Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bi o... bi o... haaaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Ay Allah iyiliğinizi versin kız çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol:

ne mutlu karasuyu guldurebıldım ama durum bundan ıbaret hayatım neden bı kere hep tıklanan bız oluyoz ya kadınların gunahı ne...CADIARZU

hoşgeldin hayatım kuduruk kadınlarla doldu burası ayol...sen de durumlar nasıl benım gıbı olan yok mu yaaaaaaaaa

hosbulduk canım bende durumlar normal sekılde canım bır sıkıntı yok o konuda ama ılerleyen zamanlarda ne olur bılemıyorum yanı

ne mutlu karasuyu guldurebıldım ama durum bundan ıbaret hayatım neden bı kere hep tıklanan bız oluyoz ya kadınların gunahı ne...CADIARZU

ah kıyamam yaaa.hakkaten düşündümde..zor yanii.içerden oğluşunn.dışardan kocişş..kuşatmışlar senii...tıklanma rekoru kırıyosun resmen... :roflol: :roflol:

burdayım kzılar ya.ilk sayfalara bakıyodum öyle.en son tınkerbellin gününün geçitğini sayfalardaydım:))
bebek olana kadar iyiycee yaşayalım bari hıı

kuduruklar siziiii...sizi yalnız bırakmaya gelmiyo valla hemen kaynatıyosunuz:)))

ah kıyamam yaaa.hakkaten düşündümde..zor yanii.içerden oğluşunn.dışardan kocişş..kuşatmışlar senii...tıklanma rekoru kırıyosun resmen... :roflol: :roflol:

evet canım ya bır de yapmaya yapmaya orası kapanıyo mu ne...zaten gayet zor acılmıstı bı zamanlar aynı sekılde agrım oluyo haafıften yoksa yıne bı yolunu bulunur yapılır saka bı yana cıddı agrıyo denemelerde yaramda vardı benım acaba o mu yapıyo bu agrıyı dogurayım zaten yaktırcam ..

hadi yyaaa..yaran olduğu halde hamiş kaldın hee..süperr..
evet canım..yapmayınca kapanıyo biraz..tecrübeyle sabittir... :sinifsinif:

burdayım kzılar ya.ilk sayfalara bakıyodum öyle.en son tınkerbellin gününün geçitğini sayfalardaydım:))
bebek olana kadar iyiycee yaşayalım bari hıı

yaaa hanı su bes gunluk gecıkmem mı acaba...cunku ondan sonra adet olmustum....ama hamılelıgımde gunum gecmeden anlamıstım mutlka o donemlerdır..ne dumur olmustum ya...5 gun gecmıstı ardındanda sıddetlı bır regl donemı...acaba kımyasal gebelıkmıydı o zamanlar....kım bılırCADIARZU

14 nisanda adet olmuştum. 23-26 sında olan ilişkiden sonra, hafif lekelenmem oldu 29-30 nisanda. 2 mayıstan itibaren de adet olur gibi az az adet oluyorum. daha halen oluyorum ama öyle çok şakır şakır değil yani.
pıtı pıtı atıyor karnım. bazen sanki fark edilir edilmez türden hafif başımın dönmesi oluyor. sanki kanamanın rengi bordo gibi bişey. bilmiyorum ki.. adetliyim diye test felan da yapmadım, ama aklıma sonra geldi ki hamile olabilir miyim ki ben, üstüne görüyor olabilir miyim? var mı bir bilginiz..
yazarken bile kalbim çok hızlı atmaya başladı yahu...

aman neyse neee kızım boşversennee..sen kupanı almışınn.. :lepi:

hosbulduk canım bende durumlar normal sekılde canım bır sıkıntı yok o konuda ama ılerleyen zamanlarda ne olur bılemıyorum yanı

hoşgeldın zehselcim :) bebeişin kocaman olmuş maşallah :)

yara çok acı yapıyo canım yaa kesin yaradır kanama da yapıyo başıma gelmişti
ama az oldugu için 1 hafta şaapmadık geçti yerimseniben

hadi yyaaa..yaran olduğu halde hamiş kaldın hee..süperr..
evet canım..yapmayınca kapanıyo biraz..tecrübeyle sabittir... :sinifsinif:

evet canım yara nedenıyle vajınıt de vardı akıntım boldu bı ara ıltıhaplıydı...kıst tedavısı... aman ne fıtıller kullandım...sımdı hayal gıbı gelıyo sızde hamıle kalınca kotu gunlerı unutacaksınız hemencecık hıc yasanmamıs gıbı...

canım bendede sanki ilk defa yapıyomuş gibi acı oluyo canım yalnız değilsin yanii

tazdikli gelmiş seninkiler...:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

inşallah canımbenim..ya bu dediğiniz iltihap kist yara...vajinal ultrasonda görülürdü dimi...bana hiç bişey söylemedii.olsaydı derdi önce onun çaresine bakalım diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…