kızlar ya kene demeyinn ığğğ midem bulanıyo onuda Allah yarattı ama nebilim işteee...
günaydın cicim hoşgeldinnnn...ben iyiyim kendi adımaopuyorumnanaktan
ELSON, paradies__angel, tinkerbell09+, hatice_48+, naneseker+, idilcan+
tünaydın şekerler :)
anam geldiğimden beri Basra fuarıyla ilgileniyorum bi giremedim topike ancak fırsat şaaptım :)
ooof bırde gecen yıl karsı koyde bırı oldu kırım ongodan benım koyde cevresı rısklı bolge ılan edılmıs....
kenenın bı gunahı yok doganın dengesını bozan ınsanların sucu ve yıne donup dolasıp kendılerıne zarar verdı ınsanoğlu....
evet canım çarşamba akşamı gittik çok küçük bi nokto gördük ama doktor emin olamadı kan testimi tekrarladı 1000 civarında katlanmış olması gerek dedi veeeee 1432 çıktı sonuç pazartesi gel görebiliriz dedi dünde bütün gün hastanedeydim 7 tüp kan verdim 6 sı bebek için tahliller yapıldı hormon + kan grubu+hepatitler falan çok şükür hepsi temiz çıktı 1 adet kanda dahiliye uzmanına verdim bende guatr var çok ileri derece değil ama yine de tedbir aldı doktorum düşüğe yol açabilirmiş o yüzden doğuma kadar ilaç kullanıcam bide folik asite başladım işte böyle dün o yüzden giremedim giç
paradıse ve ayse selamlar...
günaydın canım hoşgeldinnn...
günaydın şekerim hoşgeldinnn..kolay gelsin canımopuyorumnanaktan
Günaydın nanem hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın???
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile dikkat et canım
Günaydın şeker nasılsın?
Günaydın canım!
hoşbulduk canım saol opuyorumnanaktan iyi olmana çok sevindim yerimseniben
sanada günaydın tatlımmm hoşgeldin... opuyorumnanaktan
aman canım kendine çok dikkat et oralarda... eyvahedigeldismile kaç yıldır ordasın?
Günaydın nanem hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın???
tinkerbell sözleşmelileri genelde kadroya alıyorlar canım yanlış bilmiyosam
hoşbulduk canım saol opuyorumnanaktan iyi olmana çok sevindim yerimseniben
sanada günaydın tatlımmm hoşgeldin... opuyorumnanaktan
aman canım kendine çok dikkat et oralarda... eyvahedigeldismile kaç yıldır ordasın?
maşallah sübhanallah kocaman tombiş tombiş oldugunu da görürüsün inşallah :)
günaydın canım :)
günaydın hatçee kızz :) hoşbulduk :) sağol
günaydın idilcim nasıl olıym iyiyim hamdolsun :)
ama sabahtan beri rahim çıkışını tekmeliyo zilli nası acıtıyo
du bi iki öksürüym de pozisyon değiştirsin yoksa anam ağladı hee kafamçokkarıştı
hoşbulduk canım :) günaydın :)
daha çookkk...neyse bunada şükürr..benim ablamın tayini çıkmadı bilee :sinifsinif:bu hükümet başımızda olduğu müddetce hıcbır zaman cunku ben 657 4/B li yani sözleşmeli çğretmenim...eşimde....kazık kadro...sözlerini tutarlarda kadroya alırlarsa belki....10.yılımızda gıderız...su an 3.5 yıl oldu kafamçokkarıştı
kızlar aramızda şimdi kimler hamile ve ne kadarlık??
daha çookkk...neyse bunada şükürr..benim ablamın tayini çıkmadı bilee :sinifsinif:
gerçi o kendisi biraz gevşek tuttu ama..mesleğini yapamaması üzücü her türlü..
listemiz var hayatım..listeden bakabilirsin..kızlardan biri günceller....
çok sevindim canımmm........ayyy kız ben de geçen gün 7 tüp kan verdimmm kollarım delik deşik oldu damar bulamadılar kaydirigubbakcemile3 sonuçları almaya gitmedim henüz...
