ayyy..tinker kaybolduu..yazdıklarıma kızdıda..beni parçalamayamı geliyo aceppp... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
:roflol: :roflol: :roflol: kız benim kocişin hiç kıyafetli fantazisi yoktur biliyon mu, millette ne afilli gecelikler iç çamaşırları var, kullanıyolar da, ben de düğünden önce bi hevesle neler neler aldım ama adam giydirmiyo :kedi: ne gerek var, zaten saniyeler içinde çıkacak hepsi hiç zahmet etme diyo :roflol: :roflol: :roflol:
Canım benim yaaa olumunekankayizsmile nasıl moral oldu biliyo musun bu yazdıkların :1hug: doğru söylüyosun, biz kocişimle çok mutluyuz şükür, daha ne istiyorum ki, birbirimize bol bol zaman ayırdığımız, rahat rahat oynaştığımız zamanların tadını çıkarayım değil mi ama :kedi: :kedi: :kedi:
Aaaaaaaaayyyyyyyyyyyy kuduruk karasu geri döndü kaydirigubbakcemile3
ben evliyim ama korunuyorduk doğal yollardan bilmiyorumkismile
Canım benim yaaa olumunekankayizsmile nasıl moral oldu biliyo musun bu yazdıkların :1hug: doğru söylüyosun, biz kocişimle çok mutluyuz şükür, daha ne istiyorum ki, birbirimize bol bol zaman ayırdığımız, rahat rahat oynaştığımız zamanların tadını çıkarayım değil mi ama :kedi: :kedi: :kedi:
Aaaaaaaaayyyyyyyyyyyy kuduruk karasu geri döndü kaydirigubbakcemile3
bayılmaz mıyım hayatım bayıldım tabi..kafamçokkarıştı ama şarkıyı dinledikçe gülmekten bayılıyorum.....ha bu arada kuduru kuduruk yazışmalara başlamıssınız yine...
karasu benım kocam kadar garıbanı yoktur..senınkı yıne ıyı durumda..adamda sıvılceler basladı..ergenlıktekı gıbı...:roflol:
:roflol: bende öyle pek giyemedimm..onlar kocişlerin kalp atışını hızlandırmaktn başka bi işe yaramıyoo..hala hiç giymediğim geceliklerim varr...
bayılmaz mıyım hayatım bayıldım tabi..kafamçokkarıştı ama şarkıyı dinledikçe gülmekten bayılıyorum.....ha bu arada kuduru kuduruk yazışmalara başlamıssınız yine...
karasu benım kocam kadar garıbanı yoktur..senınkı yıne ıyı durumda..adamda sıvılceler basladı..ergenlıktekı gıbı...:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: kız benim kocişin hiç kıyafetli fantazisi yoktur biliyon mu, millette ne afilli gecelikler iç çamaşırları var, kullanıyolar da, ben de düğünden önce bi hevesle neler neler aldım ama adam giydirmiyo :kedi: ne gerek var, zaten saniyeler içinde çıkacak hepsi hiç zahmet etme diyo :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: yazık yaaaa...bi çerasi yokmu pekiii. :jeyyar: hiçmi olmuyoooo... bilmiyorumkismile
şükürrrrrr bi daha seni mutsuz görmek istemiyorum gel buraya anlat dök içini ama eve gidince bitir boşver biz çekelim seni kocişine de yazık üzgün görmesin seniii
kız kudurukluk olmadan olurmuuu hiççç ben aksini düşünüene karşıyımm şimdi hamişim diye boşladım ama ne gıcık oluyorum bi bilsen oynaşmadan olmuyo kızzzaklinialirimsmile
bide biz insan oğluyuz doymak nedir bilmeyizzz bak ben hamile kaldığımdan beri ne diyom biliyonmu sanki hiç gezmemişiz yapmamışız gibi tüh bu sene şunu yapamıycaz buraya gidemiycez bide sen kendini düşün yazın yapacağın tatilini düşün ben inanıyorumki sen bomba gibi döneceksin o tatilden :lepi:hem karnında bomba gibi olur belkiiii:CüvCüv:
Ay yazık kıyamam kıııııııııııııııııız boshayallersmile
Tinker bilirsin, benim yara yaktırma operasyonundan sonra 40 gün yasağımız vardı da ben ozaman tünelsiz halletmiştik o işi :kedi: benim için değil de kocişi rahatlatmak için yani :kedi: yazık kocişine kız, bi yolunu bul da adamı sivilcelerden kurtar bari kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hıc olmuyo degıl tabı ...ama o yolla degıl...:kedi: ya gecen de yanı ıkı hafta olcak ....denıyoruz ben anlatmıstım herhalde...basladık bı guzel artık yapcam dıye kendımı zorluyorum...eşimde o kadar kibar ki..ya sen sıkma kendını zorlama dıyo cok ta hassas davranıyo...ama tam konsantre olcam....bebek bır tekmelemeye basladı anlatamam..bı o...bı o.....sınırım bozuldu yarım kaldı...cok garıptı sankı cocuk onunde yapıyomus gıbı utandım...:kedi:
:roflol::roflol:
kız benimkide saniye bırakmıyo üstümde ama asla pijamaylada istemiyo yanına ben okdar değişik çamaşırlar alıyorumki aklınız durur tabi şimdi giyemiyom çok komik oluyoooo
hıc olmuyo degıl tabı ...ama o yolla degıl...:kedi: ya gecen de yanı ıkı hafta olcak ....denıyoruz ben anlatmıstım herhalde...basladık bı guzel artık yapcam dıye kendımı zorluyorum...eşimde o kadar kibar ki..ya sen sıkma kendını zorlama dıyo cok ta hassas davranıyo...ama tam konsantre olcam....bebek bır tekmelemeye basladı anlatamam..bı o...bı o.....sınırım bozuldu yarım kaldı...cok garıptı sankı cocuk onunde yapıyomus gıbı utandım...:kedi:
selam kızlarrrr ben geldımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?