Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
neyse kızlar bende cıkıyorum işlerim var biraz onları bir toparlıyayım okişş..öğleden sonra gelirimmm öptümmmmmm

sabah sabah benide üzdünüz mafoldumben
bende çok ağlardım 3sene boyunca. yumurtalama takiplerinden sonra gelen adetlerde 2tane aşılama negatif olunca 3.aşılama tutup düşünce ve oğlum kardeşim olmıcakmı diye ağladığında... ama benimde nasibim tüp bebekmiş meğer. hemde bütün bunlar sırasında annemin ailzeimer hastalığı çıkınca..
arkadaşlar inanın hamile kalacağınıza, inanınki bedeniniz kendini hazırlasın hamileliğe..
ben bu konuda çok hata yaptım. hep olumsuzdum hep karamsardım
olmıcak olmıcak dedim olmadı 3yıl.. sonra allahım sağlıklıysa hayırlıysa olsun diye dua ettim.
şükür ettim binlerce kez.. eşim ben oğlum sağlıklıyız ailede ölümcül hastalığı olan kimse yok şükür diye.
bakın dün ne duydum.. bir arkdaşın baldızı 6ay önce doğum yapmış. doğumdan sonraki kontrolde kadının rahim kanseri olduğu ortaya çıkmış..6aydır tedavi görüyormuş fakat yapacak hiçbişi kalmadığı için dr.lar evine göndermişler.. 6aylık bir bebek.. annesine doyamamış anneside bebeğine doyamamış.
anneliği yaşayamamış.. ve 25 yaşında en fazla.. ve bekliyorlar allahım ne büyük acı dimi..
bütün bunları duydukça düşündükçe şükürler olsun diyip, derin nefes alıyorum yaşadığımın farkına varıyorum ve ne kadar şanslıyım diyorum.. şükürler olsun allahım sana..

Karasu şu an yoksun ama gelince okursun nasılsa...YAzdıklarını okudum;içinde bulunduğun duygusal yıkımın farkındayım ama lütfen kendini bir an önce toparla.Eminim gün gelecek ve nur topu gibi bir bebeğin olacak.O zaman bu yaşadıkların için belki de kızacaksın kendine;'neden kendimi o kadar yıpratmışım' diye.
Pozitif düşün pozitif olsun olurmu...BHcg düşüşünde gayet güzel gidiyor ;en azından onunla teselli et kendini şimdilik canım yaaa...

Hatice ve Elson size gelince ;ağlamayın geceleri tek başınıza oturup yaaa Yazık değil mi size!

...ASLAN...

Kendi hayatını yaşamaktan vazgeçmez. ış ve çocuk dengesini kurar. Çocuklarıyla arkadaş olur, oyunlar oynar. Ancak, söz dinlemeyi de öğretir.

buda aynı ben .. biraz dikdatörlüğe giriyo sanırım dimi

ya kızlar nerdesınız ben cok sıkıldım ne sıkıcı bır gun ayol bayılcam bırazdan

...YAY...
Çocuklar için iyi bir arkadaştır. Önceleri biraz korksa da bu işi iyi yapacaktır. Çocuklarının kendisi gibi dürüst ve neşeli olmalarını sağlar

arkadasıma giderim evde bi çocuk varsa hemen gelir yapışır bacaklarıma çocuk
mıknatısımıyım neyim bılmıyovum ki kaydirigubbakcemile3
alnımda benimle oyna mı yaızyo ne sempatiksalakcinni
cidden böyle ve sırf bu yüzden bi akrabamız sen çocukları sevıyon çocuklarda seni seviyo
senin çocugun olmaz demişti bekarken ne strese girmiştim cadı karıı klava:

bende eşimde ilk çocuk :) 1+1=2 2 çift bi sayı old göre bizim bebeğimiz kız old göre
bu önerme yannuşturr.......kaydirigubbakcemile3

bencede ....mıllet ne uydurcanı sasımıslülülülülülü

aayyyy..canım benim..nekdar doğru sözler bunlarr.bende bazen kendimi bu şekilde telkin ederim..şükretmek herzaman enn doğru yol... :Saruboceq:
bende eşimde ilk çocuk :) 1+1=2 2 çift bi sayı old göre bizim bebeğimiz kız old göre
bu önerme yannuşturr.......kaydirigubbakcemile3

bencedeee... sempatiksalakcinni laelaelaelaelae

yaa o benim elimde değil..geçen dizinin birinde kız doğurdu..çokta güzel canlandırmışlar.nasıl ağladım..beni şuan olmaması değil...hiç olmama ihtimali üzüyor.aman boşver..ağlarım geçer... kaydirigubbakcemile3

ne vuruyon beeeee küçücük cocuga....gormedım taaaaaaaaaaaammı
alsanaalsanasmile :roflol: :roflol:

ay ben de bayılmak üzereyim çok uykum geldi be....yokmu rahat bır yatak :sinifsinif:

yatak şart deil koltuk olsada olur kafayı koysam yeter zira mirmirmirmir :roflol:

aayyyy..canım benim..nekdar doğru sözler bunlarr.bende bazen kendimi bu şekilde telkin ederim..şükretmek herzaman enn doğru yol... :Saruboceq:

rahatlatıyo da aynı zamanda gerçekten :1hug:

ya kızlar facebookta bi adam var...mustafa çilekeş...şiddetle tavsiye ediyorum...videolarını izleyin de moral depolayın...donlarıma işedim resmen...ne tipler var ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…