Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay elif biliyomusun çiğdemin avatarı banada aynı şeyi çağrıştırıyo
e merak ettim benimki ne çağrıştırıyo kız sana boshayallersmile
söle bakımmm

Ben senin avatarını her görüşümde canım öyle şekilli kurabiyelerden yemek istiyo valla cokacimcoook onları kurabiye olarak görüyorum ve yemek istiyorum delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canlarım benim ne güzel umut verdiniz bana.burası kendimi süper hissetmemi sağlıyor.sizleri çok seviyorum ben yaa.opuyorumnanaktan

kızlar ya bişi sorcam bu sitede yeni oldugum için bazı şeeeleri bilmiyom mesela böyle msj gönderiyoruz ya sayfa yenile yapmadan göremiyorum siz de de mi böyle yoksa bunun için kısa yol varmı sayfa yenilemekten gına geldi desempatik salakcinni

anladım canım..yumurtaların ilaçla bu ay büyümemiş ama önümüzdeki ay büyüyeceğine eminim..bende 3 aydır bak senin gibi yumurtatakibi yaptırıyorum ilaç kullanıyorum ama hala hamiş kalmadım..ama şunuda söylemek isterimki ilaç kullanınca insan o ay hamile kalıcam diye kendini şartlandırıyo ve kırmızılar gelince büyük bir hayal kırıklığı..ama sen morelini yüksek tut tabiki..bakalım pazar günü git bakalım dr. ne dicek..haberdar et bizi..

Sayfayı yenilemeden göremezsin hayatım, sık sık f5'e basacaksın, yeni mesajları görmek için yerimseniben

aynen canım..aynen bende çok okudum ikinci üçüncü ay kalann...
dinle kız karasuyu..bunalıma yer yok bu topikte..kıraruz kemüklerini vallaa... lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

:roflol: :roflol:
kocam mucuklasın banane...onun işimiymiş o... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
zaten geliyo akşamaa... aklinialirimsmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Sen akşam gelinliğini giy kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ama dikkat et benim dün akşam düştüğüm duruma düşme kaydirigubbakcemile3 ben dün akşam kırk yılın başı azıcık fantazik olayım dedim, çok güzel, afilli, bol dekolteli bi elbisem var kociş çok seviyo, onu giydim:)) ama kociş gelene kadar 4 kere üstümü değiştirdim, kapıcı bi su için, bi çöp için derken zırt bırt kapıyı çalıyo, apar topar üstümü değiştiriyom kapıyı açıyom, adamın istediğini verip tekrar elbiseyi giyiyom, anam ağladı valla kociş gelene kadar :roflol: :roflol: :roflol:
Geldikten sonra da kocişim ağlattı anamı ama o ayrı melese :kedi: :kedi: :kedi:

Son düzenleme:

hadi yaaaa..komedi filmi gibi olmuşşş yavrum yaaa... :roflol: :roflol: :roflol:
ama kapanış güzel olmuşşş.... aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…