kız kuaforde agdaya mı gıtcen hamıleykenklava:
yapma ya mıkrop kaparsan kı hamıleyken kıl koklerı daha hassas olur vallahı ne yalan soleyım ben bayan jıletı kullanıyom ...oraya asla yapmadım hamılelıkte...bence sende yaptırma canım...
bende en son aylarda gideyim diyordum gitmesemmiki yavvvbilmiyorumkismile
kızlar ben geldim..elektirikler gitti..bende hazır elektirik yokken işlerimi yaptım...kışlıkları kaldırıp yazlıkları cıkarttım uff cok yoruldum..aman bu işleride hiç sevmiyorum...
oledır mutlaka da benımkıler pek ozel olmaz canım hıc kabılıyet yok...ben bebetto nun alt acmasını aldım mavı penguenlı cok sevımlı bırsey...Şeniz
hoşgeldin mercannn..selamm kızlarrr
Kızlar biri bana mercimek çorbası kaynatsınnn nolursunuzzzzzzzzzzzzzzzz delikafadulden delikafadulden
mercan selam canım nasılsın?
iyiyim canom sen nasılsın hastamısın hayırdır yoksa mercimek çorbaımı aşeriyon ben yaparım bebişimKızlar biri bana mercimek çorbası kaynatsınnn nolursunuzzzzzzzzzzzzzzzz delikafadulden delikafadulden
mercan selam canım nasılsın?
valla ben yıllardır ağda yapıyorum hem kendime hem müşterilerime..ama şuana kadar hiç ben mikrop kaptım diye gelen olmadı..ve o kadar rahatti anlatam..1 ayda ancak cıkıyo...tabiki bu temiz yerler için gecerli..kimiside kullandığı ağdayı yeniden kullanıyor...yani güzelim güvendiğiniz bir yer varsa gidin derim..ohhhh temiz temiz pamuk gibi oluyor 1 hafta hiç cıkmıyor...
hoşgeldin mercannn..
ahhh kuşummm kıyamam sana bennn gel ben hemen kaynatırım sana..sen yeterki iste kuşumm...opuyorumnanaktan
iyiyim canom sen nasılsın hastamısın hayırdır yoksa mercimek çorbaımı aşeriyon ben yaparım bebişim
oo maşallah kız :)
bende kaldırdım gecenlerde güzel bi fikir geldi aklıma bak naptım bılıyonmu
küçük hurçlar varya onlardan aldım kocişe krem rengi bana pembe sonra katladım katladı
yerleştirdim ayrı ayrı içlerinede kağıt yazdım bir tane kahverengi etek 2 siyah kazak
1 fular 1 şal 2 kışlık badi diye böylece aramaya gerek kalmadan bulabilcez delikafadulden
sonrada hurclarımı aldımm bazamın altına koydum tataamm tertemiz geniş boş bir dolap
sonrada dolabımın kare gözlerine hasır sepetşer baktım ikeadan bebeiş 1 yasıan gelene kadar yanımızda kalcagı ıcın dolap almıcaz onun için elbiselerini eşyalarını flm
dolabımdakı o hasır sepetlerde saklıycam :) bölede bi çözüm buldum işte boshayallersmile
dediğin bu mu tinkercim çok sevimli gercektend e:)
neler kaynatıyorsunuz bakıyımmm hııbayanssulusmile
oo maşallah kız :)
bende kaldırdım gecenlerde güzel bi fikir geldi aklıma bak naptım bılıyonmu
küçük hurçlar varya onlardan aldım kocişe krem rengi bana pembe sonra katladım katladı
yerleştirdim ayrı ayrı içlerinede kağıt yazdım bir tane kahverengi etek 2 siyah kazak
1 fular 1 şal 2 kışlık badi diye böylece aramaya gerek kalmadan bulabilcez delikafadulden
sonrada hurclarımı aldımm bazamın altına koydum tataamm tertemiz geniş boş bir dolap
sonrada dolabımın kare gözlerine hasır sepetşer baktım ikeadan bebeiş 1 yasıan gelene kadar yanımızda kalcagı ıcın dolap almıcaz onun için elbiselerini eşyalarını flm
dolabımdakı o hasır sepetlerde saklıycam :) bölede bi çözüm buldum işte boshayallersmile
dediğin bu mu tinkercim çok sevimli gercektend e:)
ev işleri demeyin bana bir tembelleştimki sormayın elim hiç bir işe gitmiyor
evet canım mavısıı....:teytey:
bu ne arkadaşlarrr..
t acma mınderı gayette yumusak...benım hoşuma gıttı cok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?