Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hep gittiğim kuaför....gayetde temizler ve ben hiç jilet kullanmadım o bölgeme
seyrek ve ince onun için jilet kullanırsam kötü olur kaç yıllık emeğimi heba etmiş olurum
kız ... acıycak biliyorum ama gidicem....Doktoruma sordum sorun olmaz dedi...
İlk zamanlar tüm kılları almaktan çok kısaltmamı tavsiye etmişti o bölgeyi koruyo diye
ama şimdi alma zamanı geldi...çok rahatsız oluyorum ya :)

ya şimdi sen öyle deyince bi düşüneyim dedim ama jilet kullanmaktansa ordakı kılları hiç almamayı tercih ederim
hiç sevmıyom jilet beni çok rahatsız ediyo ıyyhh aklıma geldikçe bi garip oluyorum kafamçokkarıştı

bende en son aylarda gideyim diyordum gitmesemmiki yavvvbilmiyorumkismile

valla ben yıllardır ağda yapıyorum hem kendime hem müşterilerime..ama şuana kadar hiç ben mikrop kaptım diye gelen olmadı..ve o kadar rahatti anlatam..1 ayda ancak cıkıyo...tabiki bu temiz yerler için gecerli..kimiside kullandığı ağdayı yeniden kullanıyor...yani güzelim güvendiğiniz bir yer varsa gidin derim..ohhhh temiz temiz pamuk gibi oluyor 1 hafta hiç cıkmıyor...

Kızlar biri bana mercimek çorbası kaynatsınnn nolursunuzzzzzzzzzzzzzzzz delikafadulden delikafadulden

mercan selam canım nasılsın?

kızlar ben geldim..elektirikler gitti..bende hazır elektirik yokken işlerimi yaptım...kışlıkları kaldırıp yazlıkları cıkarttım uff cok yoruldum..aman bu işleride hiç sevmiyorum...

oo maşallah kız :)
bende kaldırdım gecenlerde güzel bi fikir geldi aklıma bak naptım bılıyonmu
küçük hurçlar varya onlardan aldım kocişe krem rengi bana pembe sonra katladım katladı
yerleştirdim ayrı ayrı içlerinede kağıt yazdım bir tane kahverengi etek 2 siyah kazak
1 fular 1 şal 2 kışlık badi diye böylece aramaya gerek kalmadan bulabilcez delikafadulden
sonrada hurclarımı aldımm bazamın altına koydum tataamm tertemiz geniş boş bir dolap
sonrada dolabımın kare gözlerine hasır sepetşer baktım ikeadan bebeiş 1 yasıan gelene kadar yanımızda kalcagı ıcın dolap almıcaz onun için elbiselerini eşyalarını flm
dolabımdakı o hasır sepetlerde saklıycam :) bölede bi çözüm buldum işte boshayallersmile

oledır mutlaka da benımkıler pek ozel olmaz canım hıc kabılıyet yok...ben bebetto nun alt acmasını aldım mavı penguenlı cok sevımlı bırsey...Şeniz

dediğin bu mu tinkercim çok sevimli gercektend e:)

bende yıllardır hep ağda yaparım sadece bacakalrımı makınayla almıştım bi kaç kez
o kadar sonradan ağdayla devamm ettım zaten çok kılsız bi insaım ağdaya gecınce
bacağımda tek tük senedee 1-2 kez çıkmayabaşladı kıl :)

koltuk altı ve bikini bölgesi içinde kuaföre gidiyorum iki dakkada cart cart alıyolar
şimdiye kadar bi enfeksiyon kapmadım bundna sonrada olmaz inşallah bilmiyorumkismile
ama ağda dışında bi yöntem düşünemıyorum tertemız pamuk gibi oluyo :)

evet canım bende eltim almanyadan getirmiş poşet hurç2 tane bayada büyük birine ben kendi kıyafetlerimi koydum diğerine eşiminkileri koydum..vallahi dediğin gibi dolap boşalıverdi hemen ferah ferah ama kışın kazaklar cok dolduruyo....bebiş içinde iyi düşünmüşsün en güzeli 1 yaşına geldiğinde almak en azından genc kız olana kadar kullanır....

evet canım mavısıı....:teytey:

ağdaya gelınce alısmıssan sorun yok...tabı temız bır yer olduguna emınsen...ama ben zaten sevmem agda ısını ...canım tatlıdır yanı makına kullanırım ben..oraya da bıldım bılelı jılet.....ama ole cok degıl allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…