Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

az mı çalısıyo guatr benımde hıpotıroıdı var bende ılaç kullanıyom canım...

ohh iyi olmanıza sevindim.nete girmeyince birşeymi oldu acaba diye...canım herşeyin iyi olması güzel..inşallah hep böyle gider sağlıcakla kucağına alırsın bebişini..opuyorumnanaktan

eyvahedigeldismilekızlar az once 1.sınıf orencılerımden bırıne kene yapısmıs o da attırmıs hemen...dusmus...ya tırsım sımdı bılıyorsunuz burda cok vaka var....ama allahtan ısırmamıs ya....eyvahedigeldismile

herkese günaydınnnnnn!!!! opuyorumnanaktan nasılsınız canlar?

canım benim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına çok merak etmiştim seniii...artık rahatlamışsındır dimi zemuszemus

hatıce nane prenses sıze de gunaydın....

günaydın canım sağol....aman kene deme bana cok korkuyorum gecen sene yazın memlekette yapışmıştı bana ayy bir panik bende annemler cıkaralım diyor ben cığlık cığlığa hayır dr. götürün beni diye bağırıyorum..ne karktum ölücekmiyim diye ama allahtan normal keneymiş...sende dikkat et kendine..şu kene için ilaçlardan al ayaklarına sık..

canım benim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına çok merak etmiştim seniii...artık rahatlamışsındır dimi zemuszemus

günaydın cicim hoşgeldinnnn...ben iyiyim kendi adımaopuyorumnanaktan

ne sinir bişey yaaa..nokta kadar şey insanı hasta ediyor..hayatım sen dikkat et..bişeycik olmaz..eve gittiğinde eşin kontrol eder her tarafını... yerimseniben

ya zaten yaz gelse bıle cıplak ayak asla gezmıyorum....kulatllu corabım eksık olmuyo...ya cok hayvan gezıyo buralarda.....okulun arkası bayır orda koyun ıcınde heryerde hayvan var hayvan olunca kene de oluyo halıyle...ooof ya kaç yıldır bırsey olmadı bana am korktum cocuga gelnıceeyvahedigeldismile

ooof bırde gecen yıl karsı koyde bırı oldu kırım ongodan benım koyde cevresı rısklı bolge ılan edılmıs....

ELSON, paradies__angel, tinkerbell09+, hatice_48+, naneseker+, idilcan+

tünaydın şekerler :)

anam geldiğimden beri Basra fuarıyla ilgileniyorum bi giremedim topike ancak fırsat şaaptım :)

ooof bırde gecen yıl karsı koyde bırı oldu kırım ongodan benım koyde cevresı rısklı bolge ılan edılmıs....
hadi yaa...:1shok: ya siz nezaman tayin isteyeceksiniz...

selammm kızlarr nasılsınız
hoşgeldin canım..iyiyizz..sen nasılsın???

anam geldiğimden beri Basra fuarıyla ilgileniyorum bi giremedim topike ancak fırsat şaaptım :)

günaydın canımm..hoşgeldinnn...

hadi yaa...:1shok: ya siz nezaman tayin isteyeceksiniz...

hoşgeldin canım..iyiyizz..sen nasılsın???

günaydın canımm..hoşgeldinnn...

bu hükümet başımızda olduğu müddetce hıcbır zaman cunku ben 657 4/B li yani sözleşmeli çğretmenim...eşimde....kazık kadro...sözlerini tutarlarda kadroya alırlarsa belki....10.yılımızda gıderız...su an 3.5 yıl oldu kafamçokkarıştı

kızlar ya kene demeyinn ığğğ midem bulanıyo onuda Allah yarattı ama nebilim işteee...

Günaydın nanem hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın???

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile dikkat et canım

Günaydın şeker nasılsın?

selammm kızlarr nasılsınız

Günaydın canım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…