annaaaa..kimsecikler kalmamıışş..suuu sen niye hiç konuşmuyosunnn...
canım geçmişi okuyordum ondan :) nasılsınnn bakalımmmopuyorumnanaktan
iyiyz canım..okuduklarından anlamışındır..güne biraz bunalım başladık...şimdi daha iyiyzz... yerimseniben sen nasılsın??
evet canım okudum ya hepimiz bi takım şeyler yaşıyoruz arada böyle stres sinir bunalım olması çok normal yeterki geçici olsun..sonradan zaten muhabbet değişmiş kendinize gelmişsiniz aklinialirimsmile ben de iyiyim canımcım aynı tas aynı hamam :) sen yarayı sormuşsun vajinal muayene de varsa zaten mutlaka görünürdü ben de muayene sırasında öğrendim o yüzden için rahat olsun canımm:1hug:
Daha iyiyim şimdi yaa, bikaç gündür biraz bunalımdım, belki de haberin yok senin, bu ay dış gebelik geçirdim, sağ tüpümde oluştu gebelik kesesi, sonlandırmak zorunda kaldık, bu kez çok etkilendim psikolojik olarak, bayağı sarstı beni, zaten önümüzdeki 4 ay ara vermeye karar verdik, listeden de sildirdim kendimi :sinifsinif: artık eylülden sonra bakıcaz yerimseniben
Ama bu kuduruklardan ayrı kalamıyom, gene burdayım her gün kaydirigubbakcemile3 zaten onların sayesinde toparlanıyorum, bi burdaki kankilerim, bi de kocişim olmasa napardım bilmiyorum zaten bilmiyorumkismile
Allah hepinizden razı olsun canlarım benim olumunekankayizsmile
EVET BENCEDE..ÇÜNKÜ BENİM DR.LARIM FELAKET TELLALI gibi oldukları için hemen şak diye söylerlerdii..kist var,,yara var falan diyeee..neyse..şükürler olsun rabbime.en azından onlar çıkmadığı için şükredeyim..bu ayda tedaviyee başlıycam..inş olumlu olurr..boshayallersmile
Vaaaayyyy!Güüzel haberler mi vereceksin bize bu ay yoksa delikafadulden
hadi hayırlısı canımcım :lepi:
son adetim 7 nisanda bitti.bu ay hiç korunmadık adetim 31 günde bir oluyo bu ayın 8 inde hastalanmam gerekio tabii bende bebek istiorum hastalancağım zmn sivilce çıkardı ve yıne çıktı sivilcenın bır ılgısı varmıdır hamile kalsam bile sivilce çıkar mı?:sm_confused:
ah canım benim ya, hemen de eklemişsin listeye, dur bakalım dur ben çok muallaktayım ki,
korkuyorum yine mi kist oldu diye
ama sonra aklıma geliyor ki kullandığım ilaç kist olmasına da engel.
ay bilmiyorum yarın sabah evde test yapacağım, bakalım sat 7 nisan dı yarın 7 mayıs varsa artık yarın çıkar herhalde di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?