Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız deli..koptummm..güldürmeyin benii..sohbette olduğumu anlamasınlarrr...

ay ben de dün izlerken aynen oleydm...adamın bırkac klıbı daha var ...ama hepsı de arabada gecıyo..me gıbı bı gecmısı yasanmıslıgı var arabada acaba...ya delı bol ulkede...-tatlicadiarzu-

kızlar avatarıma kızımla oğluşumu koydummm. bayanssulusmile oğluşumun adı hazırda kızınkini düşünmedimmm... dalga geçmeyin..parçalarımmm.. sositososito sositososito sositososito

kızlar avatarıma kızımla oğluşumu koydummm. bayanssulusmile oğluşumun adı hazırda kızınkini düşünmedimmm... dalga geçmeyin..parçalarımmm.. sositososito sositososito sositososito

selam kızlaaaarrr. neymiş bakalım oğluşunun adıı merak ettim aklinialirimsmile

ay ben de dün izlerken aynen oleydm...adamın bırkac klıbı daha var ...ama hepsı de arabada gecıyo..me gıbı bı gecmısı yasanmıslıgı var arabada acaba...ya delı bol ulkede...-tatlicadiarzu-

demek bi kaç klibi daha var..yoksam adamın FANlarındanmısınnn...hadi tinkeeeeeeerrr itiraf ettt...adama bayıldıınnnn..hatta içinden ''''daha önce karşılaşmalıymışız'''' dedinnn... delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatunsultan........4 MAYIS Güzel haberlerini bekiyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

eşimin dedesinin adıı..FEYZİ...dedesine bayılırmış eşimm..inş olurda onunda içinde kalmaz... boshayallersmile
hoşgeldin hayatım bu arada... a.s.

hoşbuldummmm opuyorumnanaktan oooo manevi değeri olan bi isim koycaksın yani. süpermişşşş.

Canım benim yaaa olumunekankayizsmile nasıl moral oldu biliyo musun bu yazdıkların :1hug: doğru söylüyosun, biz kocişimle çok mutluyuz şükür, daha ne istiyorum ki, birbirimize bol bol zaman ayırdığımız, rahat rahat oynaştığımız zamanların tadını çıkarayım değil mi ama :kedi: :kedi: :kedi:
Aaaaaaaaayyyyyyyyyyyy kuduruk karasu geri döndü kaydirigubbakcemile3

aklın fikrin oynaşta... aklinialirimsmile aklinialirimsmile

aklın fikrin oynaşta... aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Hiç sorma yaaa :kedi: laf aramızda geçen hafta doktor sakın hamile kalma bu ay dediği için korktuk yapmadık, bu hafta da benim bu bunalım hallerim yüzünden yanaşamadı kociş, resmen istemedim adamı yaaa bilmiyorumkismile kimbilir ne kötü hissetmiştir :sinifsinif: çok üzdüm kocişimi çok kızıyorum kendime, adam nezaman yaklaşacak olsa kaçtım resmen :sinifsinif:
Ama aklım başıma geldi, kocişi de çok ösledim zaten :kedi: bu gece deprem var kızlar :kedi: :kedi: :kedi:
Öğlende de balık yedim zaten, balığın libidodaki olumlu etkisini biliyo muydunuz aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ayyy..tinker kaybolduu..yazdıklarıma kızdıda..beni parçalamayamı geliyo aceppp... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

selam kıslar nasılsınız ya ben bu ay cok az adet gördüm ve hiç ağrı çekmedim 1ped ancak dolar bugun 3.günüm cok gelmesi gerekirken 3 gündür cok az geliyor bana yardım edermisiniz

selam kıslar nasılsınız ya ben bu ay cok az adet gördüm ve hiç ağrı çekmedim 1ped ancak dolar bugun 3.günüm cok gelmesi gerekirken 3 gündür cok az geliyor bana yardım edermisiniz

Canım bunun biçok sebebi olabilir, belki hava değişimi, bekli bu ay içtiğin bi ilaç, belki psikolojindeki değişim, yani bunu ancak sen bilirsin yerimseniben hamilelik belirtileri topiğindesin şu an ama bekar olduğuna göre hamilelikle ilgili bir şüphen olmasa gerek bilmiyorumkismile

yarında bizde var depremm..kociş ne giyeceğimin siparişini bilem verdii... :kedi: :kedi: :kedi:

yarında bizde var depremm..kociş ne giyeceğimin siparişini bilem verdii... :kedi: :kedi: :kedi:

:roflol: :roflol: :roflol: kız benim kocişin hiç kıyafetli fantazisi yoktur biliyon mu, millette ne afilli gecelikler iç çamaşırları var, kullanıyolar da, ben de düğünden önce bi hevesle neler neler aldım ama adam giydirmiyo :kedi: ne gerek var, zaten saniyeler içinde çıkacak hepsi hiç zahmet etme diyo :roflol: :roflol: :roflol:

ben evliyim ama korunuyorduk doğal yollardan bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…