Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ooyy yeni hamişlerı tebrık ederım :)
Allah bekleyen dıger arkadaslarıma da nasıp etsın tez zamanda ınsallah...

hanı alı nazık yapcaktın vazgectınmı o kadar tarıf verdık ay...klava:

şeyyyyyyy.... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ya çok istiyorum yapmayı ama patlıcan közlemesine güvenemiyorumm..içi pişmezse falan diyee... bilmiyorumkismile hazırda aldırtmıyosunn... :dilcikar: :dilcikar:

amin canım inş.

canım evet benim o ilacım şimdilik günde yarım sabah aç karına verdi doktor ve ayda bir çağırdı kontrole serbest t3= 4,05 serbest t4= 0,933 çıktı normal dedi doktorum dahiliye doktoru başka bi test istedi anti tpo ve antı tg testleri onlar pozitif çıktığı için ilaca başladı Allah korusun zaten zor buldum kaybetmek istemem kuzucuğumu kaçırmam konrollerimi

ya çok istiyorum yapmayı ama patlıcan közlemesine güvenemiyorumm..içi pişmezse falan diyee... bilmiyorumkismile hazırda aldırtmıyosunn... :dilcikar: :dilcikar:

ŞİŞ KÖFTE YAP CANIM ÇOK KOLAY VE PRATİK HEMENCECİK DE OLUYOR VE ÇOK DA GÖSTERİŞLİ DURUYOR aklinialirimsmile

sağol canım Allah razı olsun duaların için bende sizler için dua ediyorum en kısa zamanda kavuşun sizde inş. meleklerinizi Rabbim kimseyi aratmasın beklemek gerçekten çok zor

ooyy yeni hamişlerı tebrık ederım :)
Allah bekleyen dıger arkadaslarıma da nasıp etsın tez zamanda ınsallah...

sağol canım sanada hayırlı ve kolay doğumlar verSİN Rabbim :Saruboceq:

AYŞECÜMM mantı yapmıyım yaa..kaynanamda çok yapıyo bildiğim kadarıyla..baymıyım kocişi..aslında bana iyi hatırlattın haa..mantı çok pratik..yalnızken yapıyım arada..hiç aklıma gelmiyo..

tesekkur ederım cnm ınsallah...

bısey soracagım bu t3 t4 degerlerı testlerı ne oluyor ne zaman yapılıyor...

Amin canım inşallah :)

evet düzenli olrk 15 günde bi gidilmesi lazım valla troidi olupta gitmeyen vrsa
elimde merdanem hazır kurabiye hamuru şaparken kovalarım sizi heee klava:

ne pişmicek kızz çatalı saplar kontrol edersin :)
he ben olsam ne pişiririm şööyle güzel kıymalı bi karnıyarık yanına yasemin kokulu pirinçten pilav
güzel bi cacık tabii başlangıçta bi çorba olcak bide güzel bi salta ımmhhhhhh
dadundan yenmez valla :asigim:

ben mantı yap dimedim kız sana idil deid karıştırdın :)

tesekkur ederım cnm ınsallah...

bısey soracagım bu t3 t4 degerlerı testlerı ne oluyor ne zaman yapılıyor...

canım bu testler troit hormonları için yapılıyo benim zaten hamilelikten öncede olduğu için tekrarladı doktorum bebek için tehlikeli diye ama bütün hamilelerden isteniyo diye biliyorum yani hemen yapılıp olumsuz bişey varsa tedavi başlanması gerekiyo

ay evet..benimde aklıma geldiii o..ama daha önce hiç yapmadım..kitaptan yaparım artıkınnn..

bu arada karıştırmışım evet.. farkettüm.. naniknanik

ay evet..benimde aklıma geldiii o..ama daha önce hiç yapmadım..kitaptan yaparım artıkınnn..

