Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
e kimse kalmamış burda? bi de gelcektim de dedikodu yapcaktık.hain elson,hain hatice:mymeka: bende sizin için avatarımı değiştirdim

kuşum avatarın cok şirin köpekte seninmi yoksa...genelde ben akşamları burda olmaya çalışırım ama dün akşam komşunun mevlütü vardı oraya gittim ve gec geldim..neyse öpüyorum seniii opuyorumnanaktan

evet cnm benim köpüşüm o :)) bende çok takılamadım zaten akşam.sancıdan kıvranıyordum. neyse bende öpüyorum seni.

bende dün akşam kırmızı kart yedim (( moral sıfır yani herşeye hemen sinir yapıyorum

slm kızlarrrr morel 00000000000000000000000000000000000000000000
bugün test yaptım negatifffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
heran adet olabilirim karnım feci ağrıyor.
ama kocişim morelimi yerine getirdi seni tatile götürürüm çocuğu temmuzdan sonra yaparız dedi bundan sonra çocuk die uğraşmıcam birkaç ayy

...........

seliz yanı cns yenı tarıhını vermemıssın ben de tarıhı degıstıremedım ama ısmını degıstırdım

cnm test negatif çıktı yani daha adet olmadım ama sen yinede beni listeye 10 haziran yaz nasıl olsa adet olacağım kesin

kızlarrrrr begün sabah doktordaydım ve ikili tarama sonuclarım iç acıcı degil galiba. amniyosentez yaptıracam.28 mayısa gün verdi doktorum .fakat bu hafta baska doktora daha gidecem. bu hafta pek giremem benim için ve bebeğim için dualarını esirgemeyin.

Kızlar smart ve ben şuan birlikteyiz çok keyifli !!!
Ankaradayımmmm suuuuuu sana ulaşamıyorum!!!

canım dualarım senınle ama moral bozmak yok unutma bu sadece bı tarama testı...yanı sonuclar hıcbır zaman kesın degıl...sen yıne de yaptır amnıyo sentezını ıcını rahatlat...bılıyorsun kı tarama sonucu ıyı cıkmayıp amnıyosentez sonucu temız cıkan cok ınsan var....allah yardımcınız olsun canım...:Saruboceq:

Evet çok keyifliydi.Ayrıldık şimdi evdeyim;ama hala bu gece bana gelmen adına bir umudum var kaydirigubbakcemile3
ooooooooooooh tadını çıkarın ne güzellll:asigim:

Hakikaten güzeldi.Su da bizimle olsun istedik aslında ama bize telefon numarasını bile vermiyooo akannehir

Hemen stres yapma canım;bazen oluyor öyle şeyler ama sonrası güzel çıkıyor.İnşallah seninki de öyledir.Gönlünü ferah tut.

canım benimya cok gecmiş olsun..kendini hiç üzme sonucta arkadaşlarında dediği gibi tarama testlerinde sorun cıkıpta su alındıktan sonra hiçbirşey olmadığını öğrenenler varr..sen morelini yüksek tut kötü düşünme iyi düşün iyi olsun herşey...allahım yardımcınız olsun canım:Saruboceq:

canım üzülme eminim bir sorun yoktur kendini kasma inş bişey çıkmaz dua ederiz cnm

ayyyyy ne güzelllll tanıştınız samimi oldunuz ve buluştunuz bileeee...bende sizle olmak isterdim ne güzel valla

ayyyyy ne güzelllll tanıştınız samimi oldunuz ve buluştunuz bileeee...bende sizle olmak isterdim ne güzel valla
Bu biizm ikinci buluşmamız.delikafadulden Daha öncesinde ben İStanbula gittiğimde de buluşmuştuk lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Ama su yine bizi aramadı....CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…