Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hadi yaaaa..komedi filmi gibi olmuşşş yavrum yaaa... :roflol: :roflol: :roflol:
ama kapanış güzel olmuşşş.... aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Ay hiç sorma şekerim, bizim ev 9.2 ile sallandı dün gece valla :roflol: :roflol: :roflol:
iyiki yapmışız dün ama yerimseniben bugüne bıraksam adet olduğum için yapamicaktık yine, zavallı kocişim çok üzülürdü :kedi: :kedi: :kedi:

seninki hamarat bi ev hanımını çağrıştırıyo vallaa... boshayallersmile

ayy çok teşekkür ederim canım........mutfağa bayılırım hihoyyyt

Ben senin avatarını her görüşümde canım öyle şekilli kurabiyelerden yemek istiyo valla cokacimcoook onları kurabiye olarak görüyorum ve yemek istiyorum delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bunu kk dan bi arkadaş daha söylemişti :) iyisimi diyet topiklerine girmiyim ben ya
yazık olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

maşallah pekte hızlı sanlanmış kızzz..hep böyel mutlu olun koçişlerinizlekaydirigubbakcemile3
iyiki dünün işini bugüne bırakmamışın yoksaaaa ademceğiz fena olurdu animallah..aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

eevt kötü oluyo kocişlere..hele biz..zaten ayrıyız..tam gideceğim hafta sonu gelince kırmızılarrr... akannehir geçende öyle oldu.izin verseydim kociş dinlemiycekti valla kırmızıları falan...engel oldumm..delimi neee... kaydirigubbakcemile3

eeee ne diyosunuzzz..giyiyimmi ben gelinliği bugünnn... aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Kepeleklerim dersim bitti, ben çıkayım artık, eve gidip yatiyim biraz, çok sancım var :sinifsinif:
öpüyorum hepinizi canlarım, hepinize iyi haftasonları opuyorumnanaktan
hafta sonu giremicem için şimdiden, topiğimizin bütün annelerinin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum a.s.
Benim gibi henüz aday olamamışlar için de her zaman dua ediyorum, inşallah bigün biz de tadıcaz o güzel duyguyu arkadaşlar :Saruboceq:
Sizi seviyorum ballı bööööreklerim, hoşçakalııııııııııııın opuyorumnanaktan

:roflol::roflol:

kızlar ben kaçarr..daha önümde bi dünya fatura var işlenmek için beni bekleyen. azıcık çalışayım..öpüyorum hepinizii.akşam girmeye çalışırım.hem avatarımı değiştiririm hemde acık dedikodu yaparız.nasıl olsa saha dışındayım 5 gün kadarkaydirigubbakcemile2

heheh dün akşam bizde de yaramazlık vardı :kedi: :kedi: :kedi: iş bitti kociş göbeğime eğilmiş kusura
bakma kızım annen bu kadar cilveli olmasın napiim yani diyo cıx cıx cıx aklinialirimsmile
sonrada çocugun önunde olmadı sanki dimi artık hissediyo herseyı duyyo
napcaz ya diyo bi uyu canım senin kafa yerinde değil dedim kaydirigubbakcemile3
ama enson 4 gün önceydi düşünebiliyomusun çok uzun zaman olmuş diyo yatarkende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bizde seni seviyoruz ballı börekimmmm.....
bende senin anneler günün kutluyorummm...bizde aday sayılırız bananeee... :dilcikar:
öpüyorum seni bidenemmm... Şeniz

4 güne çokmu dediii..biz nidelim ozaman... senağlama senağlama
ayşe yaaa...hamişken zor olmuyomu..normalden ne farkı oluyo meselaa..karnına baskı olmuyomuu...
bilmiyorumkismile

Kızalr pek dahıl olamadım sohbete bugÜn bende Çıkıyorum bırazdannn
hepınızın anneler gÜnÜ kutlu olsunn
sonuÇta kadınız ve anne olucaz bıgÜn ınŞ........

22sinde bekliyorum hayatım..niyeki???
ben tedaviye başlıycam ama buay..yumurtalarım gelişmiyor benimdee...
hmmm bilmiyordum canm herkes tedavi oluyo galiba acaba bende de mi bi sorun var bende mi gitsem ne ama biraz daha beklesem mi diyorum neyse bu ayı atalatayımda ona göre karrar veririm 11 i olmam lazım bakalım

Kızalr pek dahİl olamadım sohbete bugÜn bende Çıkıyorum bİrazdannn
hepİnİzİn anneler gÜnÜ kutlu olsunn
sonuÇta kadınız ve anne olucaz bİgÜn İnŞ........
bende seninkini kutluyorum canın..evlatlarınla nice özel günler dilerimm...
hmmm bilmiyordum canm herkes tedavi oluyo galiba acaba bende de mi bi sorun var bende mi gitsem ne ama biraz daha beklesem mi diyorum neyse bu ayı atalatayımda ona göre karrar veririm 11 i olmam lazım bakalım

panik yapma hemen..sorun varsada düzelir..stress yokkk... :1hug:

canım seninde anneler günün kutlu olsun şimdide...bizde anne adyı sayılırız sonucta değilmi ama....umarım seneye anneler gününü hepimiz anne olarak geciririz...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…