ay elif biliyomusun çiğdemin avatarı banada aynı şeyi çağrıştırıyo
e merak ettim benimki ne çağrıştırıyo kız sana boshayallersmile
söle bakımmm
paradies teşekkür ederim tatlım iyi dileklerin için.umarım bende üzülmemeyi öğrenirim bi gün.
elsoncum avatarımdaki resimle pek bi alakam yok benim :) ama komik geldiği için öle bişi yaptım.ama değiştiricem senin için. ayrıca sanada teşekkür ederim.
haticecim 2 yıllık evliyim ve ağustos ayında karar verdik bebek için.o günden beri her ay düzenli olarak gidiyorum doktoruma.ve en son gittiğimde yumurtlama problemimin olduğunu söledi ve ben mahvoldum.bu zamana kadar hiç sölememişti böle bişi.herşey yolunda diyordu.bi anda böle demesi kafamda bissürü soru işareti yarattı.. açıkçası o günden beri daha çok takmaya başladım kafama.bu ay serephone vermişti onu kullandım ve anlaşıldığı üzre hiç bi işe yaramadı.zaten kontrole gittiğimde de istenilen büyüklüğe ulaşmamış yumurtaların dedi. ne biliyim işte yaa..kafam kazan gibi oldu düşünmekten.pazar günü için randevu aldım.regl olunca gel demişti.bakalım ne dicek bu ay..
kızlar ya bişi sorcam bu sitede yeni oldugum için bazı şeeeleri bilmiyom mesela böyle msj gönderiyoruz ya sayfa yenile yapmadan göremiyorum siz de de mi böyle yoksa bunun için kısa yol varmı sayfa yenilemekten gına geldi desempatik salakcinni
Hayırlısı olsun bitanem üzülme :teselli: serephone, klomenin muadili bi ilaç bildiğim kadarıyla ve klomenle 2. ve 3. ayında hamile kalan okadar çok kişi biliyorum ki, hiç ümidini kaybetme bence, yumurtlama problemi hiç de öyle büyük bi problem değil, ilacını içip, biraz da bitkisel takviye yaparsan (incir kürü ya da arı sütü+bal+polen gibi) eminim gelecektir meleğin :teselli:
güzelmi akşama kadar idare etcek olan avatarım :)) idare edebilcek mi sizi
deliler siziiiiiisempatiksalakcinni
buda koca kafalı ama en azından yüzü güzel.... :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayyy..çiğdem beni yakaladığı yerdee... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Mucuk mucuk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
kocam mucuklasın banane...onun işimiymiş o... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
zaten geliyo akşamaa... aklinialirimsmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Sen akşam gelinliğini giy kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ama dikkat et benim dün akşam düştüğüm duruma düşme kaydirigubbakcemile3 ben dün akşam kırk yılın başı azıcık fantazik olayım dedim, çok güzel, afilli, bol dekolteli bi elbisem var kociş çok seviyo, onu giydim:)) ama kociş gelene kadar 4 kere üstümü değiştirdim, kapıcı bi su için, bi çöp için derken zırt bırt kapıyı çalıyo, apar topar üstümü değiştiriyom kapıyı açıyom, adamın istediğini verip tekrar elbiseyi giyiyom, anam ağladı valla kociş gelene kadar :roflol: :roflol: :roflol:
Geldikten sonra da kocişim ağlattı ama anamı o ayrı melese :kedi: :kedi: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?