Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy..tinker kaybolduu..yazdıklarıma kızdıda..beni parçalamayamı geliyo aceppp... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

bayılmaz mıyım hayatım bayıldım tabi..kafamçokkarıştı ama şarkıyı dinledikçe gülmekten bayılıyorum.....ha bu arada kuduru kuduruk yazışmalara başlamıssınız yine...

karasu benım kocam kadar garıbanı yoktur..senınkı yıne ıyı durumda..adamda sıvılceler basladı..ergenlıktekı gıbı...:roflol:

yaren0144, tinkerbell09+, suozdek+, kontes26+, superisiyim+

Nerdesiniz kızlaaaaaaaaaaaaar kaydirigubbakcemile karasu döndü ayoooooooooolllllllllllllllllll zemuszemus hem de libidosu tavan yapmış bi halde :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: bende öyle pek giyemedimm..onlar kocişlerin kalp atışını hızlandırmaktn başka bi işe yaramıyoo..hala hiç giymediğim geceliklerim varr...

hakketten tadını çıkar hamılelıkte ıstesende olmuyo ben ıstıyorum ama anacım rahat hareket edemıyorsun..en sonunda sinirden bırakıyosun...ben artık teşebbüs bile etmiyom o nedenle tadını çıkar.....ben dogursamda normale donsem dıyorum yavastan...aklinialirimsmile

ben evliyim ama korunuyorduk doğal yollardan bilmiyorumkismile

Tatlım kusura bakma tickerına dikkat etmemişim, üstte bekar yazıyo da hala, o şaşırttı beni yerimseniben yani doğal yollardan korunmanın pek de koruduğunu düşünmüyorum ben, biçok arkadaşım bu şekilde hamile kaldı, yani eğer çok azsa, mesela sadece lekelenme şeklinde bi kanaman varsa belki bi üstüne görme durumu olabilir ama dediğim gibi başka nedenler de olabilir bilmiyorumkismile
İstemiyosunuz galiba çocuk ama yine de hayırlısı olsun umarım sizin için yerimseniben

şükürrrrrr bi daha seni mutsuz görmek istemiyorum gel buraya anlat dök içini ama eve gidince bitir boşver biz çekelim seni kocişine de yazık üzgün görmesin seniii
kız kudurukluk olmadan olurmuuu hiççç ben aksini düşünüene karşıyımm şimdi hamişim diye boşladım ama ne gıcık oluyorum bi bilsen oynaşmadan olmuyo kızzzaklinialirimsmile

bide biz insan oğluyuz doymak nedir bilmeyizzz bak ben hamile kaldığımdan beri ne diyom biliyonmu sanki hiç gezmemişiz yapmamışız gibi tüh bu sene şunu yapamıycaz buraya gidemiycez bide sen kendini düşün yazın yapacağın tatilini düşün ben inanıyorumki sen bomba gibi döneceksin o tatilden :lepi:hem karnında bomba gibi olur belkiiii:CüvCüv:

:roflol: :roflol: :roflol: yazık yaaaa...bi çerasi yokmu pekiii. :jeyyar: hiçmi olmuyoooo... bilmiyorumkismile

:roflol: bende öyle pek giyemedimm..onlar kocişlerin kalp atışını hızlandırmaktn başka bi işe yaramıyoo..hala hiç giymediğim geceliklerim varr...

benım esım de aynı karasuyun kocası gıbı gerek gormuyo.....ne de olsa cıkacak dıye...

Ay yazık kıyamam kıııııııııııııııııız boshayallersmile
Tinker bilirsin, benim yara yaktırma operasyonundan sonra 40 gün yasağımız vardı da ben ozaman tünelsiz halletmiştik o işi :kedi: benim için değil de kocişi rahatlatmak için yani :kedi: yazık kocişine kız, bi yolunu bul da adamı sivilcelerden kurtar bari kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
kız benimkide saniye bırakmıyo üstümde ama asla pijamaylada istemiyo yanına ben okdar değişik çamaşırlar alıyorumki aklınız durur tabi şimdi giyemiyom çok komik oluyoooo

sağol cnm hayırlısı olsun ben bilemedim düşünmüyordumda neyse bakalım ne olucak bir kez daha üstüne görmüştüm ondan sizlere sordum ama o uzun zaman önceydi

:roflol: :roflol: :roflol: yazık yaaaa...bi çerasi yokmu pekiii. :jeyyar: hiçmi olmuyoooo... bilmiyorumkismile

hıc olmuyo degıl tabı ...ama o yolla degıl...:kedi: ya gecen de yanı ıkı hafta olcak ....denıyoruz ben anlatmıstım herhalde...basladık bı guzel artık yapcam dıye kendımı zorluyorum...eşimde o kadar kibar ki..ya sen sıkma kendını zorlama dıyo cok ta hassas davranıyo...ama tam konsantre olcam....bebek bır tekmelemeye basladı anlatamam..bı o...bı o.....sınırım bozuldu yarım kaldı...cok garıptı sankı cocuk onunde yapıyomus gıbı utandım...:kedi:

Ay evet evet evet evet evetttttttttttttttttttttttt :lepi: delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ooof yazık gercekten dı mı bı ara yapıyodum da bu aralar sırnasıyoda poz kesıyom adama hasta gıbı o da cekılıyo garıbım..dun arabada donerken yolda elbısemı azcık actı bacaklara dokunmaya basladı...bende kızdım..bu sefer o bana kızdı ya bırak barı bunu yapayım dıye...bende fazla acımasız oldum yaaa...sımdı sız ole deyınce utandım kadınlıgımdan....:mymeka:

Bi o... bi o... haaaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Ay Allah iyiliğinizi versin kız çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:
kız benimkide saniye bırakmıyo üstümde ama asla pijamaylada istemiyo yanına ben okdar değişik çamaşırlar alıyorumki aklınız durur tabi şimdi giyemiyom çok komik oluyoooo

vauuuuvvvv.. aklinialirimsmile o yüğzden o hızla iki dene birden olmuşşş..şimdi belli olduu... kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: ay evet yaaa..bende utanırım..ne değişik bişeyyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…