birbirimizi kıskanırız diye gözümüzün içine bakıyoruz bebeklerimizi kıskanıyoruz yani düşün artıkk
yani demek istediğim bu güzel günler geri gelmiyo yeni evlisin hayatın tadını çıkar kendine zehir etme neşeni kaybetme burda çoğumuz kocişlerimizle severek evlenmişiz daha ne istiyoruz dimi başka sıkıntımız yoksa çok şükür inş bebişin gelecek sana canımmm ve belki mükafatı büyük olacak rabbimin sana çifter çifter verecek az sabırrrrrolumunekankayizsmile

şenaycıımmmmm..valla banada moral oldu yazdıklarınnn..çoook doğru söylüyosunn...ssağol.. :1hug:

canım ben ilk kız gördüm ben doğurmamıştım ama sevıyodum :)

Diğerlerinde hep oğlan doğurdugumu gördüm

tersimi oluyo ben ılk gördüğün oluyo diye hatırlıyodum snakı neyse hayırlısı olsunda :)

iyi yapmışsın canım ohh sakinleşmişsindir... ayy yürümüş mü pıtırcık maşallah
sübhanallah bizlerede o günleri görmek nasib olur inşallah :)

boshayallersmile boshayallersmile

hoşbuldukkkkka.s.

olumunekankayizsmile

idilcim okuduğun gibiyiz işteee..biraz bunalım..biraz geyikkk...öölee..boshayallersmile

yasakkelime hayır bunalım yok!!

Kızlar bu hafta yengemin, annemin doğum günü ve eşimin doğum günü var ben ne hediye alıcam .....haaaaaaa anneler günü de var tabiii bilmiyorumkismile

bende kız doğurmuştum ilk gördüğüm rüyamda
sonrakilerde olan seviyordum
rüyamı anlatınca ban öyle tabir ettiler neyse pazartesi gününden sonra rüyanın ne manaya çıktığını anlarım :))

ben de ilk erkek gordum aslında hep erkek gordum ...ama ben kendımı ınandırmıstım cın takvımınden dolayı erkek dıye..belkıde bılınc altıdır....

ben de ilk erkek gordum aslında hep erkek gordum ...ama ben kendımı ınandırmıstım cın takvımınden dolayı erkek dıye..belkıde bılınc altıdır....

bide şey demiş bi topikte kız..çoğunlukla tutuyo diye..daha önce söylemiştm..kocanın kaçıncı kardeş olduğu senin kaçıncı kardeş olduğun TOPLUYOSUN tek çıkarsa kız çift çıkarsa erkek diye..yapın bakim..doğrumu..tinker ve ayşee..
zemuszemus

Son düzenleme:
KOÇ...

Çocukla çocuk olan, yaratıcı ve "masalcı" bir annedir. Mükemmel bir oyun arkadaşıdır. Disiplin sağlamak ister ama öfkesini de çabuk unutur.

...BOĞA...

Çocukları büyüdükçe biraz "tatlı sert" olsa da bu anneler şefkatli ve koruyucudur. Yıllar içinde çocuklar için iyi bir arkadaş kılacaktır.

...ıKıZLER...

Çocuklarını çok sevmesine rağmen onların kendisini kısıtlamasına izin vermez. Çocukları da onu örnek alıp bağımsızlıklarına düşkün kişiler olur.

...YENGEÇ...

Fedakar bir anne, çocukları için kabuğundan çıkıp güvenilir bir sığınaktır. Bu da, çocuğun dış dünyaya uyumunu zorlaştırabilir.

...ASLAN...

Kendi hayatını yaşamaktan vazgeçmez. ış ve çocuk dengesini kurar. Çocuklarıyla arkadaş olur, oyunlar oynar. Ancak, söz dinlemeyi de öğretir.

...BAŞAK...

Çok çabuk çocuk sahibi olmaz. Ama, anne olduğunda da disiplinli ve titizdir. Çocuklar ona güvenir ve sevildiğini bilir.

...TERAZı...

Onun için çocukları eşinden sonra gelir. Ama, çok sevecen ve şefkatli bir annedir. Gerektiğinde serttir. Çocuklar eşini dinlemezse öfkelenir.

...AKREP...

Çocuklarını sevmesine rağmen sevgisini gösteremeyebilir. Çocuklarının yüksek hedefleri olmasını ister. Ama, onların kusurlarını da görmez.

...YAY...

Çocuklar için iyi bir arkadaştır. Önceleri biraz korksa da bu işi iyi yapacaktır. Çocuklarının kendisi gibi dürüst ve neşeli olmalarını sağlar.

...OĞLAK...

Çocuklarıyla ilgilenir, onları dinlemek isteyecektir, ama öpücükler dağıtmayacaktır. Çocuklar özgürlükleri için mücadele ettiğinde gerginlik olabilir.

...KOVA...

Kendini o küçük insana adamak zor gelebilir. Sevgi gösterileri yapan bir anne değildir. Ama, ev ödevlerine yardım eden, eğlenceli bir kişidir.

...BALIK...

Küçüklüğünde mahrum kaldığı her şeye onların sahip olmasını ister. Aşırı hoşgörülü olması, disiplin kurmasını zorlaştırır

yooo benım tek cıktı...ay daha neler bulcaklar acep....

ay ben kova burcuyum benım yorumuma bak sınır oldum ben ole bır anne degılım bı kere sevgı gostermezmısım buna da sınır oldum.....

Kızlar bu tÜr Şeyler bana hıÇ ınandırıcı gelmez boŞverın nasıl anne olacaĞınızı kendınız bılırsınız varsayım bunlar..

kızlar benim burcumu bakın..aynende beni söylemiş....
BAŞAK...

Çok çabuk çocuk sahibi olmaz. Ama, anne olduğunda da disiplinli ve titizdir. Çocuklar ona güvenir ve sevildiğini bilir.
özelliklede cok çabuk cocuk sahibi olmaz nakaratıııı:sinifsinif:

benim arkadşaımın burcuda başak.ilk 1 yıl istemediler.sonra korunmayı bıkratı 2 ay içnid eldu 1.5 yaşınd akızı var.hapla korunmaısna rağman hamile kald.5 ayıkta ona hamile şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…