- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
adamın hali kalmamıştırkın acısını çıkarsın haaa ama ertesi gün tamam sositososito
nasıl yani daha erken değilmiKızlar ben galiba adet oluyorum bilmiyorumkismile
Kızlar ben galiba adet oluyorum bilmiyorumkismile
nasıl yani daha erken değilmi
nasıl yanii.senin kanaman yokmuydu zaten..nerden anladınn..hem oluyosanda bu iyi bişey değilmi..sevinmüycüzmü???
karasu adet göremiyormuydun yoksam
Sabahtan beri resmen adet sancısı çekiyorum ve dış gebelikten dolayı olan kanamalarım bikaç gündür çok azalmıştı, hatta sadece sabahları tuvalette tuvalet kağıdına azıcık bi kahverengi leke bulaşıyodu okadardı yani bilmiyorumkismile ama busabahtan beri bayağı adet kanaması gibi kırmızı kan geliyo, çok yoğun diil ama şekli de sancılar da onu gösteriyo, sanırım adet bu bilmiyorumkismile
Tatlım ben dış gebelik geçirdim geçen ay, sonlandırıldı, o yüzden 20 gündür lekelenmelerim var zaten, ama bu o lekelerden farklı, bu kez adet oldum sanırım mirmirmirmir
kızlarrrrrrr..konuşun bakayımmm...ben size birşey sorayımm..cırcır böcekleri gibi başlarsınızzz.. aklinialirimsmile
şeyyy..nerden başlasamkii...ben düğün gecesi yol uzun diye dayanamadım..gelinliğimi kayınvalidemlerde çıkardım..öyle çıktık yolaaa...içimde kalmadı desem yalann.. :kedi:
geçen içimden geldi giydim gelinliğimi..tel.dede anlatıyom kocişe giydim falan diye..oda dedikine... :kedi: ben gelincede giy...ben çıkarırımmm.. :kedi: :kedi:
sizin nasıl oldu düğün gecesii... :jeyyar:
geçmiş olsun canım üzüldüm yaa
Doktorumu aradım şimdi, normal dedi, adet olmuş olabilirsin dedi, bu hcg.nin sıfırlandığını gösterir dedi hihoyyyt ay çok mutluyum kızlar, kurtuluyorum galiba hihoyyyt
Temizlenince gel dedi doktorum yerimseniben bu ay korunacaz ya o yüzden tedavi olmayacağı için ikinci gün bakmaya gerek yokmuş yerimseniben
Sağol tatlım olumunekankayizsmile ben üzülmüyorum, bayağı toparlandım artık yerimseniben önümüze bakıcaz bundan sonra yerimseniben
Doktorumu aradım şimdi, normal dedi, adet olmuş olabilirsin dedi, bu hcg.nin sıfırlandığını gösterir dedi hihoyyyt ay çok mutluyum kızlar, kurtuluyorum galiba hihoyyyt
Temizlenince gel dedi doktorum yerimseniben bu ay korunacaz ya o yüzden tedavi olmayacağı için ikinci gün muayenesine gerek yokmuş yerimseniben
ayy canım ya bu benimde içimde ukte kamlıştır..koçişim cıkarıcak öpe öpeee ne güzel olucaktıııı:kedi::kedi:
bizim memelekette evimiz olmayınca otele gittik..kayınvaldemin evi misafir dolu.altınları kayınvaldeme teslim ettik gelinliğide otelde rezil olmayalım diye cıkardık evde hay cıkarmaz olaydım..:umursamaz:
otele geldik duş aldık namaz kılcaz ee ben ne etek almışım ne baş örtü hiçbirşey yok sadece namaz örtüsünü almışım başkada birşey yok..valizi daha önceden hazırlamıştık..gelinlikle gelirim gelinlikle kılarım namazımı demiştim ama tabi olmadı..
uzun gecelik vardı onu giydim üstümede hırka vardı onu giydim başımada havlu sardım namazımı kıldım...ama ne komikti görsen..:roflol::roflol::roflol:.
yuppiiii... :lepi: :lepi: :lepi:
çok sevindimmmmm yahuuuuuuuu.... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bu ay korunursn ondan sonrada sıfırdan hormonlara..tüpüne bakar dr.un..yumurta takibide yaptırırsın ..ayy yine bebiş olayına girdimm.. bilmiyorumkismile
ayyy..benim çıkarmama gerek yoktu aslında..iki saatlik yol..ve biz idrek evimize gelecektik..gelinilğini üstü çok sıktı..ah işmdiki aklım olsa çıkarırmıydımmm..
ve namaz olayıda ayın senin gibi olduu..neyle kıldım biliyonmu..bornoznan... bilmiyorumkismile Allahım inş kabul etmiştir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?