kıslarr moral acısından pek gıremıyorum..benım kese buyumus fakat bebıs hala gorunmuyor..10 gun sonra yıne gıdecegım..10 gundur kafayı yedım..bır 10 gun daha beklemek ..offf nasıl gecer..ama artık yavas yavas alıstırıyorum kendımı...galıba bos gebelık..kısmetımde buda varmıs....napcam ben yaaaaaaaeyvahedigeldismile
kıslarr moral acısından pek gıremıyorum..benım kese buyumus fakat bebıs hala gorunmuyor..10 gun sonra yıne gıdecegım..10 gundur kafayı yedım..bır 10 gun daha beklemek ..offf nasıl gecer..ama artık yavas yavas alıstırıyorum kendımı...galıba bos gebelık..kısmetımde buda varmıs....napcam ben yaaaaaaaeyvahedigeldismile
ozebus canım ciceklerin cok güzel..anne olmasamda aday sayılırım..cok teşekkürler canım.a.s.
cıceklerım aynı zamnda butun anne adaylarına...
Dılerım rabbım sana da tez zamanda verır...
Bu arada tickerımdan da anlasıldıgı gıbı bebişim erkekmiş arkadaslar dün ögrendık sizlerede haber vereyım dedım
tüm anneler,n ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
Rabbim anne olmak isteyenlerin yardımcısı ollsun ve inşallah birdahaki anneler gününde hepimiz birer anne oluruz inşallaaaaaaaaaaaaaaah
kızlar bugün adet oldum yeni tarihim 8 haziran.malesef bugün anne olcağımı duysaydım çok mutlu olacaktımmm ama nasip değilmiş bu ayda.....
bende bilinmeyen geleceğin anne adayı olarak üzerime alınıyor ve teşekkür ediyorum canım.
böyle bir günde adet olman çok can sıkıcı ama her şeyin hayırlısı olsun...
canım inan hiç üzülmedim busefer çünkü adet olduğumda kocam yanımdaydın pazar gününe denk gelmesi iyi oldu evet böyle birgünde anne olmayı bukadar çok istyerken adet oldum ama Rabbim böyle istedi napalım.kocişşimde üzülme boşver çok yıprandın biraz ara verelim tatile götürüyüm seni dedi bende üzülmeyi bir kenara bıraktım bugün öutlu olnayı başarabildim.kocam en büyük desteğim...Allahım onu başımdan eksik etmesin onuuuuu çoooook seviyorum......zaten kocamda daha küçük napim bende onu büyütürüm:))))
Bu arada tickerımdan da anlasıldıgı gıbı bebişim erkekmiş arkadaslar dün ögrendık sizlerede haber vereyım dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?