Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Benim doktorum o konuda bir numaradır valla, her zaman bütün ihtimalleri düşünerek tedbirini almaya bakar boshayallersmile

EVET CANIM NE GÜZEL KI GÜVEN SAĞLAYABİLMİS...AMA BAZILARI DA TAM ARGUT OLUYO...BIRDE HASTA ARASTIRIP GITMELI O ZAMAN DR KENDINI KANITLAMAK IÇIN EPEY BİLGİLENDİRİYO...BEN O UKALA HASTALARDANIM...sositososito AMA NAPAYIM BILSIN KI ONA GÖRE ONEMSESIN..ASLINDA UKALALIK DEĞIL DE BILINÇLI OLMAK DIYELI BİZ BUNA....laelaelaelaelae

ayy kızlar benim şey bölgemde anladınız siz üst taraf değil ama dudkaların oldugu yerde
böyle bi acıyo bi kaşıntı bi rahatsızlık ya enfeksiyon falan mı kaptım yara gibi bişey kabarıklık
flnda yok ama çok kaşınıyo nedir acaba başına gelen oldumu mantar fln mı ne
bilmiyorum hergün çamaşır değiştiriyorum anti bakteriyel
jel kullanıyorum vajinal bölge için nedne olduki acaba o bölge geriliyo ondan mı
kaşıntı hissi duyyorum diye düşünüyorum doktora gidicem ama alttan bakcak hiç istemıom
yaa ne güzel göbüşten hallediyoduk aylardır bilmiyorumkismile

Ben de var o tavır yaa, doktorum iyi sabrediyo valla, kafamdaki bütün soruları soruyorum, hiç susmuyorum, alttan muayene ederken illa herşeyi bana da göstermesini istiyom kaydirigubbakcemile3 burda konuştuğumuz yeni öğrendiğim herşeyi soruyom, o da sabırla cevaplıyo ve herzaman da kendinden emindir yani yerimseniben
Dünyada 18 gün arayla ikiz doğurtan ilk ve tek doktor biliyo musunuz boshayallersmile

canım o hamılelek mantarıdır bunye yapıyo onlem alsanda ...gene ablamı ornek vercem o da asırı tıtızdır gene de oldu...kacınılmaazzzzz

ANAM NE HAMARATSINIZ AYOOOL...BEN HAZIR ALDIM ALT AÇMASINI BENIMKIDA GÜZEL AMA YA....opuyorumnanaktan

Artık herşeyin en güzelleri çıktı, hazır da alınır tabi ki hayatım ama bende öyle bi heves var işte, kendim de biraz anladığım için bu dikiş, nakış, dantel, örgü işlerinden (anacığım sağolsun boshayallersmile ) çok hevesliyim, bebeğimin ağzını sileceğim mendilleri bile en yumuşak kumaştan alıp kendim oyalicam inşallah boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Ayyyyyy canım yaaa boshayallersmile ne hevesle yaparsın sen şimdi onları
Bi HAMİŞ kalayım, bebeğimin herşeyini kendim dikecem ben de :CüvCüv:

ben zaten dikiş dikmeyi çok seviyorum şimdi bebeişe çalışıyoruz kayınvalidem bi battanıye ördü annem benım bebeklık battanıyemı
restore etti kaydirigubbakcemile3 süsledi kızkardeşim bi tane örmeye başladı
o d açok şeker bişey :) ben bi battaniye diktim süsledim
2 tane süs yastıgı için işleme işledim....alt açma şeysi yapmıycaktım hiç ama
annem olsun alalım dedi baktım çok ince ve küçük bide bebeportun içinde yumuşak bişey
lazımdı dedim dur ben dikeyim şunu hem port bebenin içine koyarım bebeişim rahat
rahat yatar hemde gittiğim yerde kullanma imkanım olur alt açma şeysını
tozpembe pamuklu bi kumaş aldım bi de elyaf parça elyaf değil ama bütün kestim
hazır dikilcek sadece bide ufak işlemelerle süslicem :)
hala metre işi tülbent bulamadıgım için ağız bezlerini hazırlayamadım ama araştırıyorum

işte böyle güzel oluyo tabii karasucum sizede nasib olur inşallah güzel güzel hazırlanırsınız

