Yok kuşum yaa, Eylüle kadar tedaviye ara vericez artık, doktor kontrol için gelmen gerek derse başka ama bebek tedavisini bırakıyoruz artık, eylülden sonra nasipse yerimseniben
Bu ay mecburen korunacaz, haziran-temmuz-ağustosta da korunmayız ama tedavi ya da takip de yaptırmayız, tedavisiz olmaz zaten ozamanlarda sanmıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
en iyisini yapıyosun aslında..ama ben şeyden korkuyorum karasuu..Allah korusun ama tatilde stres yapmazsın falan hamiş kalırsın..ya yine tüplerde kalırsa..yani onu dr.una bi sor..korunmıycaksın sonuçta..olurmu olur..
İşte ondan korkuyorum ben de, ama doktorumla konuşucam mutlaka bu durumu yerimseniben zaten doktorumu tanıyorum ben artık, nezaman ne için çağırdığını, ne düşündüğünü ezberledim boshayallersmile şimdi temizlenince gel dediğine göre büyük ihtimal aklında rahim filmi var, tüplerin durumuna bakacak tekrar diye tahmin ediyorum yerimseniben
canım üzme kendini bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur inşallah..morelini bozmana değmez...bakarsın haziran ayına hamiş gireriz...
hep önümüzdeki aya atıyoruz zaten.ama bu durum beni ciddi anlamda çok üzmeye başladı.az önce kocişimle konuştuk,sesimden anladı bişi olduğunu bende söledim kırmızı kart yediğimi..garibim oda "yaaaa" diyebildi sadece..teselli etmeye çalıştı ama olmadı malesef...offfff offfffmafoldumben
hep önümüzdeki aya atıyoruz zaten.ama bu durum beni ciddi anlamda çok üzmeye başladı.az önce kocişimle konuştuk,sesimden anladı bişi olduğunu bende söledim kırmızı kart yediğimi..garibim oda "yaaaa" diyebildi sadece..teselli etmeye çalıştı ama olmadı malesef...offfff offfffmafoldumben
canım üzülmeee...tedaviye devamm.stres yok..sana şu söylediklerim boş laf geliyor ama inan şuna adın kadar emin ol stres bebek olmasını en çok etkileyen faktör..daha geçen gün okudum yine..oyuncunun biri ilk aylar çok stres yaptım olmuyomu olmıycakmı falan dedim..nezamanki kendimi bıraktım o ay hamile kaldım diyo..tecrübeli insanlar hep bunu söylüyor..sen şükret adet görüyosunn..bu çok çok güzelll ve önemli bişeyy...biraz bitkisel destekte yap.arı sütü polan bal alabilirsin..arada suya tarçın koy bi kaşık iç..hormonlara iyi gelirmiş..ben incir kürüne karar verdim..onuda yapıcam Allahın izniylee..vcanın sıkma lütfeeenn...
bu arada sana bişey itiraf etçemm..avatarındaki fotoğrafı kaldırırmısın..ben seni ondaki kadın gib yaşlı ve çirkin hayal ediyorum ister istemezzz.bilmiyorumkismile
nacizane bi tavsiyee.. boshayallersmile
elson alemsin yaaaa:)))alkisalkisalkis
bu arada sana bişey itiraf etçemm..avatarındaki fotoğrafı kaldırırmısın..ben seni ondaki kadın gib yaşlı ve çirkin hayal ediyorum ister istemezzz.bilmiyorumkismile
canım üzülmeee...tedaviye devamm.stres yok..sana şu söylediklerim boş laf geliyor ama inan şuna adın kadar emin ol stres bebek olmasını en çok etkileyen faktör..daha geçen gün okudum yine..oyuncunun biri ilk aylar çok stres yaptım olmuyomu olmıycakmı falan dedim..nezamanki kendimi bıraktım o ay hamile kaldım diyo..tecrübeli insanlar hep bunu söylüyor..sen şükret adet görüyosunn..bu çok çok güzelll ve önemli bişeyy...biraz bitkisel destekte yap.arı sütü polan bal alabilirsin..arada suya tarçın koy bi kaşık iç..hormonlara iyi gelirmiş..ben incir kürüne karar verdim..onuda yapıcam Allahın izniylee..vcanın sıkma lütfeeenn...
Aynen valla :roflol: :roflol: :roflol:
ay elif biliyomusun çiğdemin avatarı banada aynı şeyi çağrıştırıyo
e merak ettim benimki ne çağrıştırıyo kız sana boshayallersmile
söle bakımmm
paradies teşekkür ederim tatlım iyi dileklerin için.umarım bende üzülmemeyi öğrenirim bi gün.
elsoncum avatarımdaki resimle pek bi alakam yok benim :) ama komik geldiği için öle bişi yaptım.ama değiştiricem senin için. ayrıca sanada teşekkür ederim.
haticecim 2 yıllık evliyim ve ağustos ayında karar verdik bebek için.o günden beri her ay düzenli olarak gidiyorum doktoruma.ve en son gittiğimde yumurtlama problemimin olduğunu söledi ve ben mahvoldum.bu zamana kadar hiç sölememişti böle bişi.herşey yolunda diyordu.bi anda böle demesi kafamda bissürü soru işareti yarattı.. açıkçası o günden beri daha çok takmaya başladım kafama.bu ay serephone vermişti onu kullandım ve anlaşıldığı üzre hiç bi işe yaramadı.zaten kontrole gittiğimde de istenilen büyüklüğe ulaşmamış yumurtaların dedi. ne biliyim işte yaa..kafam kazan gibi oldu düşünmekten.pazar günü için randevu aldım.regl olunca gel demişti.bakalım ne dicek bu ay..
aaa siz beni iyice yaşlı ve çikin yaptınız bee..lmaz:kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?