evet canım çarşamba akşamı gittik çok küçük bi nokto gördük ama doktor emin olamadı kan testimi tekrarladı 1000 civarında katlanmış olması gerek dedi veeeee 1432 çıktı sonuç pazartesi gel görebiliriz dedi dünde bütün gün hastanedeydim 7 tüp kan verdim 6 sı bebek için tahliller yapıldı hormon + kan grubu+hepatitler falan çok şükür hepsi temiz çıktı 1 adet kanda dahiliye uzmanına verdim bende guatr var çok ileri derece değil ama yine de tedbir aldı doktorum düşüğe yol açabilirmiş o yüzden doğuma kadar ilaç kullanıcam bide folik asite başladım işte böyle dün o yüzden giremedim giç
evet canım çarşamba akşamı gittik çok küçük bi nokto gördük ama doktor emin olamadı kan testimi tekrarladı 1000 civarında katlanmış olması gerek dedi veeeee 1432 çıktı sonuç pazartesi gel görebiliriz dedi dünde bütün gün hastanedeydim 7 tüp kan verdim 6 sı bebek için tahliller yapıldı hormon + kan grubu+hepatitler falan çok şükür hepsi temiz çıktı 1 adet kanda dahiliye uzmanına verdim bende guatr var çok ileri derece değil ama yine de tedbir aldı doktorum düşüğe yol açabilirmiş o yüzden doğuma kadar ilaç kullanıcam bide folik asite başladım işte böyle dün o yüzden giremedim giç
hatıce nane prenses sıze de gunaydın....
hatıce nane prenses sıze de gunaydın....
herkese günaydınnnnnn!!!! opuyorumnanaktan nasılsınız canlar?
canım benim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına çok merak etmiştim seniii...artık rahatlamışsındır dimi zemuszemus
eyvahedigeldismilekızlar az once 1.sınıf orencılerımden bırıne kene yapısmıs o da attırmıs hemen...dusmus...ya tırsım sımdı bılıyorsunuz burda cok vaka var....ama allahtan ısırmamıs ya....eyvahedigeldismile
günaydın canım sağol....aman kene deme bana cok korkuyorum gecen sene yazın memlekette yapışmıştı bana ayy bir panik bende annemler cıkaralım diyor ben cığlık cığlığa hayır dr. götürün beni diye bağırıyorum..ne karktum ölücekmiyim diye ama allahtan normal keneymiş...sende dikkat et kendine..şu kene için ilaçlardan al ayaklarına sık..
hadi yaa...:1shok: ya siz nezaman tayin isteyeceksiniz...ooof bırde gecen yıl karsı koyde bırı oldu kırım ongodan benım koyde cevresı rısklı bolge ılan edılmıs....
hoşgeldin canım..iyiyizz..sen nasılsın???selammm kızlarr nasılsınız
ELSON, paradies__angel, tinkerbell09+, hatice_48+, naneseker+, idilcan+
tünaydın şekerler :)
anam geldiğimden beri Basra fuarıyla ilgileniyorum bi giremedim topike ancak fırsat şaaptım :)
günaydın canım hoşgeldinnn...selammm kızlarr nasılsınız
anam geldiğimden beri Basra fuarıyla ilgileniyorum bi giremedim topike ancak fırsat şaaptım :)
hadi yaa...:1shok: ya siz nezaman tayin isteyeceksiniz...
hoşgeldin canım..iyiyizz..sen nasılsın???
günaydın canımm..hoşgeldinnn...
herkese günaydınnnnnn!!!! opuyorumnanaktan nasılsınız canlar?
eyvahedigeldismilekızlar az once 1.sınıf orencılerımden bırıne kene yapısmıs o da attırmıs hemen...dusmus...ya tırsım sımdı bılıyorsunuz burda cok vaka var....ama allahtan ısırmamıs ya....eyvahedigeldismile
selammm kızlarr nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?