bizim bi beşik kaldı eksiğimiz bide biberon süt sağma makinası emzik fln

Tatlım emziğe alıştırmayı mı düşünüyosun çocuğu yaa bilmiyorumkismile ben hiç hoşlaşmıyorum ağzında emzik olan çocuklarla yaaa bilmiyorumkismile yani mecbur kalmadıkça kullanmayı da düşünmüyorum ne bilim yakıştırmıyorum hiç bilmiyorumkismile

bugün herkes karnı yarıkmı yapıyo yavvvv
bende yarın yapayım diye düşünüyordum kocişime şöyle güzel bi sofra kuracam doğum günü kocişiminnnn

ayşşşeeeeeeee imdattttt aynı dert bendede var kaşıntı değil gıdıklanma gibi ay ne kötü bişe bu ne yapcazzz

ANAM NE HAMARATSINIZ AYOOOL...BEN HAZIR ALDIM ALT AÇMASINI BENIMKIDA GÜZEL AMA YA....opuyorumnanaktan

hazırlarıda güzel tabii ama haftasonu evde temızlıkten sonra boşum ve bişeylerle
ilgilenmeyi seviyorum birde insanın kendi yaptıgı şeyler bana daha özel geliyo mesela
annemın bana ördüğü battanıye eski olabilri ama çok özel annem yapmış ve benım
bebegımde kullanıcak hee bebesımın annenemın bana diktiği bebek yorganınıda
restore ediyoz şu an onuda bebeişim kullancak :)

canım o hamılelek mantarıdır bunye yapıyo onlem alsanda ...gene ablamı ornek vercem o da asırı tıtızdır gene de oldu...kacınılmaazzzzz

hadi yaa hamılelık mantarımı bi yaşıma daha girdim akannehir
e nası önlkiycekmışız bu kaşıntıyla mı yaşıycam yani Allah ımmm

yaa çok heves ediyorum emzike :lepi: bende sevmıyorum öyle 3-4 yaşına gelmiş hala
ağzında emzik çocuk lmaz: alıştırmak istemıyom...ama küçükken böle 1 yaşına gelene
kadar o emzikli pozlarını cok sevıyom ya :)

evet kontescim karnı yarık gecesi bu gece :)

ya hamılelık mantarıymış baksana tınker öle diyo yandık ki ne yandık bende diyorum
ulan hergun çamaşır değiştiriyom (akıntı oldugu için zaten o Allah ın emri)
gün aşırı duş alıyorum anti bakteriyelimi kullanıyorum yıllardırki aynı temizlik önlemlerim
yani neden oldu diyodum ama naparsan yap oluyomush zaten kuaföre ağdaya gitcktm
yarın ona gidiym sonrada doktora gidiym bari bilmiyorumkismile

Kızlar ben de acıktım, yiyip geleyim cokacimcoook

afiyet olsun canım :)

oledır mutlaka da benımkıler pek ozel olmaz canım hıc kabılıyet yok...ben bebetto nun alt acmasını aldım mavı penguenlı cok sevımlı bırsey...Şeniz

kız kuaforde agdaya mı gıtcen hamıleykenklava:
yapma ya mıkrop kaparsan kı hamıleyken kıl koklerı daha hassas olur vallahı ne yalan soleyım ben bayan jıletı kullanıyom ...oraya asla yapmadım hamılelıkte...bence sende yaptırma canım...

kızlar ben geldim..elektirikler gitti..bende hazır elektirik yokken işlerimi yaptım...kışlıkları kaldırıp yazlıkları cıkarttım uff cok yoruldum..aman bu işleride hiç sevmiyorum...

bende en son aylarda gideyim diyordum gitmesemmiki yavvvbilmiyorumkismile

kızlar ben geldim..elektirikler gitti..bende hazır elektirik yokken işlerimi yaptım...kışlıkları kaldırıp yazlıkları cıkarttım uff cok yoruldum..aman bu işleride hiç sevmiyorum...

ayyyyy bende yarın hem iş yapcam kaç haftadır bi halt yediğim yok hemde kocişimin doğum günü ona hazırlık yapcammm yandım valla bugünden başlıyım bari bişler yapmayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…