Bi o... bi o... haaaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Ay Allah iyiliğinizi versin kız çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldin hayatım kuduruk kadınlarla doldu burası ayol...sen de durumlar nasıl benım gıbı olan yok mu yaaaaaaaaa
ne mutlu karasuyu guldurebıldım ama durum bundan ıbaret hayatım neden bı kere hep tıklanan bız oluyoz ya kadınların gunahı ne...CADIARZU
vauuuuvvvv.. aklinialirimsmile o yüğzden o hızla iki dene birden olmuşşş..şimdi belli olduu... kaydirigubbakcemile3
ah kıyamam yaaa.hakkaten düşündümde..zor yanii.içerden oğluşunn.dışardan kocişş..kuşatmışlar senii...tıklanma rekoru kırıyosun resmen... :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:
kız allah ii etsin seni emi
ben zaten kocişe diyorumki durdun durdun bi patlattın iki tanneeeeeeakannehir
:roflol::roflol:
kız allah ii etsin seni emi
ben zaten kocişe diyorumki durdun durdun bi patlattın iki tanneeeeeeakannehir
evet canım ya bır de yapmaya yapmaya orası kapanıyo mu ne...zaten gayet zor acılmıstı bı zamanlar aynı sekılde agrım oluyo haafıften yoksa yıne bı yolunu bulunur yapılır saka bı yana cıddı agrıyo denemelerde yaramda vardı benım acaba o mu yapıyo bu agrıyı dogurayım zaten yaktırcam ..
tazdikli gelmiş seninkiler...:roflol:
burdayım kzılar ya.ilk sayfalara bakıyodum öyle.en son tınkerbellin gününün geçitğini sayfalardaydım:))
bebek olana kadar iyiycee yaşayalım bari hıı
yaaa hanı su bes gunluk gecıkmem mı acaba...cunku ondan sonra adet olmustum....ama hamılelıgımde gunum gecmeden anlamıstım mutlka o donemlerdır..ne dumur olmustum ya...5 gun gecmıstı ardındanda sıddetlı bır regl donemı...acaba kımyasal gebelıkmıydı o zamanlar....kım bılırCADIARZU
hosbulduk canım bende durumlar normal sekılde canım bır sıkıntı yok o konuda ama ılerleyen zamanlarda ne olur bılemıyorum yanı
evet canım ya bır de yapmaya yapmaya orası kapanıyo mu ne...zaten gayet zor acılmıstı bı zamanlar aynı sekılde agrım oluyo haafıften yoksa yıne bı yolunu bulunur yapılır saka bı yana cıddı agrıyo denemelerde yaramda vardı benım acaba o mu yapıyo bu agrıyı dogurayım zaten yaktırcam ..
hadi yyaaa..yaran olduğu halde hamiş kaldın hee..süperr..
evet canım..yapmayınca kapanıyo biraz..tecrübeyle sabittir... :sinifsinif:
tazdikli gelmiş seninkiler...:roflol:
evet canım yara nedenıyle vajınıt de vardı akıntım boldu bı ara ıltıhaplıydı...kıst tedavısı... aman ne fıtıller kullandım...sımdı hayal gıbı gelıyo sızde hamıle kalınca kotu gunlerı unutacaksınız hemencecık hıc yasanmamıs gıbı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?