giy hihoyyyt giy hihoyyyt giy hihoyyyteeee ne diyosunuzzz..giyiyimmi ben gelinliği bugünnn... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Kepeleklerim dersim bitti, ben çıkayım artık, eve gidip yatiyim biraz, çok sancım var :sinifsinif:
öpüyorum hepinizi canlarım, hepinize iyi haftasonları opuyorumnanaktan
hafta sonu giremicem için şimdiden, topiğimizin bütün annelerinin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum a.s.
Benim gibi henüz aday olamamışlar için de her zaman dua ediyorum, inşallah bigün biz de tadıcaz o güzel duyguyu arkadaşlar :Saruboceq:
Sizi seviyorum ballı bööööreklerim, hoşçakalııııııııııııın opuyorumnanaktan
Kızalr pek dahıl olamadım sohbete bugÜn bende Çıkıyorum bırazdannn
hepınızın anneler gÜnÜ kutlu olsunn
sonuÇta kadınız ve anne olucaz bıgÜn ınŞ........
4 güne çokmu dediii..biz nidelim ozaman... senağlama senağlama
ayşe yaaa...hamişken zor olmuyomu..normalden ne farkı oluyo meselaa..karnına baskı olmuyomuu... bilmiyorumkismile
:jeyyar: :jeyyar:ya biz öyleyiz birazcık ama tabii hamilelikte azaldı biraz hele ilk 3 ay hiç elimiz
elimize değmedi yani :) ama 3 aydan sonra devamlı şaapios :kedi: bişeyde olmuyo
zaten yasaklamadı doktor da ve doğumu da çok kolaylaştırdıgı için tavsiye ediliyo kaydirigubbakcemile3
dünkinde yanma oldu sadece o da kaşınıyo fln ya ondan sanırım
ama baskı fln olmyo zaten çok dikkat ediyoruz eğer rahatsız olursam
bırakıyoruz hemen :)
neyse kızlar daha sonra görürşürüz ben cıkıyorum..hepinize hayırlı hafta sonları anneler gününüz kutlu ve mutlu olsun hepinizin kaydirigubbakcemile3
en kocamanından öptümmm şekerciklerimmmmmmopuyorumnanaktan
aılem ızmıtte cnm orada buyudum ama esımın gorev dolayısıyla Elazıgdayım...Özebus İzmİttemİsİn??
doktorun hiç mi test istemedi yoksa bu testımı isteemdi diyosun
yani istemıstır ama sana açıklamamıştır belkı......
Çünkü bunlar her gebeye yapılan testler canım...istemiş olması lazım sorun yoksa
bişey söylememiştir belkı
canım ılk aylar onemlı çunku ılk aylar bebek kendı uretemıyo o hormonu....gercı çok ılerı vakalar hamıle bıle kalamıyo bu sebeple..muhtemelen yoktur ama sen yaptır kı ıçın rahatlasın varsada hemen ılaca baslarsın
ben varım idilcankaydirigubbakcemile5
evet yeni sayılırım canımmm.. nasılsınkaydirigubbakcemile3
kimse yok ama benim smart'a sözüm vardı,
smart'cım, benden güzel haber yok maalesef, regl olmadım. Ama kan testi negatif
Haber vereyim dedim sadece, beni umutlandıran tek şey, adet düzenleyici ilaç kullandığım halde gecikmemdi, bu beni heyecanlandırmıştı, ama bugün anladım ki, menopozum kesinleşti tamamen kesiliyorum herhalde artık ilaç bile kar etmeyecek bana...
İyi geceler arkadaşlar....
slm kızlar ben cns22 ismim seliz olarak değiştirildiiiii nasılsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?