Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hıc kanama yapmadı bende hamılelıktede oncesındede...ama dr tarafından onaylı yaram...dogur sonra yakarız demıstı bana...

ay ben yıne sacma sapan hamıle ruyası gordum dun..benım dr um bayan...ruyamda oğretmenmıs bende derste konusunca saclarımdan cekıo dovuyo benı..bende kavga edıyom ne kadar rencıde edıcı hareketler bole dıyom ..ne bıcım ooğretmensın dıye....sonrada dusunuyom aanaaaaa kadınla kavga ettım sımdı kıme gıtcem dr a dıye....delikafadulden daha ne kadar sacma ruyalar gorcez bakalım

zehsel hoşgeldin canım nerelerdesin görünmüyorsun hiççç

hosbulduk canım 10 gündür raporluydum tatlım annemlerde kalıyodum bugün evıme döndüm çok halsızlık bulantı kusma ıstahsızlık vardı fenalastım doktorda rapor verdı canımcım annemlerde de ınternet yoktu gıremedım hiç canımcım sen nasılsın bakalım

hoşgeldın zehselcim :) bebeişin kocaman olmuş maşallah :)

hosbulduk canımcım büyüdü masallah teyzesı bırde bulantılarım bıtse ne ıyı olacak ama

yav beni es geçtiniz ama.. ben çok merak ediyorum, ne düşündürüyor durumum diye..

"14 nisanda adet olmuştum. 23-26 sında olan ilişkiden sonra, hafif lekelenmem oldu 29-30 nisanda. 2 mayıstan itibaren de adet olur gibi az az adet oluyorum. daha halen oluyorum ama öyle çok şakır şakır değil yani.
pıtı pıtı atıyor karnım. bazen sanki fark edilir edilmez türden hafif başımın dönmesi oluyor. sanki kanamanın rengi bordo gibi bişey. bilmiyorum ki.. adetliyim diye test felan da yapmadım, ama aklıma sonra geldi ki hamile olabilir miyim ki ben, üstüne görüyor olabilir miyim? var mı bir bilginiz..
yazarken bile kalbim çok hızlı atmaya başladı yahu... " demiştim...

inşallah canımbenim..ya bu dediğiniz iltihap kist yara...vajinal ultrasonda görülürdü dimi...bana hiç bişey söylemedii.olsaydı derdi önce onun çaresine bakalım diye...

tabi canım benım zaten rutın muayenede bellı oldu...sen rahat ol...

ay inş geçer hemencecik canım benim geçti artık bazen oluyo ama herzaman değil
bizde iyiyiz çok şükürrr bebişlerimizle

kızlar ben kaçtım kocam gelir bırazdan ..evıme gıderım artıkın ...optum sızlerı...

Canım bence sen bi doktora görün, hiç normal bişey gibi gelmedi senin kanamaların bana, korkutmak için söylemiyorum ama ben şu an aynen senin dediğin şeyleri yaşıyorum ama ben dış gebelikten dolayı yaşıyorum bilmiyorumkismile sende öyle bi durum olmasa bile normal bişey de değil yani, bence ihmal etme yerimseniben

Hoşgeldin balem olumunekankayizsmile özlettin kendini ama mazeretin varmış affettik hadi yerimseniben inşallah bulantıların en kısa zamanda geçer hayatım, ne kötü bişey olduğunu tahmin edebiliyorum, benim midem de normalde çok hassas olduğu için sık sık mide bulantısı çekerim ben de :sinifsinif:
olsun ama yeğenimiz sağlıklı olsun yeter ki, bunlar geçici sıkıntılar annesi olumunekankayizsmile

pko lu olduğum için olabilir mi peki?
korktum şimdi yav.

Tabi o da olabilir, pko böyle düzensizlikler yapar, ama yine de emin olmak için mutlaka doktora görünmeni tavsiye ederim hayatım, pko.nun da tedavisi var, neden böyle devam edip düzenini alt üst ediyosun ki, bak psikolojini bile etkilemiş yani anladığım kadarıyla :teselli:

hosbulduk canım ınsallah geçer canım baya zorluyo benı bulantılar bakalım bırde halsızlık falan eklenınce daha da zorlasıyor tatlım ama napalım dayanıyorum bebegım için sen nasılsın bakalım

aslında psikolojimden çok, korkuyorum. çünkü astım ilaçları kullanıyorum. olası bir gebelik durumunda ilaç kullanma durumunu danışmam gerekir.böyle merak ediyor oluşum bu yüzden. cevap verdiğin için de çok teşekkür ederim.

ama benim gibi durum yaşayıp da gebe olan yok mudur ki? üstüne görme durumu farklı o zaman öyle mi?

ayy tinkerr seni öldürecemm.patlattım kahkahayı..yakalandımm.tutamadım kendimi...o nasıl bi rüya öyle..dün demiştin ya..kafayı yeriz kocişle bende birbirimizi şikayet ederiz oğlumuza diye..onun etkisindemi kaldınkii...ayyy koptum yaaa... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hosbulduk canım ınsallah geçer canım baya zorluyo benı bulantılar bakalım bırde halsızlık falan eklenınce daha da zorlasıyor tatlım ama napalım dayanıyorum bebegım için sen nasılsın bakalım

Daha iyiyim şimdi yaa, bikaç gündür biraz bunalımdım, belki de haberin yok senin, bu ay dış gebelik geçirdim, sağ tüpümde oluştu gebelik kesesi, sonlandırmak zorunda kaldık, bu kez çok etkilendim psikolojik olarak, bayağı sarstı beni, zaten önümüzdeki 4 ay ara vermeye karar verdik, listeden de sildirdim kendimi :sinifsinif: artık eylülden sonra bakıcaz yerimseniben
Ama bu kuduruklardan ayrı kalamıyom, gene burdayım her gün kaydirigubbakcemile3 zaten onların sayesinde toparlanıyorum, bi burdaki kankilerim, bi de kocişim olmasa napardım bilmiyorum zaten bilmiyorumkismile
Allah hepinizden razı olsun canlarım benim olumunekankayizsmile

sendende bitanemm... olumunekankayizsmile

Canım en son 14 Nisan'da adet oldum dediğin için üstüne görme ihtimalini düşünmedim ben hiç, çünkü bildiğim kadarıyla üstüne görme tam adet olman gereken zamanda olur, anlamazsın da zaten hamile olduğunu o yüzden bilmiyorumkismile ama yanılıyor da olabilirim ben tabi, bu işin uzmanı değilim yerimseniben
Belki de senin kanamaların kistten dolayıdır, pko.lu olduğuna göre belki kistin yavaş yavaş parçalanmaya başladı, benim öyle olmuştu bikere, ama o ay kist için ilaç içiyordum, onun etkisiyle kistim parçalanmaya başladı ve o şekilde lekelenmelerim oldu bikaç gün yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…