Geldim kızlar boshayallersmile lab.ı kitledim, ağladım ağladım rahatladım boshayallersmile sonra da bigüzel yüzümü yıkayıp makyajımı tazeledim bayanssulusmile okuldaki en yakın arkadaşımın 11 aylık oğlu var, dün gece ilk defa yürümüş, pasta yapıp getirmiş o da onun şerefine, onun pastasından da yedim boshayallersmile ooooooooooohhhhhhhhhhhhhh rahatladım beeee guclubacismile
İnşallah akşam evde yine dün akşamki gibi olmam bilmiyorumkismile hiç sevmiyorum bu hallerimi, güçsüz karasudan nefret ediyorum
Geldim kızlar boshayallersmile lab.ı kitledim, ağladım ağladım rahatladım boshayallersmile sonra da bigüzel yüzümü yıkayıp makyajımı tazeledim bayanssulusmile okuldaki en yakın arkadaşımın 11 aylık oğlu var, dün gece ilk defa yürümüş, pasta yapıp getirmiş o da onun şerefine, onun pastasından da yedim boshayallersmile ooooooooooohhhhhhhhhhhhhh rahatladım beeee guclubacismile
İnşallah akşam evde yine dün akşamki gibi olmam bilmiyorumkismile hiç sevmiyorum bu hallerimi, güçsüz karasudan nefret ediyorum
canım günaydınnnn
bendende fırça yemeden atlatacağını sanma sakın
tüm yazdıkalrını okudum
ilk başta beta hcg düşecektir üzülme artık bitecek sende yeni yoluna devam edeceksin inş...hayatımm
şimdi fırçaya geçelimmmklava:sen ne kadar üzüyorsun kendini yaaa ben sana okdar diyorum herşeyin bi zamanı var o zaman gelemden olmuyo hiç bişe
ben ilk evlendiğimde hemen istemedim çocuk iki yıl geçti tam çocuk yapacakken ev aldık yine olmadı bi ara bunalıma girdim keşke ev almasaydık diyee dört sene geçti karasu ve anca sıra geldi demekki rabbim şimdi nasip etti bana ama ben bu zamana kadar hayatı kendime zehir etmedim çünkü anları bidaha yaşıyamıycam gezdim tozdum kocişimle günümü gün attim ama okdar işe yaradıki hala ilk günki gibiyiz şimdi ikimizde bebkler olunca birbirimizi kıskanırız diye gözümüzün içine bakıyoruz bebeklerimizi kıskanıyoruz yani düşün artıkk
yani demek istediğim bu güzel günler geri gelmiyo yeni evlisin hayatın tadını çıkar kendine zehir etme neşeni kaybetme burda çoğumuz kocişlerimizle severek evlenmişiz daha ne istiyoruz dimi başka sıkıntımız yoksa çok şükür inş bebişin gelecek sana canımmm ve belki mükafatı büyük olacak rabbimin sana çifter çifter verecek az sabırrrrrolumunekankayizsmile
günaydın canımmm
rüyaların tersi çıkar derler erkek görmüşün kızın oluyo canım sen doğuruyormuydun yoksa seviyomuydun rüyanda ben kızı doğurmuşum ama gördüm diğer bebkleri seviyordum sadecee
ilk gördüğün rüya çıkarmış diyolar ama bilmiyorum bende ilk böyle kırmızı elbiseli
sapsarı bukle bukle saçları olan yumak yumak bi kız bebeiş görmüştüm rüyamda
nasıl kucaklayıp sevıyroduk...sonrakı zamanlar hep oğlum oldugunu gördüm ama
ilk rüyam çıktı kız :)
günaydın kontescim :)
hoşbuldukkkkka.s.
idilcim okuduğun gibiyiz işteee..biraz bunalım..biraz geyikkk...öölee..boshayallersmile
canım ben ilk kız gördüm ben doğurmamıştım ama sevıyodum :)
Diğerlerinde hep oğlan doğurdugumu gördüm
tersimi oluyo ben ılk gördüğün oluyo diye hatırlıyodum snakı neyse hayırlısı olsunda :)
iyi yapmışsın canım ohh sakinleşmişsindir... ayy yürümüş mü pıtırcık maşallah
sübhanallah bizlerede o günleri görmek nasib olur inşallah :)
bende hediye almadım annelere... boshayallersmile
ben de ilk erkek gordum aslında hep erkek gordum ...ama ben kendımı ınandırmıstım cın takvımınden dolayı erkek dıye..belkıde bılınc altıdır....
bide şey demiş bi topikte kız..çoğunlukla tutuyo diye..daha önce söylemiştm..kocanın kaçıncı kardeş olduğu senin kaçıncı kardeş olduğun TOPLUYOSUN tek çıkarsa kız çift çıkarsa erkek diye..yapın bakim..doğrumu..tinker ve ayşee.. zemuszemus
yooo benım tek cıktı...ay daha neler bulcaklar acep....
inanmayııııııııııııııııııııııııııııınnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?