Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben burdayım da bırazdan kacıyorum zaten bırcok kısı kacmıs..hadı canlarım tum annelerın ve de anne olmak ıcın cabalayan anne adaylarımızın anneler gununu kutluyorum ...bunun ıcın emek harcamak bıle bu guzel gunu yasamayı hakettırır bence....cok optum sızleri....

kızlarrrrrrr..konuşun bakayımmm...ben size birşey sorayımm..cırcır böcekleri gibi başlarsınızzz.. aklinialirimsmile
şeyyy..nerden başlasamkii...ben düğün gecesi yol uzun diye dayanamadım..gelinliğimi kayınvalidemlerde çıkardım..öyle çıktık yolaaa...içimde kalmadı desem yalann.. :kedi:
geçen içimden geldi giydim gelinliğimi..tel.dede anlatıyom kocişe giydim falan diye..oda dedikine... :kedi: ben gelincede giy...ben çıkarırımmm.. :kedi: :kedi:
sizin nasıl oldu düğün gecesii... :jeyyar:

Elson ben anlatayım mı canım bızde 2 dÜĞÜn yaptık uzaĞa gelın gıttım ıÇın ıkı tarafta da oldu yanı sen yıne ıyısın evde ÇıkarmıŞsın ben arabada Çıkardım ya :))

ayyy niye susutunuzzz...çıkıcam bende şimdiiiiiii bakın....... kötükedihüso

Elson ben anlatayım mı canım bİzde 2 dÜĞÜn yaptık uzaĞa gelİn gİttİm İÇİn İkİ tarafta da oldu yanİ sen yİne İyİsİn evde ÇıkarmıŞsın ben arabada Çıkardım ya :))

arabadamııı ...kaydirigubbakcemile3 damat zor tutmuştur kendini..demedimi sağa çekeyim diyeee... :roflol:

DÜĞÜn bıtımınde hemen yol Çıktık tabı gelınlıkle eve gıtmem olmazdı hemen yola Çıktık zaten uzun yol olunca (antalya dan ızmıt'e)mecbur oldu yanı Öfff eŞım bı otele gırelım felan dedı ama aıla bÜyÜklerı gerek yok dedıler allah tan araba bÜyÜktÜ..

canım cok teşekkürler..seninde annenler günün kutlu olsun..bakalım koçişin ne alıcak sana..benim koçişim gecen sene gül göndermişti..kaydirigubbakcemile3

ama doya doya düğün yaptık:)) kız kınası(çarşamba) yaptık ertesi gün kandil diye sonraki gün (cuma)düğün oldu hemen düğün gecesi yola çıktık c.tesi öğlene vardık pazar akşamı da izmitte düğün yaptık :S

çok yorucuydu ama .... o yorgunluğun üstüne eşim kucağında çıkardı beni 3 kat ama canı çıktı:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…