hım anladım cnm... Ben 10 haftalık oldum sımdı... Daha önce cok sukur öle bır sorunum olmadı... öle testlerde ıstemedı... Gercı var mı dıye sormadı da... Ben hemsıresıne sordum bır dahakı gelmemde hangı testler lolacak sıye oda bana ense kalınlıgını söledı sırada bakılacak olan... 15 gun sonra ense kalınlıgına bakılacakmıs... Gıttıgımde doktota detaylıca bır sorayım bakalım...saol cnmm
hım anladım cnm... ben 10 haftalık oldum sımdı... daha önce cok sukur öle bır sorunum olmadı... öle testlerde ıstemedı... gercı var mı dıye sormadı da... ben hemsıresıne sordum bır dahakı gelmemde hangı testler lolacak sıye oda bana ense kalınlıgını söledı sırada bakılacak olan... 15 gun sonra ense kalınlıgına bakılacakmıs... gıttıgımde doktota detaylıca bır sorayım bakalım...saol cnmm
Acıktım uleeeen ,....su muhabbet hİÇ olmadı canım patlıcan Çektı gerÇİ aksama karnı yarık vaaaar menude yananda da ayraaaaan....
yaaa korktum sımdı cok mu gec kaldım acaba? hemen hemsıremı arayayım sorayım bakıyım cok saol yaaaaa mutaka yaptır canım hamılelığin ılk haftaları kanda bakarlar ama ....sen sakın ıhmal etme...hormon tahlılılı bu...tsh değerıne bakılıyo
bencede canım sen mutlaka sor doktoruna ihmale gelmicek bişey çünkü bu
evet yaaaaaaaaaaaaa yapılırmı ama evde ne patlıcan var nede kıyma çok canım çekti yaaa yarın pazarlık düzücez bende alp yapayım yarın akşam ayşe valla sende öyle bi güzel anlatmışsınki karnım acıktı zaten doymuyorum bi türlü oldumu şimdi amaklava: klava:
Kepeleklerim okulda elektrikler kesildi, giremedim kaç saattir :sinifsinif: ama kavuştuk çok şükür olumunekankayizsmile eee ne var ne yok, ne kaynatıyosunuz bakalım bayanssulusmile
hım anladım cnm... ben 10 haftalık oldum sımdı... daha önce cok sukur öle bır sorunum olmadı... öle testlerde ıstemedı... gercı var mı dıye sormadı da... ben hemsıresıne sordum bır dahakı gelmemde hangı testler lolacak sıye oda bana ense kalınlıgını söledı sırada bakılacak olan... 15 gun sonra ense kalınlıgına bakılacakmıs... gıttıgımde doktota detaylıca bır sorayım bakalım...saol cnmm
yaaa korktum sımdı cok mu gec kaldım acaba? Hemen hemsıremı arayayım sorayım bakıyım cok saol ya
alla allaaa neden demedıler kı acaba sinir oldum sımdı cok tesekkurler... Ben bı arayayım ha deyınce gıdemıyorum mahrum bır yerdeyım hastanem 85 km uzak.... Arayayımda ögreneyım ben cok saolun
bencede canım sen mutlaka sor doktoruna ihmale gelmicek bişey çünkü bu
evet yaaaaaaaaaaaaa yapılırmı ama evde ne patlıcan var nede kıyma çok canım çekti yaaa yarın pazarlık düzücez bende alp yapayım yarın akşam ayşe valla sende öyle bi güzel anlatmışsınki karnım acıktı zaten doymuyorum bi türlü oldumu şimdi amaklava: klava:
doktorun hiç mi test istemedi yoksa bu testımı isteemdi diyosun
yani istemıstır ama sana açıklamamıştır belkı......
çünkü bunlar her gebeye yapılan testler canım...istemiş olması lazım sorun yoksa
bişey söylememiştir belkı
kızlar ben kaçarr... cokacimcoook
evet ole de olabılır ama bazıları ıstemıyo ayse ablamın dr u istememıs oda benlen öğrendı bı baktı tahlıllere ole birsey yok....yanı gebeler ıstemezse dr solemelı...ama herkes bılmıyo benım önceden vardı solemıstım....hemen ıstedı dr,,baska gittiğim dr da kendınden ıstemıstı,...
kızlar ben kaçarr... cokacimcoook
aaa çok riskli ama yaa nasıl şansa bırakıyolar anlamıyorum bazı doktorları kafamçokkarıştı
aaa çok riskli ama yaa nasıl şansa bırakıyolar anlamıyorum bazı doktorları kafamçokkarıştı
BENCEDE ABLAM DA DOĞUMDAN BİR GÜN ÖNCE FARKETTI DSUNSENE ONDA DA OLSAYDI,,,ALLAH KORUMUS...:Saruboceq:
güle güleee :)
anaam saat 12 olmuş ne çabuk yaa cuma günleri zamanın böyle hzlı geçmesi
öyle hoşuma gidiyoki...bu haftasonu çok işim var
hafta sonu bebeişimin alt açma mindrinin dikimini bitiricemm ayy öyle şeker bişey olduki
birde süs yastığı işledim onunda içini doldurucam inşallah bitince hepsi resim eklerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?