Ben de var o tavır yaa, doktorum iyi sabrediyo valla, kafamdaki bütün soruları soruyorum, hiç susmuyorum, alttan muayene ederken illa herşeyi bana da göstermesini istiyom kaydirigubbakcemile3 burda konuştuğumuz yeni öğrendiğim herşeyi soruyom, o da sabırla cevaplıyo ve herzaman da kendinden emindir yani yerimseniben
Dünyada 18 gün arayla ikiz doğurtan ilk ve tek doktor biliyo musunuz boshayallersmile
valla ben yıllardır ağda yapıyorum hem kendime hem müşterilerime..ama şuana kadar hiç ben mikrop kaptım diye gelen olmadı..ve o kadar rahatti anlatam..1 ayda ancak cıkıyo...tabiki bu temiz yerler için gecerli..kimiside kullandığı ağdayı yeniden kullanıyor...yani güzelim güvendiğiniz bir yer varsa gidin derim..ohhhh temiz temiz pamuk gibi oluyor 1 hafta hiç cıkmıyor...
bu ne arkadaşlarrr..
evet canım bende eltim almanyadan getirmiş poşet hurç2 tane bayada büyük birine ben kendi kıyafetlerimi koydum diğerine eşiminkileri koydum..vallahi dediğin gibi dolap boşalıverdi hemen ferah ferah ama kışın kazaklar cok dolduruyo....bebiş içinde iyi düşünmüşsün en güzeli 1 yaşına geldiğinde almak en azından genc kız olana kadar kullanır....
canım obolgeyı koruyo o kıllar bı nevı...mıkrop kapmayı engellıyo...kokten alınca o gozneklerden de rahatlıkla mıkrop kapma ıhtımalı var..ılla kapılcak dıye bır sey yok tabı ama bazen orası kanıyo alırken...o kanamadan bıle kapabılır...zaten hamılelıkte uflesen hasar alıyo orası...ben vajınıt olmustum gebelık oncesı netten arastırdıgım kadarıyla oraya sabun bıle surmucekseın yanı o kadar hassas.kullanılar dezenfekte ılaçları bıle vajınıt yapabılıyo bunlarda gebelıkte rısklı durumlar..ben onceden yasadıgım ıcın dıkkat edıyom
benımde aysenın kullandıgı gıbı oraya ozel dezenfekte ılacım vardı onu bıle bıraktım..sadece suuuuuu....onuda ıcıne tutmamak lazımmıs...ama bız kadınlar dayanamıyoz sabunluyoz gene...
genc kız olana kadar kullanamaz sanırım çünkü yeni gelen her bebişler yeniden dekore
ederiz biz o odayı dekotasyon manyaagı bi çift oldugumuz için bide Allah nasib ederse
biçok bebeiş düşünüyos biz bakalım ay millet bu yüzden deli diyo bana kaydirigubbakcemile3
evet o kıllar gercektende koruyo ama artık bi sorun olmaz deyince şaaptım bende
ayy tinker o içeriye kadar sabunlama muhabbeti hiç iyi değilmiş ben 1-2 senedır
yapmıyorum bazı şeyleride abartmamak laızm su sabun temız evet aa bakteri fln
taşır tahriş eder Allah korusun
genc kız olana kadar kullanamaz sanırım çünkü yeni gelen her bebişler yeniden dekore
ederiz biz o odayı dekotasyon manyaagı bi çift oldugumuz için bide Allah nasib ederse
biçok bebeiş düşünüyos biz bakalım ay millet bu yüzden deli diyo bana kaydirigubbakcemile3
evet o kıllar gercektende koruyo ama artık bi sorun olmaz deyince şaaptım bende
ayy tinker o içeriye kadar sabunlama muhabbeti hiç iyi değilmiş ben 1-2 senedır
yapmıyorum bazı şeyleride abartmamak laızm su sabun temız evet aa bakteri fln
taşır tahriş eder Allah korusun
ay canım ıcı derken delıgını kastetmıyon demı...ıc dudaklar yanı..orayı bende yapardım da dedıgım gıbı vajınıten sonra bıraktım...ya rahım agzı yarası da en buyuk sonucu ben de de var..ve ben sabunlardım eskıden...neymıs mıs gıbı koksun...ama ole degıl zaten evlenınce kızlık zarı kalkınca otomatık olarak orası acık kolay mıkrop kapıyo..sabun kacıyo tahrıs oluyo dudun sabunu yuzumuze surunce bıle nasıl oluyo orası pembe et...ph sı cok farklı...ben o ozel kadın jellerını bıle bıraktım dusun korkudan...sımdı su sadece..o da dusu da tutmucaksın...basından akanla yetıncen ıcıne kacmamalı....cunku vajına ole mukemmel bır yapı kı kendı kendını dezenfekte edıyomus....ama bız ıste ellerımız gıbı dusunuyoz...yanlışmıs bende gec ogrendım...hamılelıktede korkuyom ondan...ben mesela genelde jılet yaparım ama arada agda yapardım cok sertleşmesın dıye...onu kestım hıc yapmıyom...cunku cıldım asırı hassas ...
canım bende hep 3 4 tane çocuğum olsun istemişimdir.hatta eşimede dedim eşiminde tepkisi şu oldu.(sen önce biteneyi doğurda 2 3 sonra düşünürsün dedi).adamcağız haklı ne diyeyim...allahım sanada hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım..
kızlaaar öğlen seda sayanda ibrahim saraçoğlu vardıı..ben incir kürünün tam olarak neye yaradığını bilmiyordummm...özellikle dinledimm.yumurta gelişmesine yardımcı dedii..aslında ilaç kullanmadan onu deneseydim keşke şimdiye kadar....
içi derken dudakların iç kısmını yani narin kısmını kasdedıyorum hiç su tutmuyorum oraya
eskıden ıslak elimle temizlerdim ama şimdi yok anam sadece dış temızlıgını yapıyorum
akıntıdır şudur budur rahım temzılıyo kendisini
bide şimdi hamile oldugumuz için rahım aşağıda ve mıkrop kapması çok mümkün
ya kadın olmak çok zor hee erkeklerin hiç öle bi derdi yok anasını satıym
hiçbi dertleri yok bide trip çekmekten şikayet ediyolar e tribimizi de çeksinler yani artık
benim vajinal temzılık jelini kullanımış gecengün eşim bu süper temızlıyo gercekten hee
hatun milleti işinin biliyo diyo delü yaa aşkım benim olumunekankayizsmile
titizin bayrak tasıyanı önde gideni oldugu için arkadaş sempatiksalakcinni
geldi şimdi kırmızılar..yeni tarihim 3 haziran mafoldumben
kızlaaar öğlen seda sayanda ibrahim saraçoğlu vardıı..ben incir kürünün tam olarak neye yaradığını bilmiyordummm...özellikle dinledimm.yumurta gelişmesine yardımcı dedii..aslında ilaç kullanmadan onu deneseydim keşke şimdiye kadar....
kızlar bi de şu incir kürünü sorcam size.nasıl yapılıyor,nezaman başlanıyor? Malum yumurtlama sorunum var,belki vesile olur.bu ay denemeyi düşünüyorum.aslında bile arı sütü karışımını denemek de istiyorum.ikisi bi arada olur mu ki? Belki tavan yapar benim yumoşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?