Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

en iyisini yapıyosun aslında..ama ben şeyden korkuyorum karasuu..Allah korusun ama tatilde stres yapmazsın falan hamiş kalırsın..ya yine tüplerde kalırsa..yani onu dr.una bi sor..korunmıycaksın sonuçta..olurmu olur..

ışte ondan korkuyorum ben de, ama doktorumla konuşucam mutlaka bu durumu yerimseniben zaten doktorumu tanıyorum ben artık, nezaman ne için çağırdığını, ne düşündüğünü ezberledim boshayallersmile şimdi temizlenince gel dediğine göre büyük ihtimal aklında rahim filmi var, tüplerin durumuna bakacak tekrar diye tahmin ediyorum yerimseniben

oh iyii.... zemuszemus

canım üzme kendini bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur inşallah..morelini bozmana değmez...bakarsın haziran ayına hamiş gireriz...

hep önümüzdeki aya atıyoruz zaten.ama bu durum beni ciddi anlamda çok üzmeye başladı.az önce kocişimle konuştuk,sesimden anladı bişi olduğunu bende söledim kırmızı kart yediğimi..garibim oda "yaaaa" diyebildi sadece..teselli etmeye çalıştı ama olmadı malesef...offfff offfffmafoldumben

canım üzme kendini sizin için hayırlı değilmiş belki de bide böyle düşün bende senin gibi kırmızıları görünce üzülüyorum ama demekki vardır bi hayır da o yüzden olmuyo diyorum.Rabbim dilediği zaman olur inşallah bizler emanetçileriz..

canım üzülmeee...tedaviye devamm.stres yok..sana şu söylediklerim boş laf geliyor ama inan şuna adın kadar emin ol stres bebek olmasını en çok etkileyen faktör..daha geçen gün okudum yine..oyuncunun biri ilk aylar çok stres yaptım olmuyomu olmıycakmı falan dedim..nezamanki kendimi bıraktım o ay hamile kaldım diyo..tecrübeli insanlar hep bunu söylüyor..sen şükret adet görüyosunn..bu çok çok güzelll ve önemli bişeyy...biraz bitkisel destekte yap.arı sütü polan bal alabilirsin..arada suya tarçın koy bi kaşık iç..hormonlara iyi gelirmiş..ben incir kürüne karar verdim..onuda yapıcam Allahın izniylee..vcanın sıkma lütfeeenn...
bu arada sana bişey itiraf etçemm..avatarındaki fotoğrafı kaldırırmısın..ben seni ondaki kadın gib yaşlı ve çirkin hayal ediyorum ister istemezzz.bilmiyorumkismile
nacizane bi tavsiyee..
boshayallersmile

canım bunları hepimiz her ay yaşıyoruz ogün biraz üzüntülü gecsede ertesi gün kendimizi yeniden toparlıyoruz..umudunu hiç kaybetme allah büyük en kısa zamanda bizlerede mükafatımızı vericektir...hiç dr. gittinizmi canım ve kac yıllık evlisin..

elson alemsin yaaaa:)))alkisalkisalkis

bu arada sana bişey itiraf etçemm..avatarındaki fotoğrafı kaldırırmısın..ben seni ondaki kadın gib yaşlı ve çirkin hayal ediyorum ister istemezzz.bilmiyorumkismile
nacizane bi tavsiyee..
boshayallersmile

Aynen valla :roflol: :roflol: :roflol:

Canım bak sana tek bişey söylicem, sağlıklı bi gebelik mi istersin yoksa bir an önce olsun nasıl olursa olsun diyenlerden misin lmaz:
Benim yaşadıklarımı az çok biliyosun, kimyasal gebelik, dış gebelik hepsini yaşadım, ve artık asla bebeğim olmadı diye üzülmiceme yemin ettim, çünkü olup da sağlıksız olması, devam edemicek olması hiç olmamasından emin ol çoooooooooooook daha kötü :teselli:

paradies teşekkür ederim tatlım iyi dileklerin için.umarım bende üzülmemeyi öğrenirim bi gün.

elsoncum avatarımdaki resimle pek bi alakam yok benim :) ama komik geldiği için öle bişi yaptım.ama değiştiricem senin için. ayrıca sanada teşekkür ederim.

haticecim 2 yıllık evliyim ve ağustos ayında karar verdik bebek için.o günden beri her ay düzenli olarak gidiyorum doktoruma.ve en son gittiğimde yumurtlama problemimin olduğunu söledi ve ben mahvoldum.bu zamana kadar hiç sölememişti böle bişi.herşey yolunda diyordu.bi anda böle demesi kafamda bissürü soru işareti yarattı.. açıkçası o günden beri daha çok takmaya başladım kafama.bu ay serephone vermişti onu kullandım ve anlaşıldığı üzre hiç bi işe yaramadı.zaten kontrole gittiğimde de istenilen büyüklüğe ulaşmamış yumurtaların dedi. ne biliyim işte yaa..kafam kazan gibi oldu düşünmekten.pazar günü için randevu aldım.regl olunca gel demişti.bakalım ne dicek bu ay..

ay elif biliyomusun çiğdemin avatarı banada aynı şeyi çağrıştırıyo
e merak ettim benimki ne çağrıştırıyo kız sana boshayallersmile
söle bakımmm

tmm tmm değiştiricem.ama şu an pc de sadece kk ya ait olan avatarlar var ve onlarda sizin istemedikleriniz :) eve gidince kendimi koycam :))

canım karasucum tabiki sağlıklı olması en büyük temennim.ama hem sağlıklı hemde hemen olsa...

ay elif biliyomusun çiğdemin avatarı banada aynı şeyi çağrıştırıyo
e merak ettim benimki ne çağrıştırıyo kız sana boshayallersmile
söle bakımmm

seninki hamarat bi ev hanımını çağrıştırıyo vallaa... boshayallersmile

Hayırlısı olsun bitanem üzülme :teselli: serephone, klomenin muadili bi ilaç bildiğim kadarıyla ve klomenle 2. ve 3. ayında hamile kalan okadar çok kişi biliyorum ki, hiç ümidini kaybetme bence, yumurtlama problemi hiç de öyle büyük bi problem değil, ilacını içip, biraz da bitkisel takviye yaparsan (incir kürü ya da arı sütü+bal+polen gibi) eminim gelecektir meleğin :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…