ya kızlar nerdesınız ben cok sıkıldım ne sıkıcı bır gun ayol bayılcam bırazdan
bide şey demiş bi topikte kız..çoğunlukla tutuyo diye..daha önce söylemiştm..kocanın kaçıncı kardeş olduğu senin kaçıncı kardeş olduğun TOPLUYOSUN tek çıkarsa kız çift çıkarsa erkek diye..yapın bakim..doğrumu..tinker ve ayşee.. zemuszemus
YAZDIK YA Bİ SÜRÜ :mymeka:
UYKUM VAR BENİMDE YA mirmirmirmir
...YAY...
Çocuklar için iyi bir arkadaştır. Önceleri biraz korksa da bu işi iyi yapacaktır. Çocuklarının kendisi gibi dürüst ve neşeli olmalarını sağlar
arkadasıma giderim evde bi çocuk varsa hemen gelir yapışır bacaklarıma çocuk
mıknatısımıyım neyim bılmıyovum ki kaydirigubbakcemile3
alnımda benimle oyna mı yaızyo ne sempatiksalakcinni
cidden böyle ve sırf bu yüzden bi akrabamız sen çocukları sevıyon çocuklarda seni seviyo
senin çocugun olmaz demişti bekarken ne strese girmiştim cadı karııklava:
bende eşimde ilk çocuk :) 1+1=2 2 çift bi sayı old göre bizim bebeğimiz kız old göre
bu önerme yannuşturr.......kaydirigubbakcemile3
aayyyy..canım benim..nekdar doğru sözler bunlarr.bende bazen kendimi bu şekilde telkin ederim..şükretmek herzaman enn doğru yol... :Saruboceq:sabah sabah benide üzdünüz mafoldumben
bende çok ağlardım 3sene boyunca. yumurtalama takiplerinden sonra gelen adetlerde 2tane aşılama negatif olunca 3.aşılama tutup düşünce ve oğlum kardeşim olmıcakmı diye ağladığında... ama benimde nasibim tüp bebekmiş meğer. hemde bütün bunlar sırasında annemin ailzeimer hastalığı çıkınca..
arkadaşlar inanın hamile kalacağınıza, inanınki bedeniniz kendini hazırlasın hamileliğe..
ben bu konuda çok hata yaptım. hep olumsuzdum hep karamsardım
olmıcak olmıcak dedim olmadı 3yıl.. sonra allahım sağlıklıysa hayırlıysa olsun diye dua ettim.
şükür ettim binlerce kez.. eşim ben oğlum sağlıklıyız ailede ölümcül hastalığı olan kimse yok şükür diye.
bakın dün ne duydum.. bir arkdaşın baldızı 6ay önce doğum yapmış. doğumdan sonraki kontrolde kadının rahim kanseri olduğu ortaya çıkmış..6aydır tedavi görüyormuş fakat yapacak hiçbişi kalmadığı için dr.lar evine göndermişler.. 6aylık bir bebek.. annesine doyamamış anneside bebeğine doyamamış.
anneliği yaşayamamış.. ve 25 yaşında en fazla.. ve bekliyorlar allahım ne büyük acı dimi..
bütün bunları duydukça düşündükçe şükürler olsun diyip, derin nefes alıyorum yaşadığımın farkına varıyorum ve ne kadar şanslıyım diyorum.. şükürler olsun allahım sana..
bende eşimde ilk çocuk :) 1+1=2 2 çift bi sayı old göre bizim bebeğimiz kız old göre
bu önerme yannuşturr.......kaydirigubbakcemile3
Karasu şu an yoksun ama gelince okursun nasılsa...YAzdıklarını okudum;içinde bulunduğun duygusal yıkımın farkındayım ama lütfen kendini bir an önce toparla.Eminim gün gelecek ve nur topu gibi bir bebeğin olacak.O zaman bu yaşadıkların için belki de kızacaksın kendine;'neden kendimi o kadar yıpratmışım' diye.
Pozitif düşün pozitif olsun olurmu...BHcg düşüşünde gayet güzel gidiyor ;en azından onunla teselli et kendini şimdilik canım yaaa...
Hatice ve Elson size gelince ;ağlamayın geceleri tek başınıza oturup yaaaYazık değil mi size!
alsanaalsanasmile :roflol: :roflol:ne vuruyon beeeee küçücük cocuga....gormedım taaaaaaaaaaaammı
ay ben de bayılmak üzereyim çok uykum geldi be....yokmu rahat bır yatak :sinifsinif:
aayyyy..canım benim..nekdar doğru sözler bunlarr.bende bazen kendimi bu şekilde telkin ederim..şükretmek herzaman enn doğru yol... :Saruboceq:
rahatlatıyo da aynı zamanda gerçekten :1hug:
alsanaalsanasmile :roflol: :roflol:
yatak şart deil koltuk olsada olur kafayı koysam yeter zira mirmirmirmir :roflol:
aayyyy..canım benim..nekdar doğru sözler bunlarr.bende bazen kendimi bu şekilde telkin ederim..şükretmek herzaman enn doğru yol... :Saruboceq:
rahatlatıyo da aynı zamanda gerçekten :1hug:
ay ben hamılelıgımın ılk haftalarında okulda ıkı sandalyeyı bırlestırıp uyuyodum ya....:teselli:
http://www.izlesene.com/video/amator-mustafa-cilekes-dur-gitme-ne-olur/1019490
ne olur izleyin yorumlarınızı bekliyorum....çakma ferdi yandan yemişi.....sırnaşık şey
kız şakamı oooooooo... :roflol: :roflol:
o nasıl hareketler öyleeee... ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?