Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

gecmis olsun cok buyuk bir ağrıysa dr a git mutlaka ...çamasırını kontrol et sureklı...ama rahmın gerılıyo artık selkı ondandır seker...çok yorma kendını sakın bu dönem yorgunluğun karsılıgı böle ağrılar olur canım

günaydın idlicimm..ne ağrısı olabilir bilemycem..ama herşeyde pimpiriklenme..can taşıyosun içinde..vücudun tabiki tepki verecekk...

günaydın canımmmmm nasılsınn

iyi canım sen nasılsın...sabah sabah ıstıfra ettım ya...karnım ıyıce buyudu......mıgdeme baskı yapıyo aslında hıc bulanmadım sadece ıctıklerım fazla geldı oturayım dedım oturmakla mıgdem sıkıstı bı an hepsı fırladı ay cok traji komıktı....ne garıp ya bulanmadan anlık bırseydı...

tinkerbell09,ELSON,idilcan,naneşeker,bayankarasu,
günaydın şekerciklerimmmmmmmmopuyorumnanaktan

tinkerbell09,ELSON,idilcan,naneşeker,bayankarasu,
günaydın şekerciklerimmmmmmmmopuyorumnanaktan

Günaydın canım nasılsın??

geçmiş olsun :teselli:

günaydın idlicimm..ne ağrısı olabilir bilemycem..ama herşeyde pimpiriklenme..can taşıyosun içinde..vücudun tabiki tepki verecekk...

Günaydın canım, valla bilmiyorum ama gece uyurken oldu çok fenaydı 1 dk filan sürdü sonra geçti ama korktum...

evet çok büyük bir ağrıydı, çamaşırlarımı kontrol ediyorum kan filan yok ama .... bilmiyorumkismile

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
tınkercım ve idilcim ikinizde çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize opuyorumnanaktan

sağol hayatım ben iyiyim.
.okuduğum kadarıyla karnın ağrıyomuş..bunda korkulucak birşey yok..benimde cok ağrım olurdu dr.sordum rahim büyüdükce karın ve kasık ağrısı normal dedi.sen kalbini ferah tut kendini cok yorma yinede dikkat et kendine.eğer hala devam ederse dr,una gidersin..

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile umarım öyledir canım, devam ederse gidicem doktora...

prenses geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii prensesss canım gittin mi doktora

evet canım çarşamba akşamı gittik çok küçük bi nokto gördük ama doktor emin olamadı kan testimi tekrarladı 1000 civarında katlanmış olması gerek dedi veeeee 1432 çıktı sonuç pazartesi gel görebiliriz dedi dünde bütün gün hastanedeydim 7 tüp kan verdim 6 sı bebek için tahliller yapıldı hormon + kan grubu+hepatitler falan çok şükür hepsi temiz çıktı 1 adet kanda dahiliye uzmanına verdim bende guatr var çok ileri derece değil ama yine de tedbir aldı doktorum düşüğe yol açabilirmiş o yüzden doğuma kadar ilaç kullanıcam bide folik asite başladım işte böyle dün o yüzden giremedim giç

çok sevindim canımmm........ayyy kız ben de geçen gün 7 tüp kan verdimmm kollarım delik deşik oldu damar bulamadılar kaydirigubbakcemile3 sonuçları almaya gitmedim henüz...
15 gün önce gittiğimde nokta kadardı benimki de, çarşamba tekrar doktora gittim uzamış 8mm olmuş boshayallersmile çok hızlı büyüyolar, kız aramızda bir hafta var ne güzel dimi? hamileliğimizi beraber yaşıycaz olumunekankayizsmile
ağrın sızın var mı? bulantın filan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…