bu arada karıştırmışım evet.. farkettüm.. naniknanik

ollur ben ana hatlarını yazım mı istersen eve gfidince yapcm zaten kocişe :)
patlıcanları alacalı soy üzerine az su dök bol bol tuz serp acı sularını slasınlar
patlıcanlar acıysa yenmez valla onun için acı suyunu salması lazım
sonracıma acı suyunun cıktıgını saldıgı siyah sudan anlayabilirsin :)
güzelce yıka tuzları gitsin hafif kurula yağı kızdır patlıcanları kızart
kurulamadan kızartayım dersen valla kızmış yağ birdenn coss her taraf yağ sonra bi sürü iş
neyse kızardıktan sonra
havlu kağıt üzerine al ki yağını çeksin sonra iğğ vıcık vıcık yağ yenmez

kıymayı bol ama bollll soğanla sarımsakla kavur kendine özgü bi kıyma iç tarifin varsa
onu yap patlıcanların içini doldur.Tencereye diz üzerini gecmıycek kadar su koy kısık
ateşte yavaaaas yavaas pişir. Piştimi al üzelerine sivri biber koy ve fırına ver fırındada
kendini çeksin Immmmhh müthişşş ana çizgileriyle böle yapabülüsün şekercim
sen gene tarife bak ama bunlarıda unutma nacizane tavsiye yerimseniben

sağol bidenemmmmm... Şeniz
ama şey diycem..sen tencerede pişir sonra fırın demişsin..direk fırında pişirsem olmamıı?? bilmiyorumkismile

evet doğru şekercim bütün hamişlerden istenıyo :)
yoksa aksi takdirde bebek tehlıkeye giriyo Allah korusunn
kardeşimdede var troid ama baya baya düzeldi ilaçlarını kullanıyo düzenli
takibini yaptırıyo :)

Prensesıım senın ıyımıs...benım hamılılkle sapıtmıstı deĞerlerım....ama takıp et ozellıkle tsh onemlı...yukselırse anla kı ılac yetmıyo...

Elson sen bana guven uzunca tut fırında ama gerek kalmaz da ıyıcı pıser 30 dkkada hazır beeeeeeee....

Prensesİım senın ıyımıs...benım hamılılkle sapıtmıstı deĞerlerım....ama takıp et ozellİkle tsh onemlı...yukselırse anla kı ılac yetmıyo...

evet doktorum da öyle söyledi çok ileri derece de değil dedim ama tabi tedbir almak gerek bakalım kontrollerde çıkar ortaya ilacın yetip yetmediği canım ona göre yükseltir dozunu belki doky-tor inş. yükselmez

sağol bidenemmmmm... Şeniz
ama şey diycem..sen tencerede pişir sonra fırın demişsin..direk fırında pişirsem olmamıı?? bilmiyorumkismile

Rica ederimmm

Zaten patlıcanları kızartırken öyle
tam kızartmıycaksın çok yumuşak olmıycaklar yoksa dolduramazsın tam kızarmadan
alıncak yağdan patlıcanlar onun için sonradanda pişmesi lazım...fırında pişiirsen
kurumasın yanmasın diye çok su koysan lezzetsiz olur az su koysan kurur
ama ocakta kısık ateşte pişme işlemi tamamlandıktan sonra birde fırında kendini çekince
hele bi de üstündeki biberleride o arada közlenince çok güzel oluyo :)
tabii genede sen bilirsin ama ben direk fırında pişirmeyi pek doğru bulamıyorum :)
hepde ilk önce ocakta sonra fırında pişririm ama çok kalmıycak fırında :)

cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

hım anladım cnm... ben 10 haftalık oldum sımdı... daha önce cok sukur öle bır sorunum olmadı... öle testlerde ıstemedı... gercı var mı dıye sormadı da... ben hemsıresıne sordum bır dahakı gelmemde hangı testler lolacak sıye oda bana ense kalınlıgını söledı sırada bakılacak olan... 15 gun sonra ense kalınlıgına bakılacakmıs... gıttıgımde doktota detaylıca bır sorayım bakalım...saol cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…