Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Acıktım uleeeen ,....su muhabbet hıÇ olmadı canım patlıcan Çektı gerÇı aksama karnı yarık vaaaar menude yananda da ayraaaaan....

aaaa mutaka yaptır canım hamılelığin ılk haftaları kanda bakarlar ama ....sen sakın ıhmal etme...hormon tahlılılı bu...tsh değerıne bakılıyo

bencede canım sen mutlaka sor doktoruna ihmale gelmicek bişey çünkü bu

Acıktım uleeeen ,....su muhabbet hİÇ olmadı canım patlıcan Çektı gerÇİ aksama karnı yarık vaaaar menude yananda da ayraaaaan....

evet yaaaaaaaaaaaaa yapılırmı ama evde ne patlıcan var nede kıyma çok canım çekti yaaa yarın pazarlık düzücez bende alp yapayım yarın akşam ayşe valla sende öyle bi güzel anlatmışsınki karnım acıktı zaten doymuyorum bi türlü oldumu şimdi ama klava: klava:

Kepeleklerim okulda elektrikler kesildi, giremedim kaç saattir :sinifsinif: ama kavuştuk çok şükür olumunekankayizsmile eee ne var ne yok, ne kaynatıyosunuz bakalım bayanssulusmile

aaaa mutaka yaptır canım hamılelığin ılk haftaları kanda bakarlar ama ....sen sakın ıhmal etme...hormon tahlılılı bu...tsh değerıne bakılıyo
yaaa korktum sımdı cok mu gec kaldım acaba? hemen hemsıremı arayayım sorayım bakıyım cok saol ya

alla allaaa neden demedıler kı acaba sinir oldum sımdı cok tesekkurler... ben bı arayayım ha deyınce gıdemıyorum mahrum bır yerdeyım hastanem 85 km uzak.... arayayımda ögreneyım ben cok saolun

doktorun hiç mi test istemedi yoksa bu testımı isteemdi diyosun
yani istemıstır ama sana açıklamamıştır belkı......
Çünkü bunlar her gebeye yapılan testler canım...istemiş olması lazım sorun yoksa
bişey söylememiştir belkı

canım ılk aylar onemlı çunku ılk aylar bebek kendı uretemıyo o hormonu....gercı çok ılerı vakalar hamıle bıle kalamıyo bu sebeple..muhtemelen yoktur ama sen yaptır kı ıçın rahatlasın varsada hemen ılaca baslarsın

Pöfffffffffff ben de çok sıkıldım bugün yaa ( elektrik olmayınca hayat ne sıkıcıymış yafuuuuu bilmiyorumkismile

ayy şekerim tarif verim diye şaaptım bakbenimde kaç gundur canım çekiyo
kocişede söz verdim pişricem diye bak cacıkına dereotu koycm dedim rüşvet
bile şaaptım yani :) yaparsın canım benımde pazarım yarın :) ama evde var patlıcan
sadece kıyma alcm giderken :) yap ye afiyet bal şeker olsun he bu arada
önce ocak sonra fırın olayını denemenızı tavsiye ederim fark katıyo yemeklere :)
benden sölemesi

evet ole de olabılır ama bazıları ıstemıyo ayse ablamın dr u istememıs oda benlen öğrendı bı baktı tahlıllere ole birsey yok....yanı gebeler ıstemezse dr solemelı...ama herkes bılmıyo benım önceden vardı solemıstım....hemen ıstedı dr,,baska gittiğim dr da kendınden ıstemıstı,...

aaa çok riskli ama yaa nasıl şansa bırakıyolar anlamıyorum bazı doktorları kafamçokkarıştı

kızlar ben kaçarr... cokacimcoook

güle güleee :)

anaam saat 12 olmuş ne çabuk yaa cuma günleri zamanın böyle hzlı geçmesi

öyle hoşuma gidiyoki...bu haftasonu çok işim var

hafta sonu bebeişimin alt açma mindrinin dikimini bitiricemm ayy öyle şeker bişey olduki

birde süs yastığı işledim onunda içini doldurucam inşallah bitince hepsi resim eklerim :)

Ayyyyyy canım yaaa boshayallersmile ne hevesle yaparsın sen şimdi onları
Bi HAMİŞ kalayım, bebeğimin herşeyini kendim dikecem ben de :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…