Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
nasıl yani daha erken değilmi

Evet bilmiyorumkismile daha 22. günüm bilmiyorumkismile

nasıl yanii.senin kanaman yokmuydu zaten..nerden anladınn..hem oluyosanda bu iyi bişey değilmi..sevinmüycüzmü???

Sabahtan beri resmen adet sancısı çekiyorum ve dış gebelikten dolayı olan kanamalarım bikaç gündür çok azalmıştı, hatta sadece sabahları tuvalette tuvalet kağıdına azıcık bi kahverengi leke bulaşıyodu okadardı yani bilmiyorumkismile ama busabahtan beri bayağı adet kanaması gibi kırmızı kan geliyo, çok yoğun diil ama şekli de sancılar da onu gösteriyo, sanırım adet bu bilmiyorumkismile

bu iyi bişey bence..iğne falan oldun karasucum..olsun okadarr..erken olmuş olabilirsinn..sevin bence..hcg ninde iyice düştüğünü gösterir...

Doktorumu aradım şimdi, normal dedi, adet olmuş olabilirsin dedi, bu hcg.nin sıfırlandığını gösterir dedi hihoyyyt ay çok mutluyum kızlar, kurtuluyorum galiba hihoyyyt
Temizlenince gel dedi doktorum yerimseniben bu ay korunacaz ya o yüzden tedavi olmayacağı için ikinci gün muayenesine gerek yokmuş yerimseniben

ayy canım ya bu benimde içimde ukte kamlıştır..koçişim cıkarıcak öpe öpeee ne güzel olucaktıııı:kedi::kedi:
bizim memelekette evimiz olmayınca otele gittik..kayınvaldemin evi misafir dolu.altınları kayınvaldeme teslim ettik gelinliğide otelde rezil olmayalım diye cıkardık evde hay cıkarmaz olaydım..:umursamaz:
otele geldik duş aldık namaz kılcaz ee ben ne etek almışım ne baş örtü hiçbirşey yok sadece namaz örtüsünü almışım başkada birşey yok..valizi daha önceden hazırlamıştık..gelinlikle gelirim gelinlikle kılarım namazımı demiştim ama tabi olmadı..
uzun gecelik vardı onu giydim üstümede hırka vardı onu giydim başımada havlu sardım namazımı kıldım...ama ne komikti görsen..:roflol::roflol::roflol:.

yuppiiii... :lepi: :lepi: :lepi:
çok sevindimmmmm yahuuuuuuuu.... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bu ay korunursn ondan sonrada sıfırdan hormonlara..tüpüne bakar dr.un..yumurta takibide yaptırırsın ..ayy yine bebiş olayına girdimm.. bilmiyorumkismile

hadi gözün aydın canım...bu ayıda atlatırsan inşallah önümüzdeki ay çalışmalar başlarrr...gelsin ikizlerrr

ayyy..benim çıkarmama gerek yoktu aslında..iki saatlik yol..ve biz idrek evimize gelecektik..gelinilğini üstü çok sıktı..ah işmdiki aklım olsa çıkarırmıydımmm..
ve namaz olayıda ayın senin gibi olduu..neyle kıldım biliyonmu..bornoznan... bilmiyorumkismile Allahım inş kabul etmiştir..

Yok kuşum yaa, Eylüle kadar tedaviye ara vericez artık, doktor kontrol için gelmen gerek derse başka ama bebek tedavisini bırakıyoruz artık, eylülden sonra nasipse yerimseniben
Bu ay mecburen korunacaz, haziran-temmuz-ağustosta da korunmayız ama tedavi ya da takip de yaptırmayız, tedavisiz olmaz zaten ozamanlarda sanmıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah canım kabul olmuştur.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…