Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hatuncum işallah bebiş vardır cnmmmm.:1hug:

smartcım nasılsın.uzun zamandır karsılasamıyoz ya. özledim cnm sohpet etmeyi. sabah arada giriyom. aksamda denk gelemiyoz.
işallah keyifler iyidir. fatostan haber varmı. konusursan selam söle.
iyi aksamlar cnmm

Pc başında değildim şimdi gördüm yazdığını şekercim!Evet karşılaşamıyoruz ne zzamandır yaaa!fisfisfis Biizm şu sıralar okulda en yoğun zamanlarımız;19 mayıstan sonraki hafta ufak ufak bitirmeye başlarız işleri ama o zamana kadar sıkıntılı bir süreç işte. :bbo:
Sen nasılsın?Hamişlik nasıl gidiyor? hihoyyyt
Fatoş iyi.Geçen gün aramıştı.Cuma akşamı oraya geleceğim demişti.Bekliyorum gelmesini hihoyyyt:)

ilk fırsatta haber vericem tatlım, ama yarın hastanede de işim var zaten, tiroid için biyopsi yaptırıcam yarın hem zaten dr biyopsi için geldiğinde tekrar tiroid tahlilerini de bakarız demişti, eğer sabah evdeki idrar testinde çıkmazsa söylerim dr ye bir de bhcg yazsın olmadı ben de meraktan kurtulurum varsa ne ala, yoksa da hemen kadın doğumcuya giderim oradan bari, ne yapayım sinir bir durum işte benimki böyle, 9 aydır ay vardı ay yokmuş tüh diye diye harap oldum artık

hatuncum işallah bebiş vardır cnmmmm.:1hug:

canım inşallah, hamile hamile ettiğin dua tutar umarım, tatlım kendine iyi bak bebişine de bitanem senin kızın olucaktı di mi

günaydın......
hiç kimse gelmemiş daha, haber vermek için girdim ben de.
bu sabah test yaptım, ancak net sonuç alamadım, çok zorlayarak baktığımda ikinci cizgi gölge halinde var sanki, hatta eşim ilk baktığında fark etmedi bile, sonra ben ısrarla gölge var deyince fark etti, ancak o da net sonucun böyle olmadığını anlayabiliyor herhalde ki ilk çizgi gibi koyu olması lazım değil mi dedi. Haklı adam.
Biraz sonra biyopsi için çıkacağım evden, dr den de hcg isteyeceğim bakalım onda ne çıkacak..
Ama kızlar hiç umudum yok çünkü daha önce de böyle çizgi gördüm ben sonuç hüsrandı.
sat 7 nisan, bugün 7 mayıs. 31. günüm bugün bakalım hayırlısı artık

Siz de iletimi okuyunca pozitif diye düşünmeyin ne olur, daha çok kaptırmak istemiyorum kendimi, hala belirsiz bir durum bu...
görüşmek üzere...

canım dua etmezmiyim tüm isteyenler için ediyom. allah herkese bu mutlulugu yasatsın. valla eger sonuc negatşf cıksa bile lütfen üzülme . bende tam bir sene bekledim canım. bende de kist vardı hatırlarsan. herseyin bir zamanı var ben artık buna inanıyom. herseyin hayırlısı canımcım.

hatuncum hayırlı haberlerini beliyorumm...:1hug:

canım hayırlısı olsun ..gercı ıkıncı cızgı sılık demıssın genelde bu hamıle demek ama cok ta sılıkse bılmıyorum en azından hafıf bı pembeleık olması lazım....haberlerını beklıyoruz...

ay sorma bılınc altı ıste...öğretmenlerden bahsettık ya o gun...eee dun ne gordum dersın....dun cınsellık muhabbetı yapıldı benım kocamı ıhmal ettıgım dusuncesı beynıme gırdı...ve aksamına da kocam benı aldatıyomus...kilo aldım dıyeee....uyandım delı gıbı agladım...ya sımdıde guluyom hamıle psıkolojısı ıste....sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: ah kıyamam..demekki hamilelikte böyle hassas olunuyo..ki ben normaldede etkilenip rüya görürüm hemen..eee kocişe anlattınmı..gülmüştür sanaa... kaydirigubbakcemile3

Bence de pozitif diye düşünme...hayal kırıklığı yaşayabilirsin canım..bir kaç gün bekle bir test daha yaparsın...gölgeyle filan kendini kaptırma gülüm olur mu?

günaydın millettt.. opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN CıCıM opuyorumnanaktan
Çok acıktım, bi kahvaltı yapıp geliyom yerimseniben

bayankarasu+, ELSON+
gunaydın kızlarr...

günaydın canımmmmm nasılsınn

Günaydın kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir..........Ben bugün müthiş bir karın ağrısıyla uyandım çok korkuyorum bebeğime bir şey mi oluyor yoksa mafoldumben mafoldumben

:roflol: :roflol: ah kıyamam..demekki hamilelikte böyle hassas olunuyo..ki ben normaldede etkilenip rüya görürüm hemen..eee kocişe anlattınmı..gülmüştür sanaa... kaydirigubbakcemile3

anlattım sabah sarıldı ben senı böle de beğenıyom dedı..kalbım senın ıçın çarpıyodu...sımdı oğlumuz ıçınde çarpıyor...aldatırsam sevgi babında oğlumuzun sevgısıyle aldatırım dıyo....kıyamam benım manyak ruyalarım ıste...gece agladım uyanıp sonra sarılıp uyumusum...:asigim:

Kıyamam yaa..ne güzelll... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…