15 gün önce gittiğimde nokta kadardı benimki de, çarşamba tekrar doktora gittim uzamış 8mm olmuş boshayallersmile çok hızlı büyüyolar, kız aramızda bir hafta var ne güzel dimi? hamileliğimizi beraber yaşıycaz olumunekankayizsmile
ağrın sızın var mı? bulantın filan?
az mı çalısıyo guatr benımde hıpotıroıdı var bende ılaç kullanıyom canım...
ohh iyi olmanıza sevindim.nete girmeyince birşeymi oldu acaba diye...canım herşeyin iyi olması güzel..inşallah hep böyle gider sağlıcakla kucağına alırsın bebişini..opuyorumnanaktan
herkese günaydınnnnnn!!!! opuyorumnanaktan nasılsınız canlar?
canım benim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına çok merak etmiştim seniii...artık rahatlamışsındır dimi zemuszemus
kpss ye gırersen alıyorlar yanı ole dırekt almıyorlar ...zaten sacma bır uygulama benden bır yıl once benden az puaanla atanan adam kadrolu bır yıl sonra ben sozlesmelı....bende calışmaya baslayınca sınava calısamadım bır daha nefret ettım zaten puanlar asırı yukseldı....bıraz zor gıbı...ama bıze hukumetın sozu var kademelı olarak alacaklar ama daha uygulamaya gecmedı...beklıyoruz...
ayyy canım aynen benimde morardı hep kollarım benimde damarlarım çok zor bulunuyo canım çok yandı yani evet bir hafta var aramızda arada karın ağrım oluyo ama çok fazla değil bulantım desen hiç yok zadece çok çabuk acıkıyorum kolay doymuyorum bide göğüslerim felaket acıyo hala bitmedi ve çok sertler o kadar
senin ağrılar çokmu yoğun oluyo
canım yavaşmı hızlımı bilmiyorum iki adet nodülüm var ilacını adı ne benimki böyle le ile başlıyo ama tam aklıma gelmiyo günde yarım içiyorum ama bence benimkide yavaş çalışıyo olabilir çünkü hiç kolay kilko veremiyorum ben aksine çok çabuk alıyorum
amin canım inş. darısı en yakın zamanda sizlere olur dualarımdasınız
günaydın canım evet çok şükür herşey yolunda keseyi göremedik ama ben çok rahatladım doktora gidince bide değerim katlayınca sağolsun doktorumda çok iyi çok rahatlatıcı biri
aşağıdaki listede hamişleri görebilirsin canım :) ayrıca haftalarımız tickerlerimizdada yazıyo :) ben 21 hafta + 6 günlük hamileyim.....
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor
ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel
MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016
MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26[/B]
kızlaaaaarr benim kociş geliyo bugünnn... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
akşama ne yapsamki yaaa..değişik bişeyler yapmak istiyorumm..bi akıl verin beee... sositososito
günaydın idilcim nasıl olıym iyiyim hamdolsun :)
ama sabahtan beri rahim çıkışını tekmeliyo zilli nası acıtıyo
du bi iki öksürüym de pozisyon değiştirsin yoksa anam ağladı hee kafamçokkarıştı
HOŞBULDUK TATLIM opuyorumnanaktan BENDE ıYıYıM ÇOK ŞÜKÜR...
ayyy canım aynen benimde morardı hep kollarım benimde damarlarım çok zor bulunuyo canım çok yandı yani evet bir hafta var aramızda arada karın ağrım oluyo ama çok fazla değil bulantım desen hiç yok zadece çok çabuk acıkıyorum kolay doymuyorum bide göğüslerim felaket acıyo hala bitmedi ve çok sertler o kadar
senin ağrılar çokmu yoğun oluyo
kızlaaaaarr benim kociş geliyo bugünnn... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
akşama ne yapsamki yaaa..değişik bişeyler yapmak istiyorumm..bi akıl verin beee... sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?