ah canım benim ya, hemen de eklemişsin listeye, dur bakalım dur ben çok muallaktayım ki,
korkuyorum yine mi kist oldu diye
ama sonra aklıma geliyor ki kullandığım ilaç kist olmasına da engel.
ay bilmiyorum yarın sabah evde test yapacağım, bakalım sat 7 nisan dı yarın 7 mayıs varsa artık yarın çıkar herhalde di mi
smartcım nasılsın.uzun zamandır karsılasamıyoz ya. özledim cnm sohpet etmeyi. sabah arada giriyom. aksamda denk gelemiyoz.
işallah keyifler iyidir. fatostan haber varmı. konusursan selam söle.
iyi aksamlar cnmm
Sen ne diyorsun;yazdıklarını okur okumaz ekledim :lepi: Herkes haberdar olsun belki gözden kaçr diye hihoyyyt İnşallah hamilesindir canım yaa...
Ben özellikle kist konusunu hiç açmadım bile dün sana.Bence o konu geçmişte kaldı artık;sıkıntısını yaşamayı bırak;önüne bak. :lepi:
Yarın haberini bekliyorum mutlaka canımcım.
hatuncum işallah bebiş vardır cnmmmm.:1hug:
ilk fırsatta haber vericem tatlım, ama yarın hastanede de işim var zaten, tiroid için biyopsi yaptırıcam yarın hem zaten dr biyopsi için geldiğinde tekrar tiroid tahlilerini de bakarız demişti, eğer sabah evdeki idrar testinde çıkmazsa söylerim dr ye bir de bhcg yazsın olmadı ben de meraktan kurtulurum varsa ne ala, yoksa da hemen kadın doğumcuya giderim oradan bari, ne yapayım sinir bir durum işte benimki böyle, 9 aydır ay vardı ay yokmuş tüh diye diye harap oldum artık
canım inşallah, hamile hamile ettiğin dua tutar umarım, tatlım kendine iyi bak bebişine de bitanem senin kızın olucaktı di mi
günaydın......
hiç kimse gelmemiş daha, haber vermek için girdim ben de.
bu sabah test yaptım, ancak net sonuç alamadım, çok zorlayarak baktığımda ikinci cizgi gölge halinde var sanki, hatta eşim ilk baktığında fark etmedi bile, sonra ben ısrarla gölge var deyince fark etti, ancak o da net sonucun böyle olmadığını anlayabiliyor herhalde ki ilk çizgi gibi koyu olması lazım değil mi dedi. Haklı adam.
Biraz sonra biyopsi için çıkacağım evden, dr den de hcg isteyeceğim bakalım onda ne çıkacak..
Ama kızlar hiç umudum yok çünkü daha önce de böyle çizgi gördüm ben sonuç hüsrandı.
sat 7 nisan, bugün 7 mayıs. 31. günüm bugün bakalım hayırlısı artık
Siz de iletimi okuyunca pozitif diye düşünmeyin ne olur, daha çok kaptırmak istemiyorum kendimi, hala belirsiz bir durum bu...
görüşmek üzere...
günaydın millettt.. opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN CİCİM opuyorumnanaktan
Çok acıktım, bi kahvaltı yapıp geliyom yerimseniben
günaydın......
bu sabah test yaptım, ancak net sonuç alamadım, çok zorlayarak baktığımda ikinci cizgi gölge halinde var sanki, hatta eşim ilk baktığında fark etmedi bile, sonra ben ısrarla gölge var deyince fark etti, ancak o da net sonucun böyle olmadığını anlayabiliyor herhalde ki ilk çizgi gibi koyu olması lazım değil mi dedi. Haklı adam.
Biraz sonra biyopsi için çıkacağım evden, dr den de hcg isteyeceğim bakalım onda ne çıkacak..
Ama kızlar hiç umudum yok çünkü daha önce de böyle çizgi gördüm ben sonuç hüsrandı.
Siz de iletimi okuyunca pozitif diye düşünmeyin ne olur, daha çok kaptırmak istemiyorum kendimi, hala belirsiz bir durum bu...
görüşmek üzere...
ayy tinkerr seni öldürecemm.patlattım kahkahayı..yakalandımm.tutamadım kendimi...o nasıl bi rüya öyle..dün demiştin ya..kafayı yeriz kocişle bende birbirimizi şikayet ederiz oğlumuza diye..onun etkisindemi kaldınkii...ayyy koptum yaaa... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kontes sanada gunaydın....
ay sorma bılınc altı ıste...öğretmenlerden bahsettık ya o gun...eee dun ne gordum dersın....dun cınsellık muhabbetı yapıldı benım kocamı ıhmal ettıgım dusuncesı beynıme gırdı...ve aksamına da kocam benı aldatıyomus...kilo aldım dıyeee....uyandım delı gıbı agladım...ya sımdıde guluyom hamıle psıkolojısı ıste....sempatiksalakcinni
günaydın......
görüşmek üzere...
günaydın millettt.. opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN CıCıM opuyorumnanaktan
Çok acıktım, bi kahvaltı yapıp geliyom yerimseniben
bayankarasu+, ELSON+
gunaydın kızlarr...
günaydın canımmmmm nasılsınn
:roflol: :roflol: ah kıyamam..demekki hamilelikte böyle hassas olunuyo..ki ben normaldede etkilenip rüya görürüm hemen..eee kocişe anlattınmı..gülmüştür sanaa... kaydirigubbakcemile3
anlattım sabah sarıldı ben senı böle de beğenıyom dedı..kalbım senın ıçın çarpıyodu...sımdı oğlumuz ıçınde çarpıyor...aldatırsam sevgi babında oğlumuzun sevgısıyle aldatırım dıyo....kıyamam benım manyak ruyalarım ıste...gece agladım uyanıp sonra sarılıp uyumusum...:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?