e kimse kalmamış burda? bi de gelcektim de dedikodu yapcaktık.hain elson,hain hatice:mymeka: bende sizin için avatarımı değiştirdim
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
------
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
deryainci.......................9 MAYIS
...seliz (cns22)...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZİRAN
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor
ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel
MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016
MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26
Kızlar smart ve ben şuan birlikteyiz çok keyifli !!!
Ankaradayımmmm suuuuuu sana ulaşamıyorum!!!
kızlarrrrr begün sabah doktordaydım ve ikili tarama sonuclarım iç acıcı degil galiba. amniyosentez yaptıracam.28 mayısa gün verdi doktorum .fakat bu hafta baska doktora daha gidecem. bu hafta pek giremem benim için ve bebeğim için dualarını esirgemeyin.
Evet çok keyifliydi.Ayrıldık şimdi evdeyim;ama hala bu gece bana gelmen adına bir umudum var kaydirigubbakcemile3Kızlar smart ve ben şuan birlikteyiz çok keyifli !!!
ooooooooooooh tadını çıkarın ne güzellll:asigim:
kızlarrrrr begün sabah doktordaydım ve ikili tarama sonuclarım iç acıcı degil galiba. amniyosentez yaptıracam.28 mayısa gün verdi doktorum .fakat bu hafta baska doktora daha gidecem. bu hafta pek giremem benim için ve bebeğim için dualarını esirgemeyin.
canım üzülme eminim bir sorun yoktur kendini kasma inş bişey çıkmaz dua ederiz cnmkızlarrrrr begün sabah doktordaydım ve ikili tarama sonuclarım iç acıcı degil galiba. amniyosentez yaptıracam.28 mayısa gün verdi doktorum .fakat bu hafta baska doktora daha gidecem. bu hafta pek giremem benim için ve bebeğim için dualarını esirgemeyin.
Bu biizm ikinci buluşmamız.delikafadulden Daha öncesinde ben İStanbula gittiğimde de buluşmuştuk lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülüayyyyy ne güzelllll tanıştınız samimi oldunuz ve buluştunuz bileeee...bende sizle olmak isterdim ne güzel valla
ooo ne güzelll ve nekadarda şanslısınızzz...bizim yerimize eğlenin....öpüyorum canlar sizi.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?