Dİ Mİ ŞAKA GİBİ..KADINA DUR GİTME DİYO AMA ....KADININ NEDEN KAÇTIĞI BELLİİİİ....:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız deli..koptummm..güldürmeyin benii..sohbette olduğumu anlamasınlarrr...
kızlar avatarıma kızımla oğluşumu koydummm. bayanssulusmile oğluşumun adı hazırda kızınkini düşünmedimmm... dalga geçmeyin..parçalarımmm.. sositososito sositososito sositososito
ay ben de dün izlerken aynen oleydm...adamın bırkac klıbı daha var ...ama hepsı de arabada gecıyo..me gıbı bı gecmısı yasanmıslıgı var arabada acaba...ya delı bol ulkede...-tatlicadiarzu-
selam kızlaaaarrr. neymiş bakalım oğluşunun adıı merak ettim aklinialirimsmile
eşimin dedesinin adıı..FEYZİ...dedesine bayılırmış eşimm..inş olurda onunda içinde kalmaz... boshayallersmile
hoşgeldin hayatım bu arada... a.s.
hoşbuldummmm opuyorumnanaktan oooo manevi değeri olan bi isim koycaksın yani. süpermişşşş.
canım günaydınnnn
bendende fırça yemeden atlatacağını sanma sakın
tüm yazdıkalrını okudum
ilk başta beta hcg düşecektir üzülme artık bitecek sende yeni yoluna devam edeceksin inş...hayatımm
şimdi fırçaya geçelimmmklava:sen ne kadar üzüyorsun kendini yaaa ben sana okdar diyorum herşeyin bi zamanı var o zaman gelemden olmuyo hiç bişe
ben ilk evlendiğimde hemen istemedim çocuk iki yıl geçti tam çocuk yapacakken ev aldık yine olmadı bi ara bunalıma girdim keşke ev almasaydık diyee dört sene geçti karasu ve anca sıra geldi demekki rabbim şimdi nasip etti bana ama ben bu zamana kadar hayatı kendime zehir etmedim çünkü anları bidaha yaşıyamıycam gezdim tozdum kocişimle günümü gün attim ama okdar işe yaradıki hala ilk günki gibiyiz şimdi ikimizde bebkler olunca birbirimizi kıskanırız diye gözümüzün içine bakıyoruz bebeklerimizi kıskanıyoruz yani düşün artıkk
yani demek istediğim bu güzel günler geri gelmiyo yeni evlisin hayatın tadını çıkar kendine zehir etme neşeni kaybetme burda çoğumuz kocişlerimizle severek evlenmişiz daha ne istiyoruz dimi başka sıkıntımız yoksa çok şükür inş bebişin gelecek sana canımmm ve belki mükafatı büyük olacak rabbimin sana çifter çifter verecek az sabırrrrrolumunekankayizsmile
Canım benim yaaa olumunekankayizsmile nasıl moral oldu biliyo musun bu yazdıkların :1hug: doğru söylüyosun, biz kocişimle çok mutluyuz şükür, daha ne istiyorum ki, birbirimize bol bol zaman ayırdığımız, rahat rahat oynaştığımız zamanların tadını çıkarayım değil mi ama :kedi: :kedi: :kedi:
Aaaaaaaaayyyyyyyyyyyy kuduruk karasu geri döndü kaydirigubbakcemile3
ayyyy....olduda bende isim sölemeye geçtimmm.delümüyüm neeee... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
aklın fikrin oynaşta... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
selam kıslar nasılsınız ya ben bu ay cok az adet gördüm ve hiç ağrı çekmedim 1ped ancak dolar bugun 3.günüm cok gelmesi gerekirken 3 gündür cok az geliyor bana yardım edermisiniz
Hiç sorma yaaa :kedi: laf aramızda geçen hafta doktor sakın hamile kalma bu ay dediği için korktuk yapmadık, bu hafta da benim bu bunalım hallerim yüzünden yanaşamadı kociş, resmen istemedim adamı yaaa bilmiyorumkismile kimbilir ne kötü hissetmiştir :sinifsinif: çok üzdüm kocişimi çok kızıyorum kendime, adam nezaman yaklaşacak olsa kaçtım resmen :sinifsinif:
Ama aklım başıma geldi, kocişi de çok ösledim zaten :kedi: bu gece deprem var kızlar :kedi: :kedi: :kedi:
Öğlende de balık yedim zaten, balığın libidodaki olumlu etkisini biliyo muydunuz aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
yarında bizde var depremm..kociş ne giyeceğimin siparişini bilem verdii... :kedi: :kedi: :kedi:
Canım bunun biçok sebebi olabilir, belki hava değişimi, bekli bu ay içtiğin bi ilaç, belki psikolojindeki değişim, yani bunu ancak sen bilirsin yerimseniben hamilelik belirtileri topiğindesin şu an ama bekar olduğuna göre hamilelikle ilgili bir şüphen olmasa gerek